Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-08-2006, 01:10   #2001
mechatronik 2
Użytkownik Forum

mechatronik 2's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
Prowokacja? Czy może zwykła głupota?
Podałeś joining date! Pozwolę sobie to sprostować:
Clerick of Equlibrium - Aug 04 2006, 10:46:00 CEST
Ander'sonia - Jul 26 2006, 11:00:32 CEST
Pirydion - Aug 11 2006, 21:13:48 CEST
Sherd Xaeth - Jul 29 2006, 20:36:05 CEST
Vlosman - Aug 11 2006, 19:39:36 CEST

TO są LAST LOGIN'y... To co Ty podałeś było JOINING DATE...
No Remorse już nie ma - jakieś wątpliwości?
Chyba że w te 6 dni uda się "Klerykowi" znaleźć vicków... Tylko po co. Kto teraz będzie chciał supportować Wanted, gdy DoF staje się silniejsze z dnia na dzień?
Faktycznie Firanka...przepraszam all za niedopatrzenie fakt podalem bledne dane...dzieki za poprawienie....ale jednak podtrzymuje to co napisalem wczesniej do Clericka nic niemam bo na RL jest z.a.j.e.b.i.s.t.y zioomal powod jego odejscia jest taki saam jak i moj....wiec jego akurat nienajezdzam ale reszta NR czemu nagle zdezerterowali??? przeciez kazdy w opisie mial Hail Wanted a teraz co ani widu ani slychu o nich czyzby odwaga isch opuscila???? Czyzby poszli teraz za odplata 10 k lizac dupy DoF'owi?? bo Ludzie ktozy zostaja na stale w WA,NR i W imowia o tym glosno, ale nie chwalac sie tylko w sensie nie odejda i nie wypra sie pobytu w wyzej wymienionych gildiach sa nazywani lizodupami a wlasnie powinno byc calkiem na odwrot ci co odchodza i placa DoF'owi za mozliwosc grania to sa lizodupy..... i to ich nalezy sie czepiac

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2006, 01:23   #2002
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
Eh, hoy nie przez wojne.... PA zawsze bylo i to bez wzgledu czy jest wojna czy jej niema... A jak chcecie sie wyplakac i pogadac o tym kto, kiedy i przez kogo zostal ofiarom PA prosze, zrobcie sobie zjazd ciot i ofiar losu i sie wyplaczcie sobie w ramionach.

Jakis ty kurwa madry... Jezeli cos nie pasuje Ci w tych postach to idz na dział ,, Uzalanie sie ciot nad tematami ". Ten temat to też wydarzenia z servera, wiec jezeli napisze ktos ze padł ofiarom PA od osoby zamieszanej w wojnie. To jest bardzo na miejscu temat lub to ze gildia która jest zamieszana w wojne <była> sie rozpadła jest tez ciekawe. Wiec jezeli nie masz ochoty czytac, nie czytaj i zamilcz...

Pozdro
Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline  
stary 12-08-2006, 01:24   #2003
Mysliciel
Zbanowany

Mysliciel's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia

Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
Mysliciel ma numer GG 8587512
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
Eh, hoy nie przez wojne.... PA zawsze bylo i to bez wzgledu czy jest wojna czy jej niema... A jak chcecie sie wyplakac i pogadac o tym kto, kiedy i przez kogo zostal ofiarom PA prosze, zrobcie sobie zjazd ciot i ofiar losu i sie wyplaczcie sobie w ramionach.
morda brudasie !!!! cos ci nie pasuje to nie czytaj i hu,...... zakala dofu ty pewnie najwiecej uczestniczysz w tej wojne wiedz nie mow mi co moge pisac a co nie

Ostatnio edytowany przez Mysliciel - 12-08-2006 o 01:43.
Mysliciel jest offline  
stary 12-08-2006, 01:43   #2004
mechatronik
Użytkownik forum

mechatronik's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Dobra panie Cors wypisz jakies swieze fragi i postepy w wojnie bo ten temat powoli staje sie miejscem do ulzenia sobie i zjechania innych
mechatronik jest offline  
stary 12-08-2006, 02:29   #2005
Mysliciel
Zbanowany

Mysliciel's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia

Gildia: :P
Mysliciel ma numer GG 8587512
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mechatronik
Dobra panie Cors wypisz jakies swieze fragi i postepy w wojnie bo ten temat powoli staje sie miejscem do ulzenia sobie i zjechania innych

hehe co ?? on woli powiedziec ze to nie temat do oglaszania PA hehehe nOOB
Mysliciel jest offline  
stary 12-08-2006, 02:30   #2006
Mebius
Użytkownik Forum

Mebius's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Sulechów

Imię: Mebi
Profesja: Elite Knight
Poziom: 124
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Mebius ma numer GG 1806166
Domyślny

Revenor Archimende

Aug 12 2006, 01:53:36 CEST Killed at Level 120 by Jameha
Mebius jest offline  
stary 12-08-2006, 02:31   #2007
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Świat: Azura War
Poziom: 666
Evul

Revenor Archimende

I tak zdobylismy next fraga kolega chcial odrobic lvl ;d o jak mi przykro...
stary 12-08-2006, 03:36   #2008
Lord sensej
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 09 2005

Gildia: Wanted
Poziom: 123
Skille: xx.xx
Domyślny Dno

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan Bell
Revenor Archimende

I tak zdobylismy next fraga kolega chcial odrobic lvl ;d o jak mi przykro...

Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci.

Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go ujebac zixid zszedl i wyjebal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.

Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ?

Pzdr
Sensej
Lord sensej jest offline  
stary 12-08-2006, 03:44   #2009
Mebius
Użytkownik Forum

Mebius's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2006

Imię: Mebi
Poziom: 124
Skille: 91/87
Mebius ma numer GG 1806166
Domyślny

up

padlo pytanie "walczymy czy idziemy spac?"
wiekszosc stwierdzila ze spiaca jest wiec przeczekalismy pz sandry i poszlismy do dp, w ktorym sie wylogowalismy aby walnac sie do lozka
dobranoc
Mebius jest offline  
stary 12-08-2006, 03:50   #2010
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Lord sensej
Dobra taktyka czatowaliscie do 2 w nocy i nic wam to nie dalo a my frag do przodu jakbysmmy mieli jakis knightow to bysmy was znowu zniszczyli

17:3 dla nas, a wy juz 1kk albo wiecej w plecy zobaczymy niedlugo co bedzie bo draz wam kasy nie da.
HuahHauhaAuhAHuahAuahua!!

Przypuszczam ze odpowiedz bedzie brzmiala "Odpie..rdol sie odemnie idz robic PA"

Ostatnio edytowany przez Eldyn - 12-08-2006 o 03:56.
Eldyn jest offline  
stary 12-08-2006, 07:25   #2011
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord sensej
Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci.

Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go uuwielbiam jeść bananyac zixid zszedl i wyuwielbiam jeść bananyal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.

Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ?

Pzdr
Sensej

Kazda taktyka jest jeśli jest skuteczna.
Miarą skutecznosci Dofowej taktyki niech beda wojenne fragi - a nie dane wanted mozliwosci na odkucie sie - poniewaz paradoksalnie byłby to oksymoron nie sadzisz Sensej?

mnie osobiscie nie było na akcji bo juz koło 19 sie zwinołem wogle z chaty i poszedłem na impreze - podejrzewam ze duzo osob z dof w nocy z piatku na sobote - czyli najlepszej nocy tygodnia na imprezowanie nie było
skoro wanted jest takie hardcorowe ze zamiast isc pobalowac wolicie stac wszyscy i czekac az ktos z dof zrobi pz to gratuluje wytrwalosci - ja wole isc zaimprezowac

w kazdym razie co z tego ze zablokowali? akurat wy w wanted po tych parych waszych idiotycznych i nieudolnych probach wciagniecia nas w trapy nie jestescie osobami ktora moga takie rzeczy komentowac i wyzywac.

Nie wiem jak ty Sensej ale mimo tego ze generalnie ci co ze mna walczyli (draz kiedys rowniez) wiedza ze nigdy nie mialem oporów i obaw zeby isc walczyc. W Vision i Dof nie raz to co ja nazywałem "swoja walczenoscia" oni nazywali "corsowa lekkomyslnoscia" ale nie jestem na tyle glupi zeby podejmowac battle i stracic 6 osob w kuriozalnej walce nie majac gotowej gildi- jak wanted w ven
i mało tego - pol godziny po masakrze 6-0 przyjsc z "kontrą" i stracic kolejnych 2 x po 100lvl + ludzi
nazywaj to brakiem odwagi Sensej jak chcesz - dla mnie to jest roznica miedzy odwaga a czysta głupota
sensejowa odwaga czy nie odwaga, dofowa głupota czy rozwaga
fakt jest faktem ze revenor zaliczył glebe a wy znow nic nie mogliscie na to poradzic.

teraz ogolna moja analiza "rezultatów" działan wojennych

Zgony po stronie wanted wynikaja z nie funkcjonowania ich zgrania jako zespołu, z braku kordynacji w walce, slabego dowodzenia na polu walki, niekonsekwencji w podejmowanych dzialaniach i w koncu lepszego ogolnego pvp Dofu.

komentujac 3 fragi w dof - Immoral zrobil sobie pz jak nie bylo nikogo z dof na vent - no ewidentny blad jednostki, to co Yavimava odstawil na poh jest dla mnie do dzis zagadka w kazdym razie to rowniez wyskok pojedynczej osoby,
Radzikk niestety nie wszedl na Vent w czasie jak expil i kiedy zostal trapniety, nie mogl wiec slyszec naszych ostrzezen i wezwac pomocy keidy zostal trapniety. - bledy bledy bledy - ale bledy pojedynczych ludzi - a nie lamerstwo Dof jako druzyny

zaraz pewnie Wanted napisze ze plote bzdury i wanted jest pro, ma boskie pvp i jeszce sie o tym przekonamy - ok - ale najpierw pokarzcie ze jestescie super cacy a potem o tym piszcie
bo jak narazie to duzo piszecie a mało z tego wynika w tibia
16-3 od czasu "powrotu" dof mówi samo za siebie

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 12-08-2006 o 07:29.
Cors Ent jest offline  
stary 12-08-2006, 09:29   #2012
Dziub'ek
Użytkownik Forum

Dziub'ek's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon

Domyślny

Ja mam pytanie co to jest vent~ mowicie duzo o tym a ja nie wiem co to jest... z tego co przypuszczam i wywnioskowalem z tego co mowicie nie jest to guild chat, wiec co??
stary 12-08-2006, 09:32   #2013
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:

Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go uuwielbiam jeść bananyac zixid zszedl i wyuwielbiam jeść bananyal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.

Pzdr
Sensej
@Lord Sensej
Zacznijmy od tego, że aby walczyć na otwartej przestrzeni potrzeba w miare wyrównanego składu po obu stronach, w tym przypadku takiego nie było. Był jeden battleground o wyrównanych składach i co? Roznieśliśmy Was w pył, i nie mów mi tutaj człowieczku o ucieczce, bo uciekać z pola bitwy to najlepiej potrafi jeden z Waszych dowódców: Urbexx ( logoutstyle ), o reszcie nie wspomne. Szkoda że nie było Cie wtedy w Venore, to może byś padł od Naszych SDków.

Yavi~
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 12-08-2006, 09:59   #2014
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:

Pzdr
Sensej

hueheuhue odezwal sie najdzielniejszy z dzielnych, ktory przesuwac ludzi nie umie, zeby z trapa wyjsc. szkoda ze nie moglem uczestniczyc wczoraj ;/ ale co sie odwlecze to nie uciecze xD

A Revenor zasluzyl na jeszcze kilka gleb

Ostatnio edytowany przez Raul de Azura - 12-08-2006 o 10:04.
Raul de Azura jest offline  
stary 12-08-2006, 11:52   #2015
Zielona Firanka
Użytkownik Forum

Zielona Firanka's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005

Domyślny

@ Ciri the witcher
Coś się nie podoba? Już kilka osób wyjaśniło, że ten temat to WYDARZENIA, nie tylko wojna. Co do PA - nikt tu nie płacze, może tylko Ty płakałeś jak Draz ubił Cię a byłeś neutralny. Teraz dołączyłeś do DoF i psujesz im opinię próbując być "super hiper extra mądry".

@ Frags
Gratz dla DoF'u!

@ taktyka.. & sensej
Tak jak Cors napisał, każda taktyka jest dobra, jeśli jest. Ludzie, szczególnie z Wanted, nie wiecie że człowiekowi potrzebny jest sen? Buhehe. Śmiech i żal. Sen jest potrzebą człowieka, więc to chyba normalne, że ludzie z DoF'u czekali na to kiedy Sandrze zniknie PZ... Przynajmniej dobrze to świadczy o nich - są przyjacielscy bo nie zostawiają członka gildii gdy ma "pezeta".
Zielona Firanka jest offline  
stary 12-08-2006, 12:30   #2016
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

@Xalf
Może odwiedzasz to forum, nie wiem.
Pamiętasz moje słowa? Powiedziałem abyś uważał na siebie bo Wanted nie ma kasy... I niestety miałem racje. Zabili Cie.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 12-08-2006, 12:31   #2017
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków

Profesja: Knight
Poziom: 70
Domyślny

@ Dziub`ek- Ventrilo: program służący do porozumiewania się przez micro. Troszke taki małotnący się masowy skype. Sam bawię się tym na free-serwach i jest to bardzo przydatna rzecz (szczególnie podczas multiplayerowych gierek i walk, jak u nas). Ale najwięcej mogą chyba o tym powiedzieć chłopcy z wanted i dof.

@Topic: Dead Xalfa... na tym świecie chyba nie mozna być neutralnym.

@Up: Brak pienionsow chyba nie ma tu nic do rzeczy...
You`ll never get my pride!

Ostatnio edytowany przez Qba =] - 12-08-2006 o 12:35.
Qba =] jest offline  
stary 12-08-2006, 17:08   #2018
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cezarius
Aug 12 2006, 16:21:13 CEST Killed at Level 103 by Urbexx
and by Mysh Hash'Jarash

Yhm?

Jak osądzić akcje w glownej roli z Anarchosem?
stary 12-08-2006, 17:25   #2019
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

@ Cors
Male sporostowanie 17:3 o jednego Pizzoludka sie pomysliles...
stary 12-08-2006, 17:39   #2020
Zibeq
Użytkownik Forum

Zibeq's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Rz.

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fajduhi
Profesja: Druid
Gildia: UH maker!!
Świat: Iridia
Poziom: 24
Poziom mag.: 39
Domyślny umiecie liczyc...

Ludzie z Wanted padali 16 razy od Dofoludków.
Ale to nie prawda ,żę Wanted zabiło tylko 3 osoby z DoFu...

Sandra Magnus
Jul 18 2006, 20:26:07 CEST Killed at Level 162 by Drazharm
and by Xhue

Cezarius
Aug 12 2006, 16:21:13 CEST Killed at Level 103 by Urbexx
and by Mysh Hash'Jarash

Dalipi
Aug 06 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 136 by Drazharm
and by Variellain Silret
(Byl wtedy w Wanted ale poszed do DoF najsłabsi odpadaja)

Lehen
Aug 11 2006, 08:15:16 CEST Killed at Level 48 by Exmind

Miter Furax dwa razy(ponad miesiac temu) (raz od draza ,raz od draza i grit-monstera)

Onlly
Jul 18 2006, 20:24:49 CEST Killed at Level 98 by Drazharm
and by Xhue

Tegax (+miesiac temu od draza)

Yavimava
Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx
and by Dragoholikus

Eler Eowyn
Aug 08 2006, 13:55:41 CEST Killed at Level 57 by Drazharm

Immortal Drozdzik
Aug 03 2006, 14:38:06 CEST Killed at Level 67 by Drazharm
and by Wican

Master Obitalal
Jul 30 2006, 20:18:04 CEST Killed at Level 54 by Revenor Archimende
Aug 07 2006, 17:17:48 CEST Killed at Level 55 by Urbexx

Radzikk
Aug 11 2006, 14:29:20 CEST Killed at Level 109 by Drazharm

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania