![]() |
#2021 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny vamp hunt i tym razem wiekszy loot vamp shield był ale ss z kasa bo ja miałem problem z netem wiec van sellanl go
![]()
|
![]() |
#2022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() @kicior: lol, Gz XD!! taka polska rzeczywistość
![]() mines nub ss: ![]() ~;> ![]() jeżeli ktos ma wątpilwości to ja czyściłem all ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fintex - 29-07-2006 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: wygodny fotel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tehaes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Welcome to my world bitch
Poziom: 84
Skille: 79/78
Poziom mag.: 7
|
![]() seecinha a twoj evul bloker kisi sie w krynicy morskiej -.-
dobrze ze chociaz tutaj maja kafejke... chyba wracam na piechote do wawy ;p pozdro
Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam chciałem zobaczyć wszystko! ![]() pytanie sprawdzajace tuz po hacku: 21:14 Mikano Kabie [115]: moje rl imie? 21:14 Tehaes [87]: HAHA nei mam kurwa pojecia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Imię: Kicior sir'Sven
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 106
|
![]() Fintex z jakiej dzielnic w wawie mieszkasz??
ja tez Wawa Niebawem dalsze przygody Kiciora ![]() Bo w koncu ile mozna patrzeć na wasze nudziarskie adv i lootpicki... ludzie ! troche rozmaitości @edit I wanna feel like , somebody's watching me !! o sialalalalala wlasnie se piosenka leci na vivie i chcialem sie z wami podzielić ![]() Ostatnio edytowany przez Kic~ - 29-07-2006 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Dranius Marton
Gildia: Sinestesia
Poziom: 205
Skille: 100/93
Poziom mag.: 9
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2027 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Użytkownik Forum
|
![]() to dla nie odmiany lvl dam
Jutro dam imageshack się zrypało :/ @dranius skąd masz sca? ![]()
![]() |
#2029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Imię: Never_Mind
Profesja: Paladin
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Poziom: 74
Poziom mag.: 61
|
![]() Nudziarski adwens:
![]() Btw i tak psy są lepsze od kotów ;) <- zaraz pewnie będzie że tym stwierdzeniem wywołana została wojna albo coś w tym stylu huh? pozdrowienia^^ Ostatnio edytowany przez PeJ~ - 29-07-2006 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
60 knight który biega w br (czyli coś nie tak z nim) albo zaj**ał,albo z haka albo pozyczony tylko te opcje wchodza w gre, chyba że lubi tracić rl kase na allegro pozatym to nie nasz sprawa ![]() ![]()
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() Ostatnio edytowany przez Kryptonics - 29-07-2006 o 23:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pej - nom baa wiadomo ze masz racje co do tych zwierzat
![]() @ Kina z br- nie no serio usmialem sie jak nigdy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Stan: Niegrający
Imię: Darth'ravenn
Poziom: 150
Skille: 93/89
|
![]() Gratz Pej lvlka.
Ja tez wole psy... szkoda ze moj juz taki stary ![]() Knight w br?? moze mu na cap zalezy ahahahahahah
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Dranius Marton
Gildia: Sinestesia
Poziom: 205
Skille: 100/93
Poziom mag.: 9
|
![]() br pozyczony... poza tym to moja sprawa w czym i gdzie gram. I tak wlasnie na cap mi zalezy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Kicior ja nie z wawy
![]() Jako ze sie strasznie nudze na bk..... 0 lootu i nuda to wstawie sska sprzed ~2 tyg. Kamil tylko dla towarzystwa był ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2036 |
Guest
|
![]() ![]() Orshabaal ![]() BK Quest ![]() Małe free items przed depo... było tyle ludzi ze GM się zalogował i kickał do świątyni. ![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Imię: Kicior sir'Sven
Poziom: 106
|
![]() Grając w Tibie można zarobić pieniądze poprzez zabawę (odbytem) w player killing !
Wybraliśmy jeden wygenerowany losowo przez naszą maszyne do lodów świat. Mamy tutaj doskonały przykład: Astera Ponad 35.000 tibijskich rubli ukradł ten cfaniak Kicior na*******ając sdki na zielone napisy swoich ziomkow w vipach w reklamie czeko czeko tubki. Nie dali rady nawet czołowi gracze areny polskiej. Ryc 1.0 ![]() Te wszystkie przychlasty graja razem w jednej drużynie przeciwko Kiciorowi. Jednego już sparaliżowało i leży pod kocem jak rumun na poznańskim targu.Szkoda mi zioma. Ryc. 1.1 ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mamy fragment naszej rozmowy z Spirollem, jednym z uczestników owej bitwy: (...)Kicior tak na*******ał po hedach, że aż rozpruł mi się backpack,a plate legi wrzynały się w dupe.Od tamtej pory łeb mnie boli...kurde będe musiał nosić kaptur.(...) Ryc 1.2 ![]() Mamy tutaj graczy Tibii, którym Kicior na*****ł 500 fragow jedząc czereśnie.Teraz do końca życia będą jeść tylko kisiel przez słomke. Ryc. 1.3 ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mamy również fragment rozmowy z starym Kiciora: Jestem starym Kiciora od dwóch lat. Nie wiedziałem,że konkretnie nabija hedy lepiej, niż zbiera pożeczki.Wyciągam z niego 3 kafle na tydzień. Ryc. 1.4 ![]() Sołtys Łodzi jak dowiedzial się o wynikach Kiciora, kompletnie mu odwalilo. Dostał padaczki z niekontrolowanym wydalaniem moczu. Ryc 1.5 ![]() Cały powiat radował sie trzy dni w piątek waląc się po głowie, symbolizując Kiciora walącego z sdka hedy. Ryc 1.6 ![]() Nasi naukowcy informują, że żeby odwalać takie akcje jak Kicior, conajmniej trzeba odrzywiać się nieobranymi czeko czeko tubkami i Kinder Bueno.Słuchając przy tym płyty Kombi. Koniec P.S Tego newsa dedykuję : @Kiciorowi - ma osrany łeb robiąc takie rzeczy @Spirollowi - bo go bardziej polubiłem ;p @Kojotowi - gdyż chciał być sławny i tez go polubiłem ![]() @Elynowi - żeby zagościł u niego uśmiech na twarzy po śmierci ![]() ![]() @Wszystkim mieszkańcom Łodzi z której pochodzę ;] @Mad Neo the Druidowi, bo fajny ziomuś i muszę go wyławiać z opresji ;p @Pejczy ( psy są fajne, ale koty fajniejsze ;> Nie wchodzę w debate, bo w końcu tolerancja należy sie każdej grupie społecznej. Fragment expose pana Kaczyńskiego: Nikt nam nie wmówi, że białe jest czarne !! Ostatnio edytowany przez Kic~ - 30-07-2006 o 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba zadziałało
![]() @Kic~ more more more ![]() ![]() @Krypt~ troche ciężka do zrozumienia ta wiadomość ale domyślam się ![]() ![]() @Pej~ gratz lvla psy rox ![]() i żeby nie było to mój pies ale z astery ![]() ![]() wygląda na słodkiego pieska ale tkwi w nim prawdziwy demon zniszczenia xD (gryzie kapcie, drapie kanapy, pożera drzewka na podwórku, i sika na złych sąsiadów) Edit: ![]()
DruidPower! Nie karmić trolla!!! Zignoruj trolla!!! Ostatnio edytowany przez Zapirdziel - 30-07-2006 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cóż Kicior, powiem jedno- Z.A.J.E.B.I.S.T.E.
More odcinków plx0r!
![]() |
![]() |
#2040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Imię: Faxes
Poziom: 161
Skille: 99/97
|
![]() kicior przejdz sie może do lekarza, mysle że tego potrzebujesz.
jeśli planujesz zrobić wiecej tych "śmiesznych" historii to weź sam powymyslaj teksty, bo te są w 90% w pewnego filmu który był na tym forum (chyba, że to twój film, ale wątpie). Osobiście bardzo lubie Kombi i nie wiem czemu słuchając tego można być tak popie*****nym jak ty, wiec może zmień zespół.
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |