![]() |
#2062 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyjęci:
Suhayl Omega Avenlight Kloner Matixek Czekam Orog... jak na 20.00 nie będzie to cya REKRUTACJA ZAMKNIĘTA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Dobra, teraz taka malutka rekrutacja do Undiscovered Worlds
Potrzebuję jednej osoby, mianowicie: Maga. Wymagania: Nick: Out: (typowo średniowieczny) Żywioł: (jakikolwiek) Historia: (nieobowiązkowa, ale lepiej jak by była, nie musi być jakaś rozbudowana czy cuś.) "Rodzaj" maga: (tzn. Mag bitewny, Wspomagający itd. NEKROMANTA ODPADA!) Umiejętności: (Ale na poziomie, nie jakieś exeva grany masy visy co odbierają 20000000 dmg tylko coś "normalnego")
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 07-11-2007 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() @Up
Dobra jest, ja się zgłaszam. Nick: Merlin Out: Jutro zrobie...! Spać mi się chce... ;p Żywioł: Trucizna Historia: Z początku miłe i normalne dziecko. Gdy dorósł zaczął praktykować magię u swojego mistrza. Chłopak chciał być również wojownikiem, a nie mógł się zdecydować, którą ścieżkę wybrać. Połączył te dwie specjalności i po kilku latach nauki stał się potężnym Magiem Bitewnym. Zapisał się do "Odkrywców" i rozpoczął swą działalność na rzecz społeczeństwa. Odkrył wiele ważnych, a zwłaszcza bezpiecznych, szlaków handlowych. Wybudował na odludziu własną wieżę i tam eksperymentował z trucizną. Tak mu się spodobało, że wymyślił kilka nowych sztuczek, takich jak zatrucie broni, epidemia etc. Spodobał mu się ten odmienny żywioł i zaczął go stosować w walce i życiu. Nie spodobało się to "Bractwu Odkrywców" uważali oni, że magia ta jest plugawa, i ich bractwo nie powinno się tym zajmować ani tym bardziej rozwijać się w tym kierunku. Został więc wyrzucony. Po tym zrozpaczony podjął ścieżkę poszukiwacza przygód. "Rodzaj" maga: Mag Bitewny Umiejętności: Wybuch trucizny, zatrucie broni, trujące tornado, epidemia (tzn. w promieniu 500m) @Down O lol... nie chce mi się robić chodzących ![]() Ostatnio edytowany przez Buszman - 08-11-2007 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Zapomniałem o dwóch rzeczach- ten mag musi być "dobry" i out musi mieć też te pozycje chodzące.
![]() |
![]() |
#2066 |
Zbanowany
|
![]() Pisay - nie miałem siły i zrobiłem out z jednej strony , jak chcesz to poprzerwacaj na inne strony , i dodaj chod(u Ciebie potrwa to sekunde bo chód vampira łatwo znaleść)..
http://img147.imageshack.us/img147/4618/outlw7.png Ostatnio edytowany przez Orog - 07-11-2007 o 23:10. Powód: out |
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Nindo: The way of ninja
Krotki opis: Fake bedzie na podstawie Naruta. Oczywiscie historia i bohaterzy (czyli wy) beda zupelnie inna. Kogo potrzebuje: Team I - wioska liscia Sensei - [Suhayl] Uczniowie - [JA][Sir Speed][Gargoin] Team II - wioska liscia Sensei - [Kumpel Gargoina] Uczniowie - [Ptaqix][Kloner][Avenlight] Team III - wioska piasku Sensei - [SzybkiSpeedy] Uczniowie - [Kashek666][Matixek007][Orog] Team IV - wioska dzwieku Sensei - [Polakowski94] Uczniowie - [x][x][x] ANBU - [Pedziej] Lord hokage - [x] Tajemniczy ninja mgly (wyslaniec zlego lorda) -[Jest juz, potrzebny byl mi wiec sam wymyslilem (outa dal mi Suhayl)] Zly lord wioski mgly - [x] To narazie wszystko. Oczywiscie z czasem rozwijania sie fabuly dojdzie kilka nowych postaci. Jak powinno wygladac zgloszenie: Imie nazwisko Techniki Specjalna technika Historia Cechy harakteru Gdzie chcecie byc (czyli ktory team, albo ANBU etc.) Outfit Imie i nazwisko ma pasowac do klimatu (jakies japonskie), historia nie musi byc dluga ale zeby bylo cos ciekawego. Outfit jak outfit, tez musi pasowac do klimatu, wiec nie dawac odblaskow i jezdzcow na konach z toporami w dloni. Techniki zeby nie byly przesadzone, z krutkim opisem. To chyba wszystko. Zapraszam do zglaszania sie. Koniec rekrutacji jest w te niedziele! Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 10-11-2007 o 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() @Pacz_knight
Team III, 3 uczeń Imie nazwisko: Kenji Yakotimasha Techniki: Ogólnie walka, wtapianie się w cień, umiejętność dobrego chowania/skradania się, wysysanie energii życiowej, wybuch cienia Specjalna technika: KajoKen (nie wiem jak to sie pisze, ale to jest technika jakiej używał Goku w Dragon Ball'u), który oślepia przeciwnika na jakiś czas Historia: Dawno, dawno temu... nie, nie tak. Zanim został wojownikiem ninja, żył w wiosce jako doradca cesarza. Ten skazał go na wygnanie, ponieważ złapał go jak całował się z jego córką. Miał do wyboru wygnanie lub śmierć. Wybrał więc wygnanie, dołączył do drużyny Wioski Piasku i tam nauczył się najrozmaitszych technik. Cechy charakteru: żartobliwy, ma dobre pomysły, które często nie wypalają, lubi jazdę extremalną, o, i zwinny jest Gdzie chcecie byc (czyli ktory team, albo ANBU etc.): Team III Outfit: ![]() ZASTRZEGAM SOBIE DO NIEGO PRAWO, I OD RAZU MÓWIĘ, ŻE TAKOWY WYSTĄPI W MOIM FAKE'I Ostatnio edytowany przez Buszman - 08-11-2007 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2071 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Virusmaxi
Nick: Krupam Out: ![]() Żywioł: Energia(jak nie pasi to powietrze) Historia: Nieznana "Rodzaj" maga: Mag bitewny Umiejętności: SD(500-700 dmg), Fala Energii(Great energy Beam, 300-500 dmg), Leczy się(+100-200 hp), HMM(75-100 dmg) Jak pasuje to dobrze ![]()
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 11-11-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Zły wygląd. Poprostu te czaszki nie pasują, wygląda jakby był zły, a to nie o to chodzi! Musi być dobry. Historia... cóż, najlepiej jakby była, no ale mogę się obejść bez tego... Popraw out tylko i będzie dobrze ![]() I wcale nie przerwałem rekrutacji ![]() @edit E jezus... To dalej nie wygląda na maga ![]() Najlepiej żeby był to Mage, Summoner albo ten taki cooo te czachy ma ![]() @edit2 Teraz dobrze. Rekrutacja zamknięta.
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 09-11-2007 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja oraz Sage otwieramy Rekrutacje do Naszego nowego projektu.
Prosimy jedynie o Imiona i w jakim Królestwie i jaka profesja będziecie chcieli występować. Resztą my się zajmiemy. 1. Królestwo Antheron -Decharius (Mag) -Fidarius (Druid) -Drakon (Zabójca) -Szael (Paladyn(Święty Wojownik)) 2. Królestwo Kathenis -Mernion (Barbarzyńca) -Daeros (Barbarzyńca) -Xenomore (Szaman) -Kalasanty (Łucznik) 3. Królestwo En'sharad -Tetsugaru (Wojownik) -Turok (Łucznik) -Lagon Night (Rycerz) -Spaniel (Wojownik) Jak narazie potrzebujemy 12 imion ![]() ![]() Rekrutacja zamknięta !
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 10-11-2007 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() @Sezowaty
nick: Szael Królestwo Antheron profesja: paladyn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Królestwo:.....En'sharad Profesja:.......Rycerz
![]() |
![]() |
#2078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @Sezowaty
Królestwo Antheron Imię Decharius Profesja : Mag (Jeśli chcesz szczegółowo, Bojowy Mag Ognia) Ostatnio edytowany przez Decharius - 10-11-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Królestwo En'Sharad
Imie: Tetsugaru Nazwisko: Eikoku Jak nie pasuje to Imie: Kashoni Nazwisko: Gutarette
![]() |
#2080 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2007
|
![]() 1. Królestwo Antheron
- (druid) Nick: Fidarius Ostatnio edytowany przez Kropek666 - 10-11-2007 o 17:48. |
![]() |
![]() |