![]() |
#1981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Cytuj:
Na przykład grając po stronie hordy i wybierając Death Knighta najrozsądniej wybrać orca. Raz że cooldown fajny, a dwa że bonus rasowy do peta jest gigantyczny. Tak samo hunter = orc.
![]() |
|
![]() |
#1982 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Doradzanie takich rzeczy przed cata, gdzie wszystkie raciale zostaną zmienione... kiepski pomysł.
![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cześć ,jestem nowym graczem mam 25 maga na serwerze burning blade. Niestety mam problem , gdzie mogłbym znalezc troche questow dla mnie? Do tej pory zrobiłem questy w Dun Morogh ,westfall , loch modan i redridge mountains. Oraz jesli wiecie to powiedzcie gdzie jest duzo mageroyal i earthroot´ów bo mam tylko 55 lvl herbalismu i 50 alchemy. Z gory dzieki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Raz:
http://www.wow-professions.com/wowgu...ism-guide.html http://www.almostgaming.com/wowguide...uide-with-maps Dwa: http://thottbot.com/world http://www.wowwiki.com/Zones_by_level Trzy: www.google.pl www.wowwiki.com www.thottbot.com Cztery: Prosze.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2009
|
![]() Wracam do gry po długiej przerwie (początki TBC) co się zmieniło i co powinienem wiedzieć o grze ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
Użytkownik Forum
|
![]() To może nie zaczynać grać przed cataclysmem, który w dodatku zniszczy tą grę? Bzdura. Cataclysmu jeszcze trochę nei zobaczymy, a grać trzeba.
![]() |
#1987 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Chodzi o to, że robienie setupu pod profesje w momencie, gdy dość niedługo ma wyjść nowy dodatek, który wsio w tej kwestii zmieni jest kiepskim pomysłem. Należy grać rasą i profesją, która się najbardziej podoba, a nie jakimś zestawem, który i tak nie będzie dawać dużo. Bo co z tego, że belfy mają +10 do enchantingu? W end game nie zmienia to praktycznie nic ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Venominus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Endless Nightmare
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() Wyjaśnicie mi co jest takiego niezwykłego w Wow-ie? Kiedyś kupiłem podstawkę, stworzyłem parę postaci, aby obczaić wszystkie krainy dostępne i tak klimat, no można powiedzieć trafny, fajny, dobra, dalej expienie, takie jka w każdym mmorpg, jest potworek i walisz z magii (spellami) lub mieczami, łukami itd. + skille różne (buffy, czy jakoś tak). Questy? Różnie, może nie ciągle zabij 10 wilków, są też inne questy, ale ogólnie jak grałem nic takiego nadzwyczajnego nie było. Może to przez to, że grałem do 25 lvl-a max, po prostu, dalej już nie mogłem grać, jakoś mnie nużyło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1989 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1990 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1991 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A takie pytanie, czy czytałeś opis questów lolniku? Bo ja za pierwszym razem nie, i rzeczywiście nudno się strasznie expiło. Teraz gdy wylvlowałem DK (co nie jest zbyt trudne ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() To ja chyba jestem jakiś inny, w tą sobotę dobiłem już siódmego alta do 80 i nadal mnie nie nudzi to :x
(niestety bez RAF bo wygasło, ale i tak 1-80 biłem tylko 13 dni ![]() @down: Nie boost, a doskonała znajomość co gdzie kiedy robić i instant kolejki jako heal i mój kumpel tank. No i boa. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 17-02-2010 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh a ja gram już ponad tydzień i mam dopiero 40 :/
Dungeony są najlepsze , szczególnie jak się robi największy dps ![]() Wiecie może skąd ściągnąć addony? (dps meter i jakiś co pokazuje współrzędne) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() www.curse.com
www.google.pl - world of warcraft addons UI - http://www.wowinterface.com/downloads/index.php?cid=107 Itakietam
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuję rozejżeć się za programikiem wowmatrix. Bardzo wygodne narzędzie do zarządzania addonami.
![]() |
#1997 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() NIEEEEE! Koniec subskrypcji k*rwa mac :\
Kto mi kupi ?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Użytkownik Forum
|
![]() 45 , prawie 46 i nadrobiłem profesje do 240/220 herbalism/alchemy. Coraz bardziej się wciągam. Już nie mogę się doczekać water elementala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2000 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Cytuj:
Ejjj nooo, kupcie mi tego pre-paida :\ BTW. 2000 post ! Jestem fayny !
|||
![]() |
![]() |