![]() |
#2001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() No no.. widac ze sie staracie
Gz i Powodzenia w daleszej grze =) btw@ 2000 post!!!!!11111oneoneone ![]() ![]() edit@ jednak 2001 ;/
![]() |
#2002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() Gz Bartek skills i Rowlley advanców
![]() I am Pger 1 left : ![]() Pozdro 4all ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#2003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Gz for all!
@paley 1 question JESZCZE MASZ PROBLEM TO ME? ... ![]() EDIT. BRACHOL dałeś równo zemnom posta to Gz dopiero teraz ![]()
#2004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
![]() Gasval jedziesz ostro tylko 1 i tlucz sdeki az ci sie kasa skonczy na blanki. Jak zrobisz sobie troszku runkow to msg me to moze jeszcze kogos wezmiemy i na dle skoczymy
![]() Gratz all wogle ladnie się temat rozwija, juz 2000+ postow, oby tak dalej! Yours citrus
#2005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Texas
Stan: Początkujący
Imię: Horzym
Profesja: Elite Knight
Poziom: 111
Skille: 73/49
Poziom mag.: 4-
|
![]() No no, mateomens
![]() Ale wiesz ze tym razem w czasie tej "battle" to Diana the hunter ci nie napisze ze musisz uciekac Do pz? Co do fraga na mnie to nie wiem za co, ale watpie zeby ci sie udalo. Slyszalem rowniez ze Podczas walki tacy jak ty moga byc zastapieni przez lepszych graczy, wiec przygotuj sie na to ze bedziesz musial oddac passy jakiemus szwedowi. Ale fajnie masz, na prawde fajni koledzy tam sa ![]() ![]() NO i quexx ze swoim 70 shieldingiem na Bank bedzie ochranial twoja dupe podczas walki. Ah jeszcze jakbys mogl sie pochwalic O co walczysz w tej wojnie to bym chetnie sobie przeczytal, Bo walek typu dla dobra wszystkich graczy na valori nie przejdzie w przypadku bound ![]() POzdro12390741! yours horzym |
![]() |
![]() |
#2006 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2007 |
Użytkownik Forum
|
![]() Horzym może w Swacie jest mniej jak to ty nazwaleś "kolegów fajnych" takich jak w boundzie ale w Swacie jest np arf arf i floody jak sie nudza to: pójdą sobie zabiją 53 najta za nic jak gość skilował, tym bardziej że nic im nie zawinił, całe ab obstawili mwalami ale na szczęscie zdolał uciec biedak. To ja się uprzejmie pytam Horzym, czy tak ma wyglądać gra na Valorii jak Swat wygra wojne?? Wiem że nie każdy taki jest ale to co ci dwaj wyprawiają to jest z deczka przesada. No offence, to tylko moje zdanie.
Yours citrus
#2008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() O mój boże... gasva... Ile ty masz capa xD
Żeby nie było ,że bez ssa xd Mały drag hunt :> ![]() 2 left. ![]() Drag shield!! i tak jestem po tym huncie okolo 10 k na minusie xD ![]() A tu.. LOls ![]() Cienki mlvl.... ![]() Jutro i w pon ide na dle xD Dsm plax? 2 dsm plax? 3 dsm plax? 3 Dsm + rh plax? 3 dsm + 2 rh plax? 3 dsm + 3 rh. ok xD Musze do 25 lipca wbic 60 lvl ;O Więc narazie muszę zrezygnować z valori ... ;/ Gz Adwansow. Gasval szybko robisz te lvle ;p U was wszystko wolne jakos... Na celescie to wszystko pozajmowane ;p Wracam z psem o 10 a kazda kopalnia guardow zajeta. Tomby tez były zazwyczaj zajęte... I weź tu wbij człowieku 60 xD Haja Gz Dysta i lvli ![]() ![]()
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() Ostatnio edytowany przez Kora - 07-07-2006 o 20:49. |
![]() |
![]() |
#2009 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() All thx ;]
Gexus ładnie Ci idzie na tej Celescie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#2010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() Gratz Gasval, Gratz Thief, Gratz All.
Swaty jak to Swaty, leją każdego jak im się nudzi lub są wkurzenia. Tak jak było, ze mną. Tylko ja miałem tego pecha, że nie popatrzyli na gildie. Ale Boundy też tak robiły jak były ze władzą. Wiec nie wiem kto lepszy. Niech wygra ten kto mniej będzie "kozaczył". A i tak po paru miesiącach będzie znów wojna i znów i znów. OK to tyle na ten temat. W Poniedziałek zabieram się za exp. Już odedtchnąłem, uspokoiłem się i wogóle jest OK. I oby jak najmniej takich sytuacji życze każdemu. Lepiej zginąć od potwora lub od pk. Niż przez to, że był ktoś sfrustrowany i nie popatrzył na gildię.
#2011 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
![]() Musze sie sz toba sgodzic Horzym,Venlo to najgorsza dziwka jkaka widzialem... klamie ze jego mama umarla itp a potem na eq o*******a...ROFL
|
![]() |
![]() |
#2012 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz All
![]()
#2013 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ehh... Udany/Nieudany dl Hunt. Nieudany ze dedlem a udany ze dedlem blokera ^^
![]() Niestety zostalem cofniety na lvl 46 ;/ 38% do 47 a było 60 % do 49 ... Trzeba było zainwestowac w blesy... Loot to :bp sword ringow , 4 bp uh , 8,6 ktore zostaly wywalone z błoto xD i tam takie badziewia. Bloker nie wiedział ze jestem druidem którego zabił kiedyś na gsie na bsie. I teraz sie odwdzieczylem. nie ma to jak nie uhnac xD ![]() Przez to ,że dedlem gram z kumpelm przez pewien czas na valori. Moj 9 sorc xD . mimo ,że dedłem ubiłem tego śmiecia i mam bardzo dobry dzionek ![]()
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
#2014 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ja przepraszam, co to w koncu jest? only valoria czy only celesta? -.-!!!!
@down to po co tu jest wogole podzial na tematy? moze bedziemy od razu pakowac wszystkie screeny do jednego ktory bedzie mial 2000+ stron i bedzie w nim przybywalo 10+ stron dziennie?..... Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 08-07-2006 o 12:56. |
![]() |
![]() |
#2015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
To i to ![]()
#2016 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Komentuje a bez ssa nie wypada ;p
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj co się w mojej dużej główce porobilo, przerzucam się na "aksy"
![]() ![]() Yours citrus
Wyrwij murom zeby krat Zerwij kajdany, polam bat A mury runa, runa, runa I pogrzebia stary swiat! Ostatnio edytowany przez citrus - 08-07-2006 o 15:18. |
![]() |
![]() |
#2018 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bartek lol ? tyle trenowałeś i się cieszyłeś z kolejnych advów a teraz zaczynasz skille "prawie od nowa" ? fakt zanim Ci wskoczy taki axe jaki masz sword to będziesz miał przynajmniej dużego shielda
![]() ![]() A ja dzisiaj dokańczam moje pg bo za niedługo wbije kolejny i narazie ostatni adv w lvlu a mianowicie 45 lvl ^^ ![]() Pozdro 4 all ~Metal .
![]() |
![]() |
#2019 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() Yeee! Orshabaal
![]() ![]() No to wiemy kto blokuje już ![]()
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 08-07-2006 o 18:52. |
![]() |
![]() |
#2020 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bartek -.- KNIGHT ma tyle capa że niech ci to nie sprawia problemu ... na 50lvl nie zauwarzysz 100 capa róznicy miedzy tymi brońmi
![]()