![]() |
#2041 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Skończcie pierdolić, jak Krella shakowaliście to wszystko wporządku było. My Fidosa tylko zabilismy kilka razy (i tak mniej niż Wy Krella), latał po veno ze skullem to co mieliśmy robić? Czekać aż ktoś z Waszej gildii napisze, żeby go nie bić bo hack?
|
![]() |
|
![]() |
#2042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Roxando Crew nie ma nic wspólnego z tym hackiem.
|
![]() |
![]() |
#2043 |
Zbanowany
|
![]() Krella nikt nie schakowal
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() [quote=Hargis;1925125]@Morii ciebie nikt nie pyta o zdanie nie grasz na tym servie juz to wynocha z forum.!!
A tak wogóle to sam chary sprzedajesz^^[/QUOT forum jest dla ludzi aby dyskutowali, gdzie tu pisze ze byli gracze morgany/titani nie moga pisac? Nie pisze, tak jest wroc do innych zabaw i sposobow na wolny czas kolejny nałogowcu ![]() To juz koniec wojny? raczej, Rise to tylko banda dzieci z pewnym dziwnym czlowiekiem na czele nie wiem ile ta gra dla nich znaczy ale z tego co widac po postach i po czestotliwosciach jakie je pisza to chyba o duzo za duzo. P.S. spedzanie ponad 40h/tydzien przy pc to nałóg? policzcie sobie w duszy ![]() Eter nie kloc sie z nimi bo dzieciom uzaleznionym moze pomoc juz tylko terapia i oni nie rozpoznaja prawdziwych norm moralnych i wartosci ![]() |
![]() |
![]() |
#2045 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() [quote=Morii;1925868]
Cytuj:
Dzieci uzależnione? To przypomnij sobie czas gry ludzi ze starego Oath przed wojną...i co ? nie pamietasz jak np. Sliccery siedział nieraz po 18h ? Albo Vince van Heldena, który grał o której bym nie wszedł na Tibie (dokładnie we wakacje to było).. była godzina 6 rano- Vince online. 4 nad ranem-Vince online. No powiedz mi ? A z Rise jedynymi osobami, które grały porównywalnie do ludzi z Oath byli Victeron i Torpedo (później już troche mniej) .. Wiec nie mów takich rzeczy o Rise. I nie rozumiem po co wy sie tak napinacie na tym forum? Cały czas widze tylko jak obrażacie Victerona i Rise i czekacie tylko żeby znaleść jakąś zaczepke...no żal.. Ostatnio edytowany przez Victorin111 - 27-02-2008 o 07:57. |
|
![]() |
![]() |
#2046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Żeby mieć wysoki poziom trzeba być troche maniakiem i siedzieć bo tego wymaga gra, ale to sprawy poszczególnych ludzi którzy grają,nie ma co sie klócić bo nie wszyscy sie znaja z rla i wyrażają swoją opinie na temat drugiego człowieka na podstawie swoich wyobrażeń.
|
![]() |
![]() |
#2047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Zbanowany
|
![]() @ morita starma sie nie klucic tutaj z ludzmi nie na poziomie, ale grozenie w rl to tak mnie irytuje ze chociaz musialem pokazac to co te ..... wypisuja.
A propos fidosa. Troche dziwne to jest za najpierw zostaje zsolowany przez Keri i slysze od Rise ze mial kicka. Pozniej okazuje sie ze to jednak byl hack. Tylko to troche dziwne ze jak hack to dal sie zabic tylko pare razy. Moze tymi fragami chcial odreagowac? PS. Nie wiem nic pozatym wiec to tylko moje domysly |
![]() |
![]() |
#2049 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
Zbanowany
|
![]() Fidos mial hacka i to jest pewne w 100% . Hacker powiedzial nam ,ze mial kika bo myslelismy ,ze to fidos nim gra.Po drugim dedzie zadzwonilismy do Fidosa i wbil na venta i zaczelismy go blokowac noobami(ale byl problem z logowaniem).Przez pewien czas przestal sie rookowac bo zagadywalismy go rozmowa o tym ,ze mu zaplacimy itp.W tym czasie zablokowalismy konto fidosa i dlatego po ostanim dedzie nie mogl sie juz rokowac.Proste.A Russel i Roxando jest smieszne mowiac ,ze to sa fragi dla nich i ,ze to nie byl hack tylko identyczna sytuacja jaka byla z Gebhardem.Zal dupe sciska jak patrze na takie zachowanie.
btw. Prawda jest taka ,ze Fidos mial hacka tak jak kiedys Gebhard.A to Krell zaczol sie rokowac po tym jak go zabilismy.Pewnie z wlasnej glupoty. |
![]() |
![]() |
#2052 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Okey moze i tak bylo, przykro mi ze hack i mowie to szczerze, ale jakbym mial okazej to bym go zrokowal, wojna to wojna, on by zrobil to samo ze mna. |
|
![]() |
![]() |
#2053 |
Zbanowany
|
![]() Fragi na tibia com aktualizowane .Tak bardzo plakaliscie ,ze ich nie ma po tym wygranym OB ,ze zrobilem to specjalnie dla was ^^
@Eter Fakt... Tez 95% z was pomogl bym rokowac ![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Skoro nie uzywacie zadnych botow to skad ten hack?pfff ja sie wcale nie napinam bo jak wiekszosc zauwazyla nie biore czynnego udzialu w tej wojnie, co wiecej nie gram w ta gre juz od dobrego roku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Zbanowany
|
![]() Zostal hackniety przez IP . Bynajmniej tak mowil Hacker.Ale jak naprawde zostal hackniety naprawde nie mam pojecia.A nikt nie mowil ,ze nie mamy botow
![]() ![]() ![]() @Eter Secert... ![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przez samo IP nie da się wejść na czyjś komputer, a przynajmniej wątpię, żeby ktoś, kto kradnie rzeczy w tibii potrafił coś takiego. Najprawdopodobniej Fidos złapał owntibię, trojana, lub exploita (miał otwarte porty i ktoś przeszukał jego zakres).
|
![]() |
![]() |
#2058 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() [quote=Morii;1925868]
Cytuj:
@kafar Napewno nie przez ip. Btw. Troche mnie juz meczy to forum, caly czas ten sam watek, albo sharowanie, albo cheatowanie, albo klutnia o fragi. |
|
![]() |
![]() |
#2059 |
Zbanowany
|
![]() Zostawmy temat hacka ... jak by nie bylo sie narobilo XD
A tak apropo to Frag lista Jay Nakita jeszcze do niedawna byla kompletnie nie podobna do mojej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 100
|
![]() @Morii
Po pierwsze nie jestem nałogowcem a w tibie gram żadko a kto grał "jakies 2 lata temu Morim na titani cale dnie??? I idz sam lepije do swoich "dziecinnych zabaw" i innych nie pouczaj^^ Ostatnio edytowany przez Hargis - 27-02-2008 o 21:05. |
![]() |