![]() |
#2061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() na 15 dopiero miales 1g ? ja zazwyczaj juz na mniej wiecej 11-12 mam conajmniej 1.5g
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
|
![]() |
#2063 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cos ten ench jej nie podchodzi skoro na 55 ma tylko 208.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2064 |
Użytkownik Forum
|
![]() Reszta fotek Zośki
![]() No i dowiedziałem się ,że grała na twierdzy cienia czy jakoś tak ![]() lata?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() resztę wrzucę jutro ![]() |
![]() |
![]() |
#2066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() ![]() Nawet niezle jak na 6 greater eternal essense xd Czas zbierać g na latajacego mounta ![]() @down Pierwszy xd 100% ziemny mnie zlekka dobil xd ~600g naraz :S latajacy jeszcze gorzej xD! hah!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 28-05-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |
#2067 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ktorego 1 czy 2 ?
![]() |
![]() |
#2068 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak a propos zarabiania kasy - jak w WoWie zarabia sie pieniazki? Booooo w sumie to nie wiem, lol..
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kase robi sie profkami lub farmi.
|
![]() |
![]() |
#2070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Profki, profki, ale tylko na globalach.
Tandem mining/herb + skinning to prawdziwa maszyna do kasy. Na 30lvl spokojnie z wydatkami można mieć i z 300g. Przynajmniej ja moim mainem tak się przedstawiałem. Teraz (a raczej z niedzieli sytuacja, ni ma subskrypcji :< ), na 63lvl mam 400g. Wiecie, mouna na 60lvl trzeba było załatwić, i tak mi kumpel dołożył w kij kasy do tego.
![]() |
#2071 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie sytuacja przedstawia sie jako mining/engineering (ekhm, kasy z tego pewnie nie bedzie)..
Ogolnie to CALKOWICIE nie znam sie na cenach itemow, do AH ceny wrzucam na oko, totalnie nie mam obycia z gra.. no, ale konto zalozylem dopiero 6 maja.. |
![]() |
![]() |
#2072 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Do 70 lvlu tak naprawde jedyne sensowne wydatki to 60% mount i 100% mount
![]() |
![]() |
#2073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Widze, ze ludzie foty wstawiaja to tez cos dupne. Nic high-endowego.
Widac, ze moj main to shadowpriescik ;P ![]() nasz first al'ar kill. ![]() anatheron z ktorego wyrwalem pasek ![]() i fale przed azgalorem, ktory jeszcze nie gryzie gleby. ![]() chess event w kara w 2 osoby ![]() jakies pvp na moim rogalu ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2075 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() No, ale każdy gra jak chce. Ja tylko radze nie wydawać kasy. Nie pyli się.
![]() |
![]() |
#2078 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie, nie możecie tych obrazków dawać w linkach, tylko rozwalać całą stronę w pionie i doprowadzać ludzi do ciężkiej cholery, gdy przez 10 sekund, gdy próbujesz przewinąć temat w dół, to Ci wszystko leci do góry, bo się ładują te obrazki, często przedstawiające nic poza postacią i jakimś drzewkiem?!
![]() |
#2079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Wracając do tematu robienia kasy, to na 70tym bardzo dużo pieniędzy można wyciągnąć z daily questów lub po prostu farmiąc primale.
|
![]() |
![]() |
#2080 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() i z tym 10s to jest chyba wtedy kiedy się ma 512 ![]() |
|
![]() |