![]() |
#2022 |
Guest
|
![]() @up niemal all
![]() O EM GIE się zrobił temat do masowych bluchów, a to na xarabka, a to na Tristy... dajcie spokój, temat studnia- może trwać bez końca. . . peace for all ![]() |
![]() |
#2024 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Knighta zeby moc dalej grac w warcrafta a zebym ja w "wirtualnym swiecie" w tym czasie trenowal na slime'ach..
aha i tym razem na bocie takze bez zabawy fire field'em , ok ? p.s. jak tak to was wszedzie na forum pelno a jak potrzeubje rook eq to ni ma nikogo xD Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 17-01-2007 o 22:35. |
![]() |
![]() |
#2025 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAUAHAAHAHHAHAAHA to pamietasz to???? tak jakos nie moglem sie powstrzymac
![]() ![]() tylko teraz zacznij walczyc Swordami lub axe a nie clubami;o Ostatnio edytowany przez Maqon - 17-01-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
#2026 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Awo
Możesz liczyć na ghoula/monka xD. No i kończmy kłutnie bo znów zamknom temat jak za czasów SoBS vs. NG Tak wogóle to "słowo ciałem się stało" ; ). Pisałem stronke/ dwie temu, że Awo zacznie grać [ ;
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 17-01-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
#2027 |
Zbanowany
![]() |
![]() @vylkano ja wtedy akurat do sklepu wsyzedlem i po krotkim objesnieniu córce matki co nalezy robic , jakiego slime'a atakowac poszdlem , wrocilem psozedle mgoladac tv a tu slysze "Łukasz , palisz się!" ;d
|
![]() |
![]() |
#2028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() @ strazak
pisales, ze level w 5 kolegow lub na bocie. ja gram sam gralem sam i bede gral sam i bez cavebota a poza tym chuj ci do tego. ale racje przyznac Ci musze, jak pephy byl w ng to wszyscy mowili ze jest zdrajcia i na niego wrzucali, to samo na mnie, a teraz pephy jest bohaterem narodowym bo walczy o swoj wlasny tylek ![]() co do tristy, slyszalem kilka rzeczy na jej temat i nie moge powiedziec, ze nie macie jej o co obwiniac. ale teksty o tej raczce czy czyms tam, strazak, jesli juz chcesz wrzucac na takie male glupie dzieci jak ja ktore znaja tylko ironie i pisza posty jednozdaniowe, to wez sie kurwa nie zachowuj jak niewyzyty 12 latek, ktory widzac reklame uslug sam wiesz jakich w gazecie pedzi do kumpla zeby mu owa reklame pokazac. co do lady jaah, troche ja znam i zawsze mila sie z nia gadalo, nie wiem czego od niej chcecie. na temat wojny nie bede sie wypowiadal, bo jesli ktos zechce mnie za wypowiedz zebic to ze wzgledu na lagi nie dam nawet rady sie wybronic ![]() a co do naszej gildii, wyjasnienie jest na forum tibia.com powiem wam tylko, ze chodzilo mniej wiecej o jakis konflikt miedzy Vilarionem i Azaredem oraz kilka innych spraw. a moja obecnosc w gildii spowodowana jest sympatia do Vilariona i Waldoria oraz ich sympatia do mnie. @ awo haha, Fosils II ![]() ![]() to tyle. zastosuj.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 17-01-2007 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#2029 |
Zbanowany
![]() |
![]() powiedzialem "córka matki" wiec nie jestem fosilsem :s lepiej eq na rooku mi dajcie ... aha a teraz aka Kiroy
Uwaga! Polacy ! Rodacy ! Jezeli chcecie wesprzec poczatkujacego gracze na obsidii wysylajcie co macie , wszleakie worki itd. itp. do Jeszcze nie zrobilem chara xD / venore takze juz szykujcie fanty . . |
![]() |
![]() |
#2030 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avo daj name to ci jakiegos p seta wyszperam z moich lootow
i looz nie bede cie palil fire fieldem teraz uzyje energy fielda hauahahaha joke |
![]() |
![]() |
#2031 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Avo nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Odinstaluj to gówno, nie pchaj się w to drugi raz. Nie rób tego samego błędu!!!
![]() I tak zawsze kończy się tak samo...
#2032 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Chlopaki co wy kurwa tu wypisujecie za brednie? To jest temat poswiecony Obsidi a ostatnio glownie wojnie pomiedzy ET a NG, zgadza sie? To dlaczego kurwa czytam 4 strony spamu O Xarabku i Tristy jacy to oni nie, dziwnym trafem pochodza oni z tego samego miasta ale to nie jeste wazne.
Na temat Xarabka sie nie wypowiadam, jaki byl taki byl kto gra tu dosc dlugo dobrze wie, a kto nie gral za czasow swietnosci Xarabka to niech sie cieszy. Strazak, Axio i chyba ktos tam jeszcze czy mozecie mi wytlumaczyc czym wam zawinila ta dziewczyna ze tak po niej jedziecie? Tym ze kumpluje sie z Pephym i sa tzw tibijska para? Otoz to jest ich sprawa a postepujac w ten sposob moze nawet podnosza znaczie roleplayingu w tej grze, bo jak siegam pamieciom to w histori tibii takowych zwiazkow byly setki ( nie tylko w celu zagarniecia itemow) ponadto jacys szczesliwcy pobrali sie w rl po tym jak zapoznali sie w tibii. Wiec wasze komentarze do tego dosc wulgarne sa nie na miejscu. Jak nie macie niczego ciekawego do powiedzenia to sie nie odzywajcie, chociaz wiem ze Axio i Strazak potrafia napisac przemyslany post, z ktorego mozna sie wyciagnac wiele interesujacych faktow. Wiec dlaczego tego nie robicie? Czyzbyscie mieli po 12 lat i gromadke kolegow wokolo, przed ktorymi chcecie sie popisac swoja wiedza na temat erotycznych gadzetow itd? Ps: Czekam na kolejne bitwy i mam nadzieje ze juz nie bedzie takich glupich dedow, jak dzisiejszy ded mentora. Ps 2: Marlena nie przejmuj sie tym co oni pisza, bo dobrze wiemy ze to nie jest prawda, odezwij sie czasem na msn czy cos ![]() Ps 3: Awo dawaj nick tego twojego knighta zaraz cos tam sie znajdzie dla ciebie ![]() Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 17-01-2007 o 23:03. |
![]() |
![]() |
#2033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() awo sry niedoczytalem :x
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2034 |
Zbanowany
![]() |
![]() ojeja double post :< skoro i tak sa juz moje 2 wiadomosci to jak rozmawialismy o czyichś rlach pogadajmy o moim ? plax!
Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 17-01-2007 o 23:34. |
![]() |
![]() |
#2035 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
@Łukasz bys zawitał czasem na gg :/ <-- aha i o tej osobie której zapomnailes (mysle ze celowo ;D ) byłem ja chyba =] |
|
![]() |
![]() |
#2036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() @ Pephy i Suv
Jestem pod wrazeniem bylem pewien ze jestescie ulomni umyslowo i ze napisanie 4 zdan powiazanych trescia to o 2 za duzo, a tu taki kunszt, jak chcecie i wam zalezy to potraficie ladnie pisac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2037 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Strazak : nie poinienes jechac po tristy bo to kobieta .... ale masz racje sam jestem sexoholikiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tristy - nie znam Cie ale ufam zdaniu pephego konefki ze jestes spoko i jest ok sam mam dziewczyne fotomodelke i kazdy mowi ze skoro ladna to glupia i pusta ![]() a co do deda mentora : pierwsza co to myslalem ze go ubije za glupote , ale kazdy popelnia bledy i na nich sie uczy ... dajmy mu szanse i miejmy nadzieje ze juz drugi raz bledu nie powtorzy ![]() wojna : jest ciezko kasa itd al jakos wiazemy koniec z koncem jak polska partyzantka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() ^Awolver^
Zglos sie do mnie w grze na priv to pewnie znajdziemy jakis sprzet ![]() Sprzetu na rorku niestety niemam ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Zbanowany
![]() |
![]() Sprecyzuje się ... wielkie dzieki za wszelakie eq ale jak na razie póki co to tylko rozważam powrót do gry ... ale jestm poddenrwowany , matematyka moze wkurzyc czlowieka ; o
|
![]() |