![]() |
#1981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Heart~
Tępic br? Jak taki noob jak Artur Bloodg chce pl i tak czy tak wytępic z barinasami, widziałem copy rozmowy. Połowa pl to asslickerzy.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1982 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 108
|
![]() nvm............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
|
![]() Po 1 br nie da sie stad wywalic
Po 2 sa gorsi od nas solar, artur etc. Po 3 to wina blood richa spytaj go o co chodzi Po 4 to server pvp i nikt mi nie zabroni ubijac innych Po 5 kiedys tez bylem tepiony i ubijany przez pl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() co wy wiecie o arturze i pierdolicie to zal w huj, znam go od 1 lvl, nigdy nie mieszal sie w zadne wojny, placil jak kazdy polak,i sobie gral a ze pare pajacow zaczelo na niego jechac ze dupe lize itp zeby grac, to sie nie dziwie czemu chce ''pl tepic'', huj was to odchodzilo? placil jego sprawa i sobie mogl pograc
''Tępic br? Jak taki noob jak Artur Bloodg chce pl '' to jest tez zajebiste,zastanow sie panie idealny co zes pan napisal sam ubijasz pl ze swoim noob teamem, i chwalicie sie fragami lol a jest noobem bo ma wyzszy lvl od ciebie? ze lepiej gra? oswiec mnie ale dla was tepienie pl to jest ubicie(shaka,taxo,antical,poreda itp) chce was ktos ubic to zaraz ''oh tepia pl'' lol skonczcie plakac bo to smieszne, na innych servach pl bija sie miedzy soba i tak nie placza jak wy. (taxo,antical najgorsze lamusy co plotki robia, i sa zajebisci we wszystkim)
22:54 You advanced from Level 99 to Level 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
|
![]() @Niedoskonały
"ale dla was tepienie pl to jest ubicie(shaka,taxo,antical,poreda itp) chce was ktos ubic to zaraz ''oh tepia pl''" Powiedz mi skąd takie informacje bierzesz? xD Bo na bank ja tak nigdy nie mówilem że 1 dead = tępienie PL, więc możesz mnie z tej listy wykreślić... Po za tym jak mówisz że to co robi Artur to jego sprawa, to tak samo nas też sie nie czepiajcie, bo to nasza sprawa... ![]() Ostatnio edytowany przez GirNi11 - 28-04-2008 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1987 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Cytuj:
Name: Artur Bloodg Guild membership: Magnataur of the Demonic Horde Hmm teraz o tym, ze polacy mu wrzucali ze jest dupolizem to sie nie dziwie temu bo jak kupowal barinasow pacce za free ![]() hmm a teraz tym, ze nie jest noobem i ma tam wyzszy lvl od kogos? nie sadze;/ artur botowal caly czas na IW ale zawsze byl przy kompie niewiem czy on wogule widzial demona na oczy tylko bot->exp stamina loading bot->exp takie jest moje zdanie mozecie mi jechac ile chcecie ![]()
![]() |
![]() |
#1988 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
Wy sie lepiej zastanowcie z kim wy sie sami zadajecie a nie na innych wjezdzacie.. ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi Gorti nie musi świecic, żebym go lubił, bo lubie go za inne rzeczy ;p
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Od pewnego czasu Artur sharuje z Solarem, i więcej czasu na Arturze spędzza solar :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1991 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() Cytuj:
![]() @down pfff nastepny polonista sie znalazl.. Ja w tym kraju juz nie mieszkam i mam wyjebane na gramatyke ;| Chodz i tak napewno robie duzo mniej bledow od wielu osob z tego forum.. Ostatnio edytowany przez Kacperka - 28-04-2008 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
Użytkownik Forum
|
![]() xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Swieta prawda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Użytkownik Forum
|
![]() szefie yoker
''Hmm zacznijmy od tego, ze artur sie nie miesza w wojny Name: Artur Bloodg Guild membership: Magnataur of the Demonic Horde'' dla twojej wiadomosci on dolaczyl po tym idcydencie jak zaczeli pl na niego jechac, dosc dlugo nie bral udzialo, dopiero teraz dolaczyl. pacc za free ?z tego co wiem trixel od niego kupil i doesita za gp, ja tez bralem od niego 2 razy tez za gp, skad ty masz takie informacje ze on za free pacc daje?nie jestes w stanie tego udowodnic o.O? a sory lepiej kogos ojebac... ''Hmm teraz o tym, ze polacy mu wrzucali ze jest dupolizem to sie nie dziwie temu bo jak kupowal barinasow pacce za free '' a kto mu wrzucal ze jest dupolizem, ludzie ktorzy sa falszywi, i zjada ich zazdrosc ze on moze pograc a "ty" nie, co "ty'' na tym tracisz ze on moze pograc w spokoju? nic? to po co szukac zaczepki i jechac na kogos, to jest tylko i wylacznie jego sprawa co robi. GirNi11 cos ty za noob? po co piszecie ze artur chce bic pl jak sami ich bijecie? ''to tak samo nas też sie nie czepiajcie, bo to nasza sprawa'' to po co cytujecie co ktos pisal? jak to jego sprawa Taxo("miszcz") ''Pokaz mi gdzie ja placze bo PL mnie ubil'' twoje cytaty,artur chce bic pl ohhh i co teraz?
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Imię: Elean Dinos
Profesja: Paladin
Gildia: Husaria
Poziom: 70+
|
![]() @Doskonaly
Napisalem zebys pokazal mi gdzie placze po tym jak padam od PL a nie ze ktos tam chce bic PL -.- slepy jestes czy czytac nie umiesz? @Debil down Hahaha... Nie pamietasz juz jak plakales jak polacy zaczeli cie huncic jak ich wyzywales? Pare osob kopiowalo mi teksty, szkoda ze ich nie mam bo all by sie z ciebie posmiac pewnie chcieli xD
Channel Mazzoria saved at Tue Jun 30 18:00:31 2009 17:59 Mana Shoden [47]: i no hunt 17:59 Mazzoria [31]: Vichi!! 17:59 Mazzoria [31]: mtoo foda la 17:59 Mazzoria [31]: Hard 17:59 Mazzoria [31]: OMG!! 17:59 Mazzoria [31]: Hotkey 17:59 Mazzoria [31]: ,,|,, 17:59 Mazzoria [31]: okadspkdaskpokdokp 17:59 Mana Shoden [47]: lol 18:00 Mazzoria [31]: hotkey..... 18:00 Mazzoria [31]: AhhHHhh....... 18:00 Mazzoria [31]: intend? 18:00 Mazzoria [31]: kodsakopdsakop 18:00 Mazzoria [31]: afk Ostatnio edytowany przez Taxo - 29-04-2008 o 06:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Użytkownik Forum
|
![]() dosko
''chce was ktos ubic to zaraz '' taxo ''Napisalem zebys pokazal mi gdzie placze po tym jak padam od PL'' no jednak slepy jestes nobku haha xd omg, nie napisalem ze placzesz bo padles tylko ze placzesz bo chca was ktos bic bb '' miszczu ironi'' xd
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
|
![]() Cytuj:
"to po co cytujecie co ktos pisal? jak to jego sprawa" Nie "cytujecie", tylko kieruj to do mendy czy taxa bo ja nic o Arturze nie powiedziałem więc po huj mnie też osądzasz? Ostatnio edytowany przez GirNi11 - 29-04-2008 o 15:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Ehh kłótnie, kłótnie i jeszcze raz kłótnie , silvera -.-" Na candii mam przynajmniej spokoj a wy sie naparzajcie nawzajem.
![]() |
#1999 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest inteligencja...FTP nie dośc że padło na opence, to godzine temu zrobili massloga i 3 z FTP padło...żal plx?
![]() |
![]() |