![]() |
#1981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Tak, faktycznie, juz jest Rise Against. I moze jakby reszta membersow sluchala lidera i vice [bezwzglednie] to jeszcze zobaczylibysmy cos interesujacego na tej wojnie, a tak to [znajac zycie] zobaczymy Polakow w pz. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie koniecznie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Odnosnie czego to bylo? Bo juz i o tym "trapie" Polakow bylo, i o lamaniu regulaminu przez Szwedow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Polecam przesledzic pare ost stron tematu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1173687 O konfidencji tez juz bylo ![]() I w ogole, dobrze by bylo, jakbysmy sie z dyskusjami przeniesli do tego wlasnie tematu, badz co badz to jest temat do zdjec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1986 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Kraków Nova Huta
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niegdyś Rophix
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() a tu fotki z wczorajszego pojedynku niestety przegrywamy ale mam nadzieje ze damy rade
![]() Your~ |R /A\ |F |I| |K |I| |
![]() |
![]() |
![]() |
#1988 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No ok, ale to głównie chodzi o SWE z tymi tekstami ze swe są be, ale jak alucard walną tego mort hura ze uncrion mial red hp to przesada
@down: nie mówię że go tylko w UNCRIONA ale że zjebał ze tak zrobił, wiem co pisze ^^ Ostatnio edytowany przez Orius - 04-01-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @up
A czy on walnął go TYLKO w Unicrona? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Skille: 10/10
![]() |
![]() Mój skromny lvlek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I baaardzo slaby mlvl , jak na lvl ![]() ![]() ![]() Mam swoje powody zeby zamazywac swój nick :/ wiec nie pytajcie dlaczego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1991 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Up
Domyslam się czemu zamazałeś nicki - używanie Mc (pisałeś niedawno że coś chcesz sprzedać i chyba podałeś nick właśnie tego Zuzi~ i do niego sie odzywać-o ile sie nie myle- którego i tak widać w batlle więc albo mc albo acc sharing ![]() Edit: No, znalazłem coś ![]() Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 04-01-2007 o 21:16. Powód: Nieścisłości w tekście:\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() 200 strona wreszcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up up
Poprostu... To moj stary char... a Zuzi dramiz dalem mojemu koledze,a jakbym uzywal mc to by chyba byly 2x Tibia na pasku co nie? Ps. Z tym santa hat i bagami to juz nie aktualne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dalej Cie nie czaje, no ale widac to nie na moja glowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 41
|
![]() Chcialbym pokazac moje ostatnie foto na Darconixie.
![]() Btw. jeszcze raz zrobilem 45lvl ale nastepnym razem byl juz DUZY SPADEK... Ostatnio edytowany przez Darco - 04-01-2007 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I powiem tylko tyle : Nie uzywam MC , ani nie sharuje chara,a poza tym: Co Cie to obchodzi ?Napisalem zebyscie nie pytali dlaczego , widac nie umiesz czytac? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() A czy ja pytalem? Stwierdzalem fakty po prostu, a co do tego że na pasku by były 2 clienty... no wlasnie wyzej napisalem ze raczej te programy uruchomione na ssie powinny być linie wyżej więc coś mi tu śmierdzi
![]() btw nawet jesli byloby to pytanie to powiem jedno: kazdy ma prawo pisac co chce na tym forum wiec olalbym twoje zastrzezenia ![]() Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 04-01-2007 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @Bambooha
Jak robisz screen uzyj "CTRL+N", wylacz battle list, potem w paincie obetnij dol z paskiem Windy. Albo poprostu uzyj UOSU z zaznacona opcja robienia scrrena tylko w ekranie gry :-) Unikniemy wtedy takich kontrowersji ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1999 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
No nie wiem jak ty ale ja mam tak jak mam , a nie wyzej ... moge nie wiem ... wyslac ci jakies inne fotki ,ale ja na serrio mam tak na dole . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Guest
|
![]() Co to wczorajszej potyczki chcialbym podzielic sie kilkoma swoimi spostrzezeniami. Wedlug mnie plan polakow byl swietny. Co do wykonania, kiedy juz evalor, boone i mortech zaczeli atakowac arvita i kiedy zalogowala sie reszta polakow nalezalo zbloczyc drugie wyjscie z tego "pokoju" i wtedy oni nie mieli by szans. Nastepna rzecz to mysle ze kiedy unicron poszedl z reszta sorkow nalezalo wziac ze soba larosa! bo koti spokojnie by utrzymal trapa sam a mial ze soba kilku healerow ktorzy go mogli uhac wiec mogl by stac tam dlugo. I kiedy w tym waskim korytarzu co padli sorkowie alu unicron burniasty sidar itp przed nimi stalby laros to podejrzewam ze spokojnie mozna bylo zshootowac puge i nastepnych bo sorkowie nie musieli by sie koncentrowac na bloczeniu korytarza;/ byla by to robota larosa. A i jeszcze jedno spostrzezenie co do opcji gdyby swedzi i slo nie zlamali prawa tibijskiego to mysle ze macavelli maragax i iomer utrzymali by trapa i wtedy na fibuli polacy by sobie dali rade (nawet jak nie ubili evalora boone i mortecha za pierwsza proba). Podsumowujac przegralismy przez tp szwedow i przez to ze z sorkami nie szedl bloker i przez nie zbloczenie drugiego wyjscia z "pomieszczenia" po mas logu polakow. To moje zdanie jak narazie
![]() Ostatnio edytowany przez DrezehnXD - 06-01-2007 o 00:42. |
![]() |