![]() |
#2061 |
Guest
|
![]() nie kupujcie tego PACCa nie ma lachmactwa xD ja sam zbieram kase tibijska na PACC i pomysl sobie jaka bedzie satysfakcja jak kupisz sobie PACCa za lootbagi ciezko targane i sprzedawane w sklepach za gp a nie pojscie na latwizne i wyzebranie od kogos xDxDxD
|
|
![]() |
#2062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() 2 strony gadania o paccu dla lamusa xD nudy na arcanii
|
![]() |
![]() |
#2063 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Wiatrak: ty sie na bank nudzisz ![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 16-04-2007 o 22:21. |
|
![]() |
![]() |
#2064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() podoba mi sie txt"oddam w czerwcu/lipcu "
hahhaha
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#2065 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
O kurwa owned jest to na patrz.pl Muauhauhauhauhauhuha PS powiedz ze to nie ty gadasz z ta matka !! muauhauhauhauh |
|
![]() |
![]() |
#2066 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() nie to nie ja,lol.
|
![]() |
![]() |
#2067 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() http://tomaszpiwko.wrzuta.pl/audio/5...-_bumszakalaka
Sua weź se słowa tej piosenki do serca i mnie więcej nie tykaj:* |
![]() |
![]() |
#2068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
![]() |
![]() Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 311 Tak się zastanawiam czy nie robić nowego tematu o nim xP hail em de wu ! ps. http://www.maxior.pl/?p=index&id=53481&0 <---- check it out madafaka
Nienawiść do hackerów tak zostałem wychowany Ten kto z nimi trzyma, na zawsze jest przegrany TEPIC HACKERSTWO, TAK WYCHOWANO NAS... ...evul Ostatnio edytowany przez Dewyth - 18-04-2007 o 09:22. |
![]() |
![]() |
#2069 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() mamy Euro 2012 ;o przynajmniej wkoncu zagramy na mistrzostwach Europy bo dostac sie nie moglismy xD
|
![]() |
![]() |
#2070 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() "Jest rok 2011, późna jesień. W Polsce panuje wielki chaos i niepokój.
Żadna z planowanych inwestycji nie została skończona nawet w połowie a pieniędzy juz brak. Nowe stadiony, które miały powstać we Wrocławiu, Gdańsku i Warszawie przypominają ogromne betonowe bunkry z czasów drugiej wojny światowej, które własnie przeżyły nalot bombowy. W przeciągu tych 4 lat zdążyliśmy wybudować raptem 100 km autostrad, na których, ze względu na bezpieczeństwo, jeszcze nie można się poruszać gdyż stale pojawiają się nowe problemy. Brak hoteli, lotnisk oraz jakiegokolwiek zaplecza. Większość dotacji z Unii na Euro 2012 przepadła bez śladu. Z kraju w tym czasie powyjeżdżały znane osobistości i politycy i słuch o nich zaginął (m.in. Kwaśniewski, Listkiewicz, Janas, Tusk, Rokita, Lepper, Kulczyk, Rydzyk). Powołana została specjalna komisja śledcza, która ma za zadanie sprawdzić co się dzieje z tymi osobami i gdzie jest 80% funduszy przeznaczonych na organizację Euro 2012. Postanowiono już, że wszystkie mecze będą rozgrywane w 4 miastach tj.: Chorzów, Poznań, Kraków i Kielce. Rozpoczęte inwestycje w Warszawie, Wrocławiu i Gdańsku zostaną przerobione w najbliższym czasie na supermarkety. UEFA już wkrótce nałoży na Polskę potężne kary finansowe, a po tych mistrzostwach wykluczy naszą reprezentację z rozgrywek międzynarodowych na co najmniej 10 lat." zrodlo: forum onet.pl ciekawe co bedzie za 5 lat.. ![]() |
![]() |
![]() |
#2071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
![]() |
![]() @up
Trochę pesymistyczne podejście do tej sprawy ![]()
#2072 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() Poppers oby to się nie sprawdziło
![]() Kiedyś w końcu musi być lepiej ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha Polacy sa prze... Maja Stadion Slaski ktory na euro bedzie miescic 70tys. ludzi czyli najwiekszy stadion w polsce nawet w 2012r. to wsadzaja go na rezerwe!!:| Ja sie nie martwie ze nie zdarza ze stadionami, gorzej bedzie z naszymi autostradami
![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 19-04-2007 o 17:34. |
![]() |
![]() |
#2075 |
Użytkownik Forum
|
![]() W końcu coś się ruszy w naszym kraju, bo politycy zostali zmuszeni do zrobienia czegoś dla kraju. Jak to spieprzą to frekwencja na następnych wyborach będzie pewnie około 10%.
|
![]() |
![]() |
#2076 | |
Zbanowany
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2077 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
#2078 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
#2079 | |
Zbanowany