![]() |
#2082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Kielce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stare dobre czasy
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: C-nów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jotaesieka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HAIl EF
Świat: Guardia/nerana
Poziom: 6
Skille: 80/80
Poziom mag.: 2
|
![]() no to zaczynamy
![]() na zachete: ![]() ale chwilke (30min) pozniej moj pro komp nie wytrzymal natezenia gg i tibi co spowodowalo brak odpowiedzi... moglem tylko spokojnie przygladac sie uchodzacemu hp...: ![]() Pozdro Sir Agri :****** btw. sell g legs bo nie mam na chleb ![]() @down: wlaczylem doslownie na 3 min i to w drodze powrotnej ..... ![]() Ostatnio edytowany przez Naapeg - 17-05-2007 o 14:25. |
![]() |
![]() |
#2084 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() @up: Wyłącz gg... W trakcie gry się nie używa... podstawa.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 17-05-2007 o 13:44. |
|
![]() |
![]() |
#2085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Lord Esclude
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2086 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zal plx? Obejrzyj może cały tmt to zobaczysz że ZZ wstawia ss od jakiegoś czasu -.- A żeby nie było ja kończe z Neraną ... Chciałem spróbować na no-pvp ...ale chyba każdy wie jakie są jego wady -.- Może zaczne na nowy pvp
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
|
![]() |
![]() |
#2087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magsonn
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Zebyś wiedział, że zrobiłem solo!
Co to takiego trudnego oszukać erig i zaliczyć exp z dwóch dni ? ![]() Piątek od 13-21 hydry z [CHAR]Nevolix[/CHAR] od 21-05 runy + oglądanie ściągniętych filmów Sobota 17-24 hydry z [CHAR]Emilos Reeg[/CHAR] Hot, eh? Edit: Z tego co widzę mówicie, że Zam~ daje foty regularnie, szkoda że nie każdy nadąża złapać ? =o Z tego co pamietam to on gra w kilku braci, młodszy na dragach pocina a starszy na wrl, więcej nie pamietam za wszystkie zapomnienia serdecznie żałuje ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Magson - 17-05-2007 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#2088 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Śląsk
|
![]() Cytuj:
A tak pozatym to gram sam... ![]()
![]() |
#2090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() @Magsonn
No i po co się mu wtrącasz. Każdy gra jak chce, no i co że grają we dwóch czy iluś (może 1 nie wiem i to mnie nie obchodzi). Myślę po prostu, że im zazdrościsz że nadejdzie ta chwila jak cię przegonią. ![]() ![]() ![]() Btw. Gratz Advanców na neranie^^ sam mam 22 druida na neranie ![]() Cya.
#2091 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak codzień wyruszałem do jednej z kopalni nieopodal Kazoordon. Król Tibianus wydał nam rozkaz codziennej obstawy tamtych terenów, gdyż wojownicze krasnoludy zaczynały się buntować. Jako iż mój poziom doświadczenia wynosił już 34 moim zadaniem było poskramianie bandy Guardów. Wracając z pobliskiego DEPO, gdzie wcześniej zaniosłem tarcze oraz kosztowności pozostawione przez krasnoludy natrafiłem na pająki. Samo zabicie pająka nie stanowiło dla mnie większego problemu, lecz to co zobaczyłem przerosło mnie całkowicie. Moim oczom ukazał się długi biały napis na niebie. Oniemiałem...
Forma historyjki ![]() Scrn: ![]()
#2093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() To tak, jakbyś za bardzo się najarał lub nawdychał budaprenu... Poza tym Gz.
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#2094 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jakbyś chciał zacynić znajomością kleju to butaprena nie buDapren :S. @Zam Ziro Idioto nie bój się to nie oficjalne forum, więc możesz się przyznać, że sharujesz chyba, że stracisz szacunek u noobków (buhahahha) Polecam Lady Pank
#2095 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Śląsk
|
![]() Cytuj:
Idiotą to może jesteś ty a nie ja ![]() Żegnam Zam.
<Old Zam> Ostatnio edytowany przez ZamZiro - 17-05-2007 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
#2097 |
Użytkownik Forum
|
![]() Misterio nie uważasz ze troche przeginasz pałe ?
![]() ![]() Ps.Jesli Magson napisal ze zam sharuje konto to ty odrazu popierasz jego opinie i bez zadnych dowodów oskarzasz Zam'a o sharowanie konta. Zachowujesz sie jak jego piesek ![]() Ostatnio edytowany przez Overx - 17-05-2007 o 23:45. |
![]() |
![]() |
#2098 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieciex przejżyj kilka innych stron proszę, napisałem, że Zam sharuje konto zanim Magson zajrzał do tego topicu
![]() Magson: Wcześniej jakieś głupki pisały, że nie byłby w szkole :S to niby jak wbił ten 100 ; >. Łudzą się debile ;]
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 18-05-2007 o 00:25. |
![]() |
![]() |
#2099 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magsonn
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Misterio - ja też wiem, że Zam sharuje i nie tylko on, mam swoich informatorów na neranie ; )
A jeżeli uważasz, że ja sharuje to jak to mi udowodnisz, iż all co mnie znają i wiedzą, że nie sharuje? (Niestety Ciebie dużo osób zna, i za dużo ufasz i mówisz wszedzie w ilu grasz gdzie który expi itp. btw poczekaj pare lvli i CM się wezmą za twój prv chat ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Może sharuje, może nie, ja tego nie wiem, ale żal mi dupków, którzy mówią, że jak sharuje to to jest jego prywatna sprawa...
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |