![]() |
#2001 |
Użytkownik Forum
|
![]() HUAHAHAHAHAHAHAHAAH takie teksty mnie rozbrajaja HAUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHBAUHAHABAUABAUAABAUABHAHBAUA ABA
strazak wedlug mnie jestes kims kto ma od 14 do 16 lat. To sprawa tristy z kim gada a was to niepowinno obchodzic. Zauwazylem ze to Forum coraz bardzo sie interesuja rl zyciem ludzi niz obsidia. Tristy wedlug mnie tibia to tylko gra. traktowalem to jak zycie i troche zle na tym wyszedlem;p ale to zalezy jak to sobie kto uwaza. Tak wogule to bylo ostatnio na tibi.pl ze jakas para z tibi sie pobrala.(to tak na marginesie) a jezeli chodzi o Obsidie to chyba NG zmienilo Taktyke bo dzisiaj byl ladny pk team z 30 osob 20-35 lvl ![]() ![]() Teraz tylko czekac na naestepny open battle lub jakis sanke attack ![]() strazak: Tylko pomysl co ma do stracenia taki Ryba Kiroy i reszta. Nic albo beda walczyc z Pephim przeciwko NG albo bede dalej hunted;D I pamietaj ludzie sie zmieniaja nie wszyscy ale sie zmieniaja;] Ostatnio edytowany przez Maqon - 17-01-2007 o 20:30. |
![]() |
|
![]() |
#2002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: +++
|
![]() Strazak i Avolver jak zwylke maja racje, wszyscy sie teraz podlizuja nowym wladcom ale to jeszcze nie koniec wojny. Jeszcze niejeden sie przejedzie na pepsi koli i suvie.
Tristy jakby Pephy stracl chara to do kogo slala bys caluski, chyba manow i azared jeszcze nie maja zony w tibi, zagadaj bo historia kolem sie toczy jeszcze wroca do lask. ![]() Teraz et atakowalo gdy NG expilo i mialo sukcesy ale role chyba wlasnie sie odmieniaja i Ng bedzie polowac na expiacych ET. jeszcze niejeden z ET przestanie walczyc bo niemoze expic. |
![]() |
![]() |
#2003 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up pierdolisz zajebiste głupoty >.< sry za wulgaryzmy ale juz kruwa nie moge wyrobic . . .
Cytuj:
Cytuj:
p.s. strażak ciekawe co studiujesz ? ;d bo z tą wiedzą to na pewno nie prawo xD Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 17-01-2007 o 20:45. |
||
![]() |
![]() |
#2004 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tu znow sie mylisz Azared ma lub mial zone
![]() Zejdzcie wszyscy z Tristy bo nie wiem co ona wam zrobila. Ja bym sie z checia dowiedzial jaki ty masz nick Axio90 moze nam powiesz:} Jezeli ci chodzi o moj wiek to mam 19 lat Ostatnio edytowany przez Maqon - 17-01-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
#2006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Qeth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
|
![]() Dopoki widze ze Pepsi online na forum.. moze odpowiedz mi na pytanie ktore wczesniej zadalem dotyczace wojny??
![]() Btw. Strażak a skad ty tyle wiesz ?? moze ty uzywasz raczki lub innych bardziej erotycznych urzadzen??? |
![]() |
![]() |
#2007 |
Zbanowany
![]() |
![]() @vylkano
Nikogo nie obchodzi to ile masz lat . . mówisz ze zajmują sie ludzie ( oczywiscie ty od nich stronisz ) czyims rl a sam zaczynasz o tym gadac . . . Tego posta nie było myslalem ze to inny owner . . . p.s. znam Tego qeth z rl i myslee ze mozna mu zaufac Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 17-01-2007 o 21:10. |
![]() |
![]() |
#2009 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh. Skonczcie to obrazanie bo bedzie usuwanie postow lub zamkniecie tematu. Napiszcie lepiej cos o wojnie
![]() Btw. Wytlumaczy ktos co to za gildia i co za ludzie sa w niej i dlaczego? [GUILD]Prophesy[/GUILD] Pozdro.
#2010 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale ty mnie mozesz nienawidzic i mnie to wali lubie wku..... takich ludzi jak ty.
Wedlug mnie Qeth jezeli chce walczyc niech walczy. taki 50 mag ma wieksza sile niz 100 ek bo ja nie mam zadnego czaru co bym walnol 200 w czlowieka.Avo czemu selnoles postac teraz bys sie nadal bys mogl walczyc ![]() |
![]() |
![]() |
#2011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Studiuje nauki bardziej scisle bo mam bardziej scisly umysl, moze dlatego widze to co oczywiste a ze pisze pod pseudonimem to mam gdzies to czy chcecie mnie zabic. pisze to co mi serce i umysl dyktuje i nabijam sie z przymulow jakich jest sporo.
Ludzie robia levele, pozniej przez glupote maja haka albo hunta, jak typ np Pephy ma 130 lev to wszyscy go czcza jak boga , a za jakis czas maja go gdzies i sie z niego smieja jak z Xarabka. A dlaczego - Bo pisac nieumie jak cos napisze to na 2 linijki wielki gracz. Suv to samo tylko ironie zna i to na 1 zdanie - smiechu warte - dzieciaki sie madrza bo maja level a level na bocie albo z piecioma kolegami. Avolver dobrze pisze to tez sie z niego smiejecie albo z axia90 bo co bo pisze to co nie jest zgodne z oficjalna polityka parti komunistycznej ? Dykteture manowa wlasnie zamienamy na dyktature pephiego. Ostatnio edytowany przez strazak - 17-01-2007 o 21:29. |
![]() |
![]() |
#2012 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fin'er i Vylkano
Elvin Henus się tutaj udziela : ). Jak tak bardzo wam na tym zależy ; o. (Fin'erowi raczej nie zależy na tym, ale Vylkano tak bardzo chcę to wiedzieć ; o) Na pephy'm każdy psy wieszał podczas wojny SoBS vs. NG a teraz Pephy to mastah ; DDDD. @Vylkano Awo sprzedał postać (wg. mnie) bo Tibia mu się znudziła i potrzebował kasy, al czuje, że ciągnie go do tych pixeli : ). ps. Złoty płyn opanował moje ciało ; D @down A co z "naszą" Sol ; o? Zawdzięczam jej kilka miłych chwil ; P
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 17-01-2007 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#2013 |
Zbanowany
![]() |
![]() @ potrzebowałem kasy na nowy komputer ;] częśc juz mialem z odszkodowania ze złamenej ręki ;] ( p.s. mialem ją złamana w czasie wojny z erusem ;] raxilona z erusem* wtedy mannow znaczyl na serverze nie wiecej niz ja ;s tyle ze mial pod soba wiernych NyGusów) później żałowalem troche tej decyzjii szzegolnie po tym co tej idiota zrobił z postacią :/ nawet takiego fajnego idea mielismy z rybką na mannowa :/ mam nadzieje ze teraz go wykorzystacie o ile sie wam to uda x) tyllko ze wtedy on lazil tam bo trenilem a teraz to nie wiem czy by do kogos sie tam przechadzal
i oczywiscie nudzila mnie gra ;p no cóż jedyne c orobilem przez 2 tyg. to skillowalem na slime'ach i gadalem z sol na gg xD która równie jak ja ie nudzila w pracy ;d zza wiele nie naskilwoalem ( 84 shielda, aczkolwiek wiecej od azareda i meraza ;d) gdyz czeste wypady na "mazurska plaze" powiedzmy ze "zniszczyly mi wakacje" Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 17-01-2007 o 21:34. |
![]() |
![]() |
#2014 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to srry Avolver myslalem ze go selnoles pozniej.
Czepez ta gildia jest podbno neutral ale kto to wie ![]() |
![]() |
![]() |
#2015 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() Cytuj:
Hmm, pisze się "opinie" a nie "opinje" ale co tam, zywo legendo serwera... ![]() Marlena, ty myslisz ze jestes fajna? ze cie lubia bo dziewczyna? loooool. Wiesz ty w rl zajebista musisz byc, dzis kocham tego, jutro tego, ahha, byleby nie musiec z uslug wlasnej raczki korzystac? Widac w tibii jak w zyciu, korzystasz z meskich upodoban na prawo i lewo, mozna sie domyslec za co... Ahh, Lady Marlenko!! chybe jednak jestes niezaspokojona, skoro malinki wirtualnie robisz, bidulko, moze popros, napewno nie jeden napalony chlopczyk, odwiedzilby cie w twoim "city" i za odpowiednim wynagrodzeniem uzyczylabysmy swoich niewatpliwych wdziekow? Ja osobiscie proponuje kanal trade, bo jesli NG zdola wygrac to pewnie chetnie przyjelabys np. Mannowa? Wiadomo, takie bezinteresowne, hmm, kobiety, jak ty lubia zwyciezcow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2016 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2017 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Czemu piszesz o mnie takie rzeczy jezeli nawet mnie nie znasz..Moze zastanowił bys sie co ja w tym momencie czuje jezeli ktos pisze o mnie takie rzeczy..wiem wiem fajnie jest kogos ponizac...Ok spoko tylko ze postaw sie w moiej sytuacji... Btw. Nie nazekam na powodzenie na rl,ale to nie znaczy ze zmieniam chłopaków jak rekawiczki Mam nadzieje ze jest to jzu ostatni post na mój temat, jak chcesz o mnie porozmawiac, to dam ci mój numer telefonu i sobie pogadamy o mnie i o czym sobie tam zechcesz... |
|
![]() |
![]() |
#2018 |
Zbanowany
![]() |
![]() Tak w ogóle skąd wzieliśmy tą wrogość do tristy ;o ja tam tak na prawdę wiele do niej nie mam , gdyż kiedy "podobno" zaczęła gustować to w tym to w tamtym h lvl ja nie grałem już w tibie x] jak dla mnie to możecie nawzajem się obrażać a ja w tym czasie będe mial chociaz co czytac w miedzyczasie nauki ;d
|
![]() |
![]() |
#2019 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() @ Tristiiiii
To ty zaczelas glupie posty pisac a jak ludzie powiedzieli co naprawde o Tobie mysla to zdziwiona jestes ?, przykro Ci cwaniaro ? Chcesz szczerosci to ja przyjmij, nie chcesz to niepisz glupot i niezachowuj sie jak zdzira. Ludzie nie sa tacy glupi jak sie niektorym wydaje laluniu |
![]() |
![]() |
#2020 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
Zamknij się, i zacznij pisać na bierzący temat lub wogóle nic nie pisz, to się tyczy także innych. |
|
![]() |