![]() |
#2041 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Hehe, walczylem na tyle ile mi frag lista pozwalala, nigdy nie placilem. Zreszta, stare dzieje, jeszcze ludzie byli w miare normalni. A tu od Taerka screen shocik'i ![]() ![]() ![]() O, a tu Nebulka i czasy 10lecia tibii hehe, pozdro chlopaki ![]() ![]() Ahh, brak mi tych czasow, co zrobic.
n_n Ostatnio edytowany przez kafior - 02-11-2007 o 16:20. |
|
![]() |
|
![]() |
#2042 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() hehhee
#2043 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() hehhee
#2044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Epimeleus Pallor
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
|
![]() szkoda ze nabiles delete tuz przed poczatkiem wojny et(albo ls, niepamietam jaka nazwa wtedy byla) + vanum vs ng~, ciekawiej by bylo. Ale i tak obsidia cie zapamieta chociazby z pierwszego full summonera o ktorego dorpi byl zazdrosny :d
#2045 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po dzisiejszym zachowaniu Suva, Gawrona i Ryby na vencie straciłem nadzieję...
Jeśli dochodzi do wiekopomnej chwili kiedy mamy 10 magów rdy, i tyle ludzi, że nie pamiętam kiedy ostatnio tylu mieliśmy, a dla kilku osób ważniejsza jest akcja na otsie, który mogę kupić za 10 euro pewnie xD, to nie napawa mnie to optymizmem. Jak mamy wygrać wojnę kiedy wy preferujecie grę na otsie. Tym razem nie zapłaciłem i nie zapłacę, byłem lojalny do końca, starałem się walczyć jak najlepiej. W pojedynkę jednak nic nie zdziałam, a wykupienie TOP 50 i 50 mc nie wytrzyma mój procesor, więc to odpada. I have done here... Do ludzi którzy się wypłacili w trakcie wojny, bądź nie brali w niej udziału: - Saphira team zaczyna grać na Obsidii. Kilka miesięcy a nie zobaczycie żadnego polaka z wyjątkiem Asmita, pephy'ego etc., expiącego z lvlem powyżej 70. Good luck guys Jednak jeśli się zbierzecie do jakiejś akcji, zawsze jestem do waszej dyspozycji, jednak sam niczego nie będę "tworzył". |
![]() |
![]() |
#2047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() 01:44 Pephy [145]: they want to masslog me
Czy to ten biedaczek miał być waszą ofiarą?XDDDDDDDD! @up Wyluzuj trochę, to tylko gra. Wystarczą łagodniejsze wyzwiska.
Ostatnio edytowany przez Dedalek - 03-11-2007 o 04:02. |
![]() |
![]() |
#2048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Imię: Yson
Profesja: Knight
Poziom: 167
![]() |
![]() Nie no , przepraszam. Ale moje wyzwiska wcale nie descylują na niższym poziomie aniżeli Shandow'a egzystencja.
#2049 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
![]() |
![]() Cytuj:
btw. nie rozumiem jednej rzeczy ,po co ci ludzie z et wyplacili ? zeby w pz stac ?
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD Ostatnio edytowany przez Pershing - 03-11-2007 o 04:08. |
|
![]() |
![]() |
#2051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Poziom: 145
|
![]() Yson, po prostu nie spełniasz norm unijnych.
|
![]() |
![]() |
#2052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() A ja powiem ze SHandow ma Racje !!!!!!!!!!!!!!!!! bo ostatnio nawet rozmawialem z ryba i mi powiedzial ze juz go tibia nie interesuje i nie bedzie gral na obsidii !! ogolem na przyklad mlodego namowil aby wlazl do wojny itd ... a tu gopwno mowilem mu ze sie tak zachowa .... bo w ltk brakuje ludzi doroslych !! srednia wieku 15-16 lat !! i bez obrazy chlopaki co niektorzy ale taka jest prawda !! nie ma przelozenia co do lojalnosci i honoru !! zreszta teraz w tibii to chyba juz zadna zasada nie obowiazuje !!
i shandow ma racjje powtarzam drugi raz !! w ltk nie ma ludzi zapalencow ktorzy by naprawde chcieli ta wojne wygrac i maja charakter i inny atrybuty aby to zrobic !! nie ma heretykow !! ktorzy po przegranej walce polowa sie wykupi !! a problem z otsami byl juz na 2 poprzednich wojnach .... wiec znowu pekowanie kogos tam i klotnie przez to plus otsy chlopakow zlozyly sie na rozbicie gildii !! Raxiu zluzuj co do shandowa bo w d i g wiesz ... bynajmniej sie chlopak stara i zachowuje jak czlowiek !!! a ze ktos byl kims keidys to nie znaczy ze moze se jezdzic jak na lysej kobyle po kims !! |
![]() |
![]() |
#2053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a co do saphira team !! ludzie nebula team zaczyna tu grac !!!!!!!!!! uciekajcie !!!!! mzoe nas cos gorszego trafic od nebuli team ?? :d joke xD ale juz nie jeden starszny team zaczynal tu grac jak z hiberny titaniii itd
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() ile tu juz sie teamow przewinelo.
@Shandow Zeby kogos mogli wykopac , potrzebuja 3 miesiecy conajmniej , a sadze nie wczesniej ich ripplah wykopie wszystkich xD No cóż takie czasy ! zły suv ! @Kiroy No szkoda ze pozwoliles mlodemu na to bo wzsystko bylo by pieknie ps. sie pochwale +1,665,812 xDD |
![]() |
![]() |
#2055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() lojalnosc i honor !!!! POLSKA DO BOJU !!!! DOROSLI LUDZIE WALCZCIE O SWOJE DOROSLE ZYCIA !!!!
to jest gra, i ja nie walcze dla przyjaciol (no, z malymi wyjatkami ![]() srednia wieku 15-16 lat. i co ? jest w tym cos zlego? po pierwsze, to nie do konca prawda. po drugie, lepiej zeby grali i walczyli 25-letni bezrobotni idioci czy dzieciaki w wieku 15-17 lat, ktore jeszcze pracy ani rodzin nie maja, a szkola pozwala im na w miare aktywne granie ? i powiedz mi, po co ludzie, ktorzy nie mieli niskich lvli, tylko wysokie, ktorzy nie dostawali w dupe, tylko im sie dobrze powodzilo, mieliby zmieniac serwer ? @ zyla wyjdz. tylko najpierw splac dlugi ![]() @ michaś wystarczy miesiac botowania + pseudobalans + hotkey system i przepis na PA, ktorzy wzieli sie z dupy, masz gotowy. patrz byle cg.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 03-11-2007 o 13:58. |
![]() |
![]() |
#2056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
![]() |
![]() ashanus dostal hunteda od waldoria ,a ripplah zalozyl nowa demokratyczna gildie
![]()
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
#2057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() ta, rid, ripplah i demokraci.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2058 |
Guest
|
![]() Ripplah zapoczatkowal totarytaryz ma obsidi xd
|
![]() |
#2059 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowy members w Raw
![]() Character Information Name: Archin Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 161 World: Obsidia Residence: Svargrond House: Bears Paw 1 (Svargrond) is paid until Nov 03 2007 Guild membership: One of the Raw Last login: Nov 03 2007, 20:36:43 CET |
![]() |
![]() |
#2060 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Totalitaryzm ?