![]() |
#2081 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() PvE gear score: 212.84
niah niah =3 A jeszcze mi brakuje paru enchantów i innych pierdółek ^^ Ogólnie lecimy do góry
![]() |
|
![]() |
#2082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
#2083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @up
Co to za kółeczko po prawej stronie w interfejsie? |
![]() |
![]() |
#2084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() SacredBuff z files.wowace.com
#2085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Jako, że jest to temat o WoWie, a ja chciałbym się pochwalić moim dziełkiem postanowiłem je tutaj zamieścić. Jest to logo Hordy wykonane na papierze technicznym A3 (?) pastelami i czarnym markerem. Efekt? Na zdjęciach jest jaśniejsze, bo nie wiem jak się lampę błyskową wyłącza. Co o tym sądzicie?
![]() ![]() Chcę to sobie oprawić i na ścianę : ) ZA HORDĘ!!! @Edit W RL wygląda o wiele lepiej. Nie widać nawet tego markera : >. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 30-05-2008 o 11:34. |
![]() |
![]() |
#2086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() FOR THE HORDE!!!
Taaaa teraz to jestem w nastroju leci zajebista muzyczka Metalliki z plyty z 97r. i ten plakacik to normalnie az wrocila mi ochota na dofarmienie moim orkiem shamanem do 70 =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2087 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Dukle Dran:
Naprawdę bardzo ładne. Genialna tematyka <lól> i b. dobre wykonanie ![]() PS - zrobisz mi takie? ![]()
![]() |
![]() |
#2088 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Dzięki. Masz na myśli Hordę czy inną rasę? : ) |
|
![]() |
![]() |
#2089 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Jak mi zrobisz logo ally w formacie a2/a3, to za małą opłatą mogę kupić.
![]() |
#2091 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna porcja skrinów z Druida na wowscape
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna porcja już jutro! ![]() chyba |
![]() |
![]() |
#2092 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem bardzo podobny pomysl, tylko ciagle zastanawiam sie nad technika wykonania.
![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @Kac
Nie żeby 'ten', ale to są screeny, które NIC nie wnoszą do tematu - nie ma w nich żadnych osiągnięć czy cuś, same zdjęcia typu "postać i drzewko". Po co to? |
![]() |
![]() |
#2095 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Kremas to jest na tym funie bna wowscape ? jak tak to odezwij sie do mnie w grze nick Broxogor.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2098 |
Guest
|
![]() Ej, a jakbym kupił WoW'a to mogę grać na privach nie płacąc? Co w nich jest takiego strasznego?
|
![]() |
#2099 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na 'ej' to do psa. Global > priv, bo privy sa popsute i maja maseeee bledow.
|
![]() |
![]() |
#2100 |
Guest
|
![]() Jakie błędy naprzykład?
|