![]() |
#2061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kicior sir'Sven
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 106
|
![]() Faxes słuchaj sprawa wygląda tak : macie tutaj własne kółko różańcowe w którym dajecie niczym nie różniące sie screeny : lootpic , adv , adv , adv lootpic , adv i za każdym razem słyszy się ZDAWKOWE "Gratz" które każdy mówi bo tego wymaga kultura forum.Mogę się założyć,że nikogo nie interesują advensy twoje czy kogoś innego lub moje. Ofc szanuję to, ale chciałem wnieść trochę więcej akcji i rozmaitości, niż zwykły advens lub wspominany lootpic. Robię to wszystko, żeby każdy nie wlepiał gał w to samo co zwykle. Jeżeli nie podobają Ci się moje ryciny i przerobione teksty to sieć cicho. Zrobisz więcej dobrego, niż Twoje bojkotowanie. Lubisz chodzić w różowych gaciach. Spoko nie śmieję się z Ciebie. Widzę, że niepotrzebnie bawię się w tego rodzaju komixy, bo wprowadza to tylko zamieszanie. Spoko lubicie tkwić w tym samym to siedźcie. Miałem dobre intencje.
A propo widziałeś kiedyś bardzo dobrego fake history ?? - wątpie, a ja sobie spróbowałem i nie żaluje tego, ani trochę. Będe miał pomysł, szybko go zrealizuję. @edit ![]() Jakies 5 minut temu awansowalem w 23 skillu fishingu mając 7 robaków w placaku Ostatnio edytowany przez Kic~ - 30-07-2006 o 22:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
omg czlowieku dajesz ssy ja je komentuue nie podobaja mi sie to krytykuje je ale daje krytyke uzasadnioną, i nie musisz strzelac fochów bo tylko mi sie nie podoba, reszta wali w beret przed kompem i rób se dalej te komixy dla nich , amnie sie nie czepijaj że cie krytykuje bo krytyka jest potrzebna. Advy lootpicy itd są nudne dlatego prawie wogóle ich nie daje <bardzo żadko> a rózowe wdzianko jest wyje**ne.
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Btw.
Użytkowników czytających ten temat: 17 Dawno nie było takiej frekwencji szkoda tylko że kłótnie przyciągnęły tyle ludu. Żeby nie było offtopa daje aktualny stan postaci: ![]()
![]() |
![]() |
#2064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Poziom: 159
Skille: 99/74
![]() |
![]() poluzujcie zwieracze i sie nie klucic bo nam temat zamkna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Idzcie zjesc blade frytki z kosmosu a ty sven zal.pl lepiej idz panka poszukaj i sie zapytaj kiedy powstanie Valhalla -.- a jak nie masz nic do roboty to mozesz se obciać paznokcie u nóg =P
jednym slowem ryba.... -__________- ![]()
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom panek jest fajny ,znam go . Nie zaczynaj tematu ,bo juz all skonczone. A twoja osoba jest tu zbędna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Bielsko City
Imię: Nitro Evils
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 103
Poziom mag.: 61
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: sto(L)ica
Imię: Potocky
Profesja: Knight
Poziom: 112
Skille: 93/87
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() ![]()
Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie - LEGIA BYŁA, JEST I WIELKA POZOSTANIE!! Mistrz Polski: 1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006 21:24 Wory Vudas [105]: i ruchaklem snopki snian 21:24 Wory Vudas [105]: bo myslalem 21:24 Wory Vudas [105]: \ze to kolezanki] 21:24 Wory Vudas [105]: klasy 00:06 Wory Vudas [107]: a wiec tak,ruchalem kutasem snopki siana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2071 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#2072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Lokacja: Ełk
|
![]() Yay to jush 45
![]() ![]()
00:58 Laba Pogromca [15]: plx free items i will be hacked |
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Poziom: 159
Skille: 99/74
![]() |
![]() pietro
<tam jest burdel i nie byl ss robiony> parter ![]() piwnica ![]() Ostatnio edytowany przez Camel_m - 31-07-2006 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#2075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Yo.Dawno mnie tu nie było,a co to spowodowało powiem później,na razie topic
@Kicior:Ale tu szopki odstawiasz,widze,ze ładnie musi Ci się nudzić,a co do komiksów,to nie jest tak źle,ale te pierwsze były lepsze ![]() @Nitro:No ładnie dajesz,ale samemu to nie poexpisz,musi Ci ktoś bloczyć ![]() @Zapominalscy ![]() ![]() A tera przechodzimy do sprawy mojej nieobecnosci.Mianowicie wychodząc z pokoju brata poczulem gęsty zapach,jak sie później okazało nie było to ciasto w kuchni,czy inna pyszna potrawa,tylko twardy dysk który spłonął ogniem żywym(dosłownie).Przyczyną byli jakże lubiący eksperymentować pracownicy elektrowni,którzy co chwilę pozbawiali mnie prądu i oddawali-w wyniku tego zrobiło się spięcie.Konsekwencje są oczywiste-0 zdjęć,0 filmów,0 map,lecz dobrą stroną tego układu jest nowy dysk,który jest kilkukrotnie pojemniejszy i szybszy,niż stary gruchot i nie wydaje dźwieków niczym zarzynana świnia.No i to na tyle,jeno zainstaluję Tibię i wejde tam do was pogadać.Nara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Lokacja: Łapy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Major Amraus
Poziom: 28
Skille: 62/34
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Major Amraus - 01-08-2006 o 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Stargard - Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Klaudia of Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Return of The Masters
Poziom: 42
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Kolejny ded Klaudia ....
Omg ... KOlekcjonerka dedów... Mówcie mi .... Tym Razem na OFie ... Orc Leader .... Wpakowalam sie na 2 leadery i 4 zerki i shamanki i inne male gowienka.... Omg .... Kupuje Pacc .... I zamiatam z lvl .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Klaudia~
I na hój o tym prindolisz a kogo to interesi... to chyba temat ze zdjeciami a nie Nowosc ze swiata Astera... eh szkoda gadac
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Imię: Kagonesti
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ok jako ze update jest juz tuz tuz ... nie musze juz milczec
![]() ![]() pan Apocalypse ![]() ![]() pan Infernatil ![]() ![]() ![]() ![]() pan Verminor ![]() ![]() test server luck ![]() pan Ferumbas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pan Morguthis ![]() ![]() ![]() ![]() i rook :> ciezko bylo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |