|
|
#1981 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
|
Cytuj:
Tak, faktycznie, juz jest Rise Against. I moze jakby reszta membersow sluchala lidera i vice [bezwzglednie] to jeszcze zobaczylibysmy cos interesujacego na tej wojnie, a tak to [znajac zycie] zobaczymy Polakow w pz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#1982 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Profesja: Royal Paladin
|
Nie koniecznie
Widzisz...Polacy dobrze mieli opracowanego trapa tyle ze Szwedzi zlamali regulamin gry.. bo gdyby nie bylo czegos takiego jak "tp" to kto wie jak by sie to potoczylo ? Byloby napewno ciekawiej niz bylo. ![]() |
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Użytkownik Forum
|
Odnosnie czego to bylo? Bo juz i o tym "trapie" Polakow bylo, i o lamaniu regulaminu przez Szwedow.
|
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Użytkownik Forum
|
Polecam przesledzic pare ost stron tematu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1173687 O konfidencji tez juz bylo . I w ogole, dobrze by bylo, jakbysmy sie z dyskusjami przeniesli do tego wlasnie tematu, badz co badz to jest temat do zdjec ![]() |
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Profesja: Royal Paladin
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Kraków Nova Huta
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niegdyś Rophix
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom mag.: 56
|
a tu fotki z wczorajszego pojedynku niestety przegrywamy ale mam nadzieje ze damy rade
![]() Your~ |R /A\ |F |I| |K |I| |
|
|
|
|
|
#1988 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
|
No ok, ale to głównie chodzi o SWE z tymi tekstami ze swe są be, ale jak alucard walną tego mort hura ze uncrion mial red hp to przesada
@down: nie mówię że go tylko w UNCRIONA ale że zjebał ze tak zrobił, wiem co pisze ^^ Ostatnio edytowany przez Orius - 04-01-2007 o 22:18. |
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
|
@up
A czy on walnął go TYLKO w Unicrona? weź czasem sie zastanow co piszesz bo zal![]() |
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Skille: 10/10
|
Mój skromny lvlek
![]() I baaardzo slaby mlvl , jak na lvl ![]() Mam swoje powody zeby zamazywac swój nick :/ wiec nie pytajcie dlaczego ![]() |
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up
Domyslam się czemu zamazałeś nicki - używanie Mc (pisałeś niedawno że coś chcesz sprzedać i chyba podałeś nick właśnie tego Zuzi~ i do niego sie odzywać-o ile sie nie myle- którego i tak widać w batlle więc albo mc albo acc sharing ) To zakamuflowanie paska też Ci nie wyszło ponieważ przy pasku podwójnym, programy na pasku w pierwszej kolejności pokazały by się w tym górnym a nie w dolnym jak u Ciebie. Tak mi się zdaje bo u mnie tak jest. Zgadłem?Edit: No, znalazłem coś ![]() Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 04-01-2007 o 22:16. Powód: Nieścisłości w tekście:\ |
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
|
200 strona wreszcie
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zbanowany
|
@up up
Poprostu... To moj stary char... a Zuzi dramiz dalem mojemu koledze,a jakbym uzywal mc to by chyba byly 2x Tibia na pasku co nie? Ps. Z tym santa hat i bagami to juz nie aktualne ![]() |
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Użytkownik Forum
|
Dalej Cie nie czaje, no ale widac to nie na moja glowe.
|
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 41
|
Chcialbym pokazac moje ostatnie foto na Darconixie.
![]() Btw. jeszcze raz zrobilem 45lvl ale nastepnym razem byl juz DUZY SPADEK... Ostatnio edytowany przez Darco - 04-01-2007 o 22:37. |
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
I powiem tylko tyle : Nie uzywam MC , ani nie sharuje chara,a poza tym: Co Cie to obchodzi ?Napisalem zebyscie nie pytali dlaczego , widac nie umiesz czytac? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Użytkownik Forum
|
A czy ja pytalem? Stwierdzalem fakty po prostu, a co do tego że na pasku by były 2 clienty... no wlasnie wyzej napisalem ze raczej te programy uruchomione na ssie powinny być linie wyżej więc coś mi tu śmierdzi
nie wyszlo ci cos po prostubtw nawet jesli byloby to pytanie to powiem jedno: kazdy ma prawo pisac co chce na tym forum wiec olalbym twoje zastrzezenia ![]() Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 04-01-2007 o 22:52. |
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
|
@Bambooha
Jak robisz screen uzyj "CTRL+N", wylacz battle list, potem w paincie obetnij dol z paskiem Windy. Albo poprostu uzyj UOSU z zaznacona opcja robienia scrrena tylko w ekranie gry :-) Unikniemy wtedy takich kontrowersji ![]()
|
|
|
#1999 |
|
Zbanowany
|
@up
No nie wiem jak ty ale ja mam tak jak mam , a nie wyzej ... moge nie wiem ... wyslac ci jakies inne fotki ,ale ja na serrio mam tak na dole . . . |
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Guest
|
Co to wczorajszej potyczki chcialbym podzielic sie kilkoma swoimi spostrzezeniami. Wedlug mnie plan polakow byl swietny. Co do wykonania, kiedy juz evalor, boone i mortech zaczeli atakowac arvita i kiedy zalogowala sie reszta polakow nalezalo zbloczyc drugie wyjscie z tego "pokoju" i wtedy oni nie mieli by szans. Nastepna rzecz to mysle ze kiedy unicron poszedl z reszta sorkow nalezalo wziac ze soba larosa! bo koti spokojnie by utrzymal trapa sam a mial ze soba kilku healerow ktorzy go mogli uhac wiec mogl by stac tam dlugo. I kiedy w tym waskim korytarzu co padli sorkowie alu unicron burniasty sidar itp przed nimi stalby laros to podejrzewam ze spokojnie mozna bylo zshootowac puge i nastepnych bo sorkowie nie musieli by sie koncentrowac na bloczeniu korytarza;/ byla by to robota larosa. A i jeszcze jedno spostrzezenie co do opcji gdyby swedzi i slo nie zlamali prawa tibijskiego to mysle ze macavelli maragax i iomer utrzymali by trapa i wtedy na fibuli polacy by sobie dali rade (nawet jak nie ubili evalora boone i mortecha za pierwsza proba). Podsumowujac przegralismy przez tp szwedow i przez to ze z sorkami nie szedl bloker i przez nie zbloczenie drugiego wyjscia z "pomieszczenia" po mas logu polakow. To moje zdanie jak narazie
(po obejrzeniu filmu macavelliego troche sie zmienilo, okazalo sie ze nasi sorkowie zaszli az do trapa na mostku, wiec ponownie sie powtarza gdyby cruoris nie dala tp, to prawdopodobnie puge nortec a moze i zorlan by padli, tak wiec dzieki zlamaniu prawa tibijskiego cruoris odniosla to zwyciestwo)Ostatnio edytowany przez DrezehnXD - 06-01-2007 o 01:42. |
|