Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-02-2008, 00:03   #2041
Jaz'
Zbanowany

Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Skończcie pierdolić, jak Krella shakowaliście to wszystko wporządku było. My Fidosa tylko zabilismy kilka razy (i tak mniej niż Wy Krella), latał po veno ze skullem to co mieliśmy robić? Czekać aż ktoś z Waszej gildii napisze, żeby go nie bić bo hack?
Jaz' jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-02-2008, 00:04   #2042
Lavore
Użytkownik Forum

Lavore's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2008

Domyślny

Roxando Crew nie ma nic wspólnego z tym hackiem.
Lavore jest offline  
stary 27-02-2008, 00:57   #2043
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Świat: Morgana
Poziom: 100
Domyślny

Krella nikt nie schakowal Tylko new owner albo stary owner biegal nim nad Thias (?) i tam padl bez blessow.Widocznie sie w*****l i zaczol sie rokowac.Proste jak 2x2. Temat hackow zakonczony nie ma co o tym dyskutowac.
Kafffffar jest offline  
stary 27-02-2008, 01:04   #2044
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

[quote=Hargis;1925125]@Morii ciebie nikt nie pyta o zdanie nie grasz na tym servie juz to wynocha z forum.!!

A tak wogóle to sam chary sprzedajesz^^[/QUOT

forum jest dla ludzi aby dyskutowali, gdzie tu pisze ze byli gracze morgany/titani nie moga pisac? Nie pisze, tak jest wroc do innych zabaw i sposobow na wolny czas kolejny nałogowcu

To juz koniec wojny? raczej, Rise to tylko banda dzieci z pewnym dziwnym czlowiekiem na czele nie wiem ile ta gra dla nich znaczy ale z tego co widac po postach i po czestotliwosciach jakie je pisza to chyba o duzo za duzo.

P.S. spedzanie ponad 40h/tydzien przy pc to nałóg? policzcie sobie w duszy

Eter nie kloc sie z nimi bo dzieciom uzaleznionym moze pomoc juz tylko terapia i oni nie rozpoznaja prawdziwych norm moralnych i wartosci
Morii jest offline  
stary 27-02-2008, 07:51   #2045
Victorin111
Użytkownik Forum

Victorin111's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
Victorin111 ma numer GG 7379931
Domyślny

[quote=Morii;1925868]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hargis Pokaż post

To juz koniec wojny? raczej, Rise to tylko banda dzieci z pewnym dziwnym czlowiekiem na czele nie wiem ile ta gra dla nich znaczy ale z tego co widac po postach i po czestotliwosciach jakie je pisza to chyba o duzo za duzo.

Eter nie kloc sie z nimi bo dzieciom uzaleznionym moze pomoc juz tylko terapia i oni nie rozpoznaja prawdziwych norm moralnych i wartosci

Dzieci uzależnione? To przypomnij sobie czas gry ludzi ze starego Oath przed wojną...i co ? nie pamietasz jak np. Sliccery siedział nieraz po 18h ? Albo Vince van Heldena, który grał o której bym nie wszedł na Tibie (dokładnie we wakacje to było).. była godzina 6 rano- Vince online. 4 nad ranem-Vince online. No powiedz mi ?
A z Rise jedynymi osobami, które grały porównywalnie do ludzi z Oath byli Victeron i Torpedo (później już troche mniej) .. Wiec nie mów takich rzeczy o Rise.

I nie rozumiem po co wy sie tak napinacie na tym forum? Cały czas widze tylko jak obrażacie Victerona i Rise i czekacie tylko żeby znaleść jakąś zaczepke...no żal..

Ostatnio edytowany przez Victorin111 - 27-02-2008 o 07:57.
Victorin111 jest offline  
stary 27-02-2008, 08:31   #2046
SirAravras
Użytkownik Forum

SirAravras's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk

Stan: Niegrający
Domyślny

Żeby mieć wysoki poziom trzeba być troche maniakiem i siedzieć bo tego wymaga gra, ale to sprawy poszczególnych ludzi którzy grają,nie ma co sie klócić bo nie wszyscy sie znaja z rla i wyrażają swoją opinie na temat drugiego człowieka na podstawie swoich wyobrażeń.

To czasem lepsze od Tibii
SirAravras jest offline  
stary 27-02-2008, 09:30   #2047
Xig-ennon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SirAravras Pokaż post
Żeby mieć wysoki poziom trzeba być troche maniakiem i siedzieć bo tego wymaga gra
Albo miec bota jak niektorzy
Xig-ennon jest offline  
stary 27-02-2008, 10:21   #2048
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Poziom: 196
Domyślny

@ morita starma sie nie klucic tutaj z ludzmi nie na poziomie, ale grozenie w rl to tak mnie irytuje ze chociaz musialem pokazac to co te ..... wypisuja.

A propos fidosa.
Troche dziwne to jest za najpierw zostaje zsolowany przez Keri i slysze od Rise ze mial kicka. Pozniej okazuje sie ze to jednak byl hack. Tylko to troche dziwne ze jak hack to dal sie zabic tylko pare razy.

Moze tymi fragami chcial odreagowac?

PS. Nie wiem nic pozatym wiec to tylko moje domysly
Komisarzyk jest offline  
stary 27-02-2008, 10:42   #2049
the_chosen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komisarzyk Pokaż post
@ morita starma sie nie klucic tutaj z ludzmi nie na poziomie, ale grozenie w rl to tak mnie irytuje ze chociaz musialem pokazac to co te ..... wypisuja.
przykre lol
the_chosen jest offline  
stary 27-02-2008, 10:43   #2050
pyzio2
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 05 2004

Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Profesja: Elite Knight
Poziom: xxx
Skille: xx
Poziom mag.: x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez the_chosen Pokaż post
przykre lol
nerwy ponoszą a to tylko pare pixeli
pyzio2 jest offline  
stary 27-02-2008, 10:49   #2051
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Fidos mial hacka i to jest pewne w 100% . Hacker powiedzial nam ,ze mial kika bo myslelismy ,ze to fidos nim gra.Po drugim dedzie zadzwonilismy do Fidosa i wbil na venta i zaczelismy go blokowac noobami(ale byl problem z logowaniem).Przez pewien czas przestal sie rookowac bo zagadywalismy go rozmowa o tym ,ze mu zaplacimy itp.W tym czasie zablokowalismy konto fidosa i dlatego po ostanim dedzie nie mogl sie juz rokowac.Proste.A Russel i Roxando jest smieszne mowiac ,ze to sa fragi dla nich i ,ze to nie byl hack tylko identyczna sytuacja jaka byla z Gebhardem.Zal dupe sciska jak patrze na takie zachowanie.

btw. Prawda jest taka ,ze Fidos mial hacka tak jak kiedys Gebhard.A to Krell zaczol sie rokowac po tym jak go zabilismy.Pewnie z wlasnej glupoty.
Kafffffar jest offline  
stary 27-02-2008, 11:05   #2052
Komisarzyk
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar Pokaż post
Fidos mial hacka i to jest pewne w 100% . Hacker powiedzial nam ,ze mial kika bo myslelismy ,ze to fidos nim gra.Po drugim dedzie zadzwonilismy do Fidosa i wbil na venta i zaczelismy go blokowac noobami(ale byl problem z logowaniem).Przez pewien czas przestal sie rookowac bo zagadywalismy go rozmowa o tym ,ze mu zaplacimy itp.W tym czasie zablokowalismy konto fidosa i dlatego po ostanim dedzie nie mogl sie juz rokowac.Proste.A Russel i Roxando jest smieszne mowiac ,ze to sa fragi dla nich i ,ze to nie byl hack tylko identyczna sytuacja jaka byla z Gebhardem.Zal dupe sciska jak patrze na takie zachowanie.

btw. Prawda jest taka ,ze Fidos mial hacka tak jak kiedys Gebhard.A to Krell zaczol sie rokowac po tym jak go zabilismy.Pewnie z wlasnej glupoty.

Okey moze i tak bylo, przykro mi ze hack i mowie to szczerze, ale jakbym mial okazej to bym go zrokowal, wojna to wojna, on by zrobil to samo ze mna.
Komisarzyk jest offline  
stary 27-02-2008, 11:11   #2053
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Fragi na tibia com aktualizowane .Tak bardzo plakaliscie ,ze ich nie ma po tym wygranym OB ,ze zrobilem to specjalnie dla was ^^

@Eter
Fakt... Tez 95% z was pomogl bym rokowac
Kafffffar jest offline  
stary 27-02-2008, 11:12   #2054
Komisarzyk
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar Pokaż post
Fragi na tibia com aktualizowane .Tak bardzo plakaliscie ,ze ich nie ma po tym wygranym OB ,ze zrobilem to specjalnie dla was ^^

@Eter
Fakt... Tez 95% z was pomogl bym rokowac
Kto sie miesci w 5 ?
Komisarzyk jest offline  
stary 27-02-2008, 11:20   #2055
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Skoro nie uzywacie zadnych botow to skad ten hack?pfff ja sie wcale nie napinam bo jak wiekszosc zauwazyla nie biore czynnego udzialu w tej wojnie, co wiecej nie gram w ta gre juz od dobrego roku ale Victorin111 jak widac wie lepiej
Morii jest offline  
stary 27-02-2008, 13:21   #2056
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Zostal hackniety przez IP . Bynajmniej tak mowil Hacker.Ale jak naprawde zostal hackniety naprawde nie mam pojecia.A nikt nie mowil ,ze nie mamy botow Tylko miec ,a uzywac na OB to roznica Zreszta nie obchodzi mnie czy oni maja combo bota czy nie i kto nimi gra. To ich sprawa w jaki sposob chca wygrac ta wojne ale skoro oni nie sa świeci niech nie wypominaja nam naszych sposobow na wygranie wojny :

@Eter
Secert...
Kafffffar jest offline  
stary 27-02-2008, 14:09   #2057
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

Przez samo IP nie da się wejść na czyjś komputer, a przynajmniej wątpię, żeby ktoś, kto kradnie rzeczy w tibii potrafił coś takiego. Najprawdopodobniej Fidos złapał owntibię, trojana, lub exploita (miał otwarte porty i ktoś przeszukał jego zakres).
Gogar jest offline  
stary 27-02-2008, 14:17   #2058
Tensz-in
Zbanowany

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua

Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
Domyślny

[quote=Morii;1925868]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hargis Pokaż post
@Morii ciebie nikt nie pyta o zdanie nie grasz na tym servie juz to wynocha z forum.!!

A tak wogóle to sam chary sprzedajesz^^[/QUOT

forum jest dla ludzi aby dyskutowali, gdzie tu pisze ze byli gracze morgany/titani nie moga pisac? Nie pisze, tak jest wroc do innych zabaw i sposobow na wolny czas kolejny nałogowcu

Powiedzial czlowiek ktory mial 120+ rp i 180+ ek na dwoch roznych serverach. Ogarnij sie czlowieku, to ze nie grasz juz rok nie znaczy ze jestes taki cool jaki myslisz. A co do hackow to moga byc tego rozne powody, nie tylko boty. Kiedys byles spoko, skoro myslisz ze jestesmy banda dzieci to po co brales udzial w wojnie razem z nami i siedziales z nami na ventrilo (czy tam ts wtedy byl, nie pamietam)

@kafar
Napewno nie przez ip.

Btw.
Troche mnie juz meczy to forum, caly czas ten sam watek, albo sharowanie, albo cheatowanie, albo klutnia o fragi.
Tensz-in jest offline  
stary 27-02-2008, 14:50   #2059
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Zostawmy temat hacka ... jak by nie bylo sie narobilo XD

A tak apropo to Frag lista Jay Nakita jeszcze do niedawna byla kompletnie nie podobna do mojej Jakies 20 zalosnych fragow wiecej mialo Roxando~ ,a teraz jakos dziwnie podobna do mojej jest ? Co sie stalo ?
Kafffffar jest offline  
stary 27-02-2008, 16:37   #2060
Hargis
Użytkownik forum

Hargis's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2008

Profesja: Elite Knight
Domyślny

@Morii

Po pierwsze nie jestem nałogowcem a w tibie gram żadko a kto grał "jakies 2 lata temu Morim na titani cale dnie???

I idz sam lepije do swoich "dziecinnych zabaw" i innych nie pouczaj^^

Ostatnio edytowany przez Hargis - 27-02-2008 o 21:05.
Hargis jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania