![]() |
#2061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Gratz Haja, Gratz Matias, Thief twoich ss'ów nie widzę. Gratz All!
Ok teraz ja. Level odrobiony i chyba rekord expa w jeden dzień ![]() ![]() Jutro zabieram się za skila i mlvla ![]() @EDIT: Mathias ja z chęcią na Hydry, ale Ty za dobrych skili nie masz, a uhów nie mam zamiaru ci dawać ![]() ![]() Pozdrowienia, Simor'ek Hail Atticus!
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 10-07-2006 o 19:53. |
![]() |
|
![]() |
#2062 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Simor
![]() ![]() Dzisiaj Horzym lal mojego kumpla ![]() ![]() Potem poszedlem z nim na dlka i zabilismy ![]() Ostatnio edytowany przez Miszczu - 10-07-2006 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#2063 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh Simor ja juz blokowalem wiele rzeczy i uhow nie zuzywalem wcale tak duzo
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Mathias To możemy się na hydry wybrać ja mogę codzienie oprócz weekendów. Wiec jakby co msg on game i za 30 min gotowy. I nie na 1 h tylko min. 3 ![]()
![]() |
#2065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() simor gz odrobienia lv a po co komu bloker 10 sd + bolce i latasz jak glupek po calym i zabijasz bk przynajniej ja tak bloczylem kolegom
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sevam
Profesja: Knight
Poziom: 46
Skille: .../...
Poziom mag.: 5
|
![]() Gz wszystkich wykonanych qestow i adv. Teraz cos odemnie ;]
![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez Paley - 11-07-2006 o 14:32. |
![]() |
![]() |
#2067 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Na Mathiasa trzeba jeszcze troche poczekać, a na Gasvala dłużej. Bo on już nie expi ![]() @UP: Palay mały ssik nic nie widać. Ale Gz 46 LvLu z tego co widzę. @EDIT: Name: Wurzel Sex: male Profession: Elite Knight Level: 214 World: Antica Residence: Ab'Dendriel Last login: May 06 2006, 20:58:53 CET Comment: doomed to die for honor Account Status: Free Account Account Information Real name: Thomas Location: Germany Banished: until deletion because of macro use Created: Jul 21 2001, 01:21:32 CET Deleted: Jun 20 2006, 12:01:25 CET Może już ktoś wie, ja dopiero teraz wiem.
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 11-07-2006 o 08:16. |
|
![]() |
![]() |
#2068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Gratz Mati i Dominiczek XDDDDD!
A Wurzel to chyba się powiesi OMFG!!!!!!!! ![]()
#2069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
![]() |
![]() Simor , trzym pysk jak gówno wiesz ! Nie expie bo robie mlvl , a że narazie nie ma mnie online bo mam inne sprawy , korzystam z życia , Tibia to nie wszystko .
~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Texas
Stan: Początkujący
Imię: Horzym
Profesja: Elite Knight
Poziom: 111
Skille: 73/49
Poziom mag.: 4-
|
![]() Cytuj:
fajnie podaj mi nicka to moze bede mogl MYSLEC ze ciebie zabije |
|
![]() |
![]() |
#2075 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli są jakieś błędy to ch** z tym ![]()
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 11-07-2006 o 17:09. |
|
![]() |
![]() |
#2076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Coś go ugryzło
![]()
#2077 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ledwo cy bylo tu pelno screenow ze starych, dobrych czasow (w tym moich), a teraz juz znowu przypadaja 2 screeny na 1 strone biadolenia o niczym.... np. pogadajcie sobie na gg czy gasvalowi sie chce expic czy nie, a nie ze 1 strona jest poswiecona temu, druga temu ze horzym kogos lal, a trzecia jeszcze innym glupotom ;/
a szczytem jest juz post Paleya "juz ss poprawiony" nie mogles tego zaedytowac? albo Nyksusa "cos go ugryzlo"..... edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 11-07-2006 o 19:13. |
|
![]() |
![]() |
#2078 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
WoW Tibia to nie wszytko? No co ty nie powiesz! Bo przecież prócz Tibi to OTS'y są!!!! ![]()
![]() |
#2079 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 11-07-2006 o 19:36. |
||
![]() |
![]() |
#2080 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg, ledwo co napisalem tamtego posta powyzej, i juz mamy tu double post o - nic nie ujmujac haja (haji?) - jakze idiotycznej tresci, ludzie zastanowcie sie co piszecie, przeczytajcie posta raz, drugi, trzeci, zanim wyslecie, pomyslcie czy taki post ma jakis sens, a przede wszystkim nie dublujcie postow, gdy mozna je zaedytowac.... w sumie nie wiem po co ja to pisze jak do konca dnia pewnie powstana tu kolejne 2 strony pogaduszek o jakichs pier.dołach, i nikt nie zwroci uwage na tego posta, ale...
|
![]() |