|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() on ubija ludzi ktorzy szybko expia...robi sobie jawne pa bo i tam caly server moze mu naskoczyc
dlatego tyle osob nieprzepada za naszym petrobotem ![]()
#2063 |
Guest
|
![]() Tak robi swoje zgodze sie ale z tym ze caly serwer moze mu naskoczyc sie nie zgodze gdyby odwrocili sie od niego czipsu co raczej nie jest mozliwe bo jest jego rl ale petrobot tez wywalil go z wli wiec wszystko mozliwe moim zdaniem jesli jeszcze troche ludzi poprzechodzi do Vision to Taifun przynajmniej sobie nie pogra pozdrawiam
|
![]() |
#2064 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Imię: co czy co
Profesja: Rookstayer
Gildia: BlantoHoliksCrew
Poziom: B
Skille: H
Poziom mag.: C
|
![]() jesli gildia lady moki i gildi laen loysa przylaczylaby sie do vision mielibysmy szanse obejrzec jeszcze wspanialsze widowisko. Ale tak sie pewnie nei stanie bo te gildie nei wstawia sie za swoimi ludzmi bo sraja w pory i boja sie o chary
|
![]() |
![]() |
#2065 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() P.s nie tylko do ciebie to bylo, teraz mozecie mnie pojechac ![]()
![]() |
#2066 |
Użytkownik forum
|
![]() to ze z rl to nie wiedzialem ale jezeli tak to fajnie traktuje swoich przydupasow
a nobem to ty jestes bo tylko pisac umiesz a w war huja robisz |
![]() |
![]() |
#2067 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Użytkownik forum
|
![]() no wiem on laduje mane zbierajac pierdy kolegow z gildi stojac za nimi
|
![]() |
![]() |
#2069 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2070 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() "przestan, przeciez to pvp mastah, pobieral lekcje u samego ultra-fallathanu "
"a nobem to ty jestes bo tylko pisac umiesz a w war huja robisz" " no wiem on laduje mane zbierajac pierdy kolegow z gildi stojac za nimi" "Nie, łazi za nimi, przechwala sie że był na każdym battle, a zabija 20+ lvl'ki .. Shasho, jestes mastah , oddaje ci Hołd <leży i zwija się ze śmiechu>" Jasnowidz? ;D |
![]() |
![]() |
#2071 |
Użytkownik forum
|
![]() No jak mozna nie pocisnac takiego typa
po co pisze jak wie ze go nie lubia @up a tak btw cos sie dzieje >? movie blz jak co Ostatnio edytowany przez oczy_po_ojcu - 09-01-2007 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#2072 |
Guest
|
![]() Sasho, Jesteś podobno taki Mastah, Pan nad Panów, najlepszy z najlepszych , najinteligentniejszy z najinteligentniejszych, najmądrzejszy z najmądrzejszych, a ten tekst to .... jest inteligentne? Po tym tekście, można wywnioskować ile masz inteligencji i lat, jesteś poprostu dzieckiem zachowującym się jak mój kuzyn, za mało ludzie <rodzice, koledzy?> zwracają na Ciebie uwagi, za mało ci jej poświęcają, dlatego idziesz jako forum, robisz z siebie nie wiem co,idziesz się powywyższać i zwrócić na siebie uwagę w tibii, i na forum, dlatego każdy ma Ciebie za "0". Ktoś się nie zgodzi? Ostatnio edytowany przez ReeGal - 09-01-2007 o 20:02. |
![]() |
#2073 |
Zbanowany
|
![]() Pisze tego posta bo dzisiaj strapowalo mnie Vision i musialem zaplacic im boh's...
A wiec: Vision to gildia złodziejów i tchórzy bez honoru, dzieciaki którym nie układa się w RL siedzą w Tibii nabili troche lvli i myślą że tu są mastah... Żal mi jest was... 19:36 Imargam [200]: Nastepnym razem niebedziesz placic 19:36 Imargam [200]: Samo z ciebie spadnie ok niech ze mnie spadnie dzieciaku, ale pod warunkiem że później spotkamy się w RL i wtedy mi zrobisz Power Abusing -,- jeżeli dasz radę ![]() Tak czy owak straciłem całą moją sympatię do tej gildii, jesteście po prostu frajerami których się tępi, jesteście jak takie wszy, takie małe gówienka. Możecie mieć i 300lvli ale i tak dla mnie pozostaniecie nikim. Mogliście zaistnieć w pamieci dzieki fragowi na Taifunie, ale nie znacie granic, we wszystkim trzeba mieć umiar. Życzę wam abyście poznali trochę prawdziwego życia, w którym nie macie 200lvla i podchodząc do kogoś na ulicy i chcąc go okrasc dostaniecie w pysk. Może to was czegoś nauczy. To wszystko co chciałem wam powiedzieć. |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tak czy owak, nie wiem za kim bym był , gdyby Imargam z kolegami coś takiego mi zrobili, ale musisz też ich zrozumieć, że oni "niszczą" server, są źli, gdybyś stracił - tak można powiedzieć bo już sobie nie pogra Imargam konto na 200 lvlu, czy nie byłbyś zfrustrowany? To jest jedyny sposób na "wygranie" war , gdyż nie wygrają go na Open battle, ponieważ jak już jeden kolega @up powiedział, Taifun ma 100 ms'a na 1 sd, ale ich zachowania także nie popieram. |
|
![]() |
#2075 | |
Zbanowany
|
![]() złodziei
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2076 |
Zbanowany
|
![]() Wątpisz? Rób jak chcesz. Myśl co chcesz. Vision sux. Imargam sux. Katrila sux. I nie mów że wątpisz bo mnie nie znasz. Jak poznasz to mów co chcesz.
|
![]() |
![]() |
#2077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() @NarroweQ
Tibia to tylko gra... Wątpie czy można tego co się dzieje w tibi można porównywać do RL. Wątpie czy Imargam z kolegami wyskoczył by na RL do jakieś babci z tekstem: "Wyskakuj z butów, a jak nie to Cię zabijemy" To bezsensu dla mnie troche, nie wiem jak dla innych. ![]() ![]()
#2078 |
Zbanowany
|
![]() Tak Tibia to tylko gra. Ale to gra w której pod wirtualnymi postaciami kryją się prawdziwi ludzie. Sami sobie robimy piekło. Trzeba sie wzajemnie szanowac. I nie robic sobie frajerstw, których w rl normalnie bysmy nie zrobili.
A co do tego że Imargam traci 200lv postac - ROBI TO NA WLASNE ZYCZENIE. Chcecie wojne, bijcie się między sobą a nie mieszajcie w to osób trzecich. |
![]() |
![]() |
#2079 | |
Użytkownik forum
|