Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-01-2009, 23:35   #2081
twoja_stara_ma_penisa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2009

Domyślny

Troche sie zebralo ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShicuDelete Pokaż post
i dobrze, sam się ze mnie śmiał jak mi Buszownika deletli i shicka radochę miał jak chuj to teraz my się pośmiejemy ; )
Mala roznica stracic 2 noob chary a 200+
Pozatym... WY*******AJ KURWO

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damsoon Pokaż post
@all

Dostał Bodzio delete to dostał,po co od razu taką sensację robić... Bardziej to przeżywacie niż on sam ^^.
Tak szczerze mowiac to ty to przezywasz bo w gruncie rzeczy jestes idiota

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nikaia Pokaż post
Fajnie Bylo, Emano! ;*
baj baj a teraz pozwolisz ze powiem tak ladnie

WY*******AJ

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DaveWiedzmin Pokaż post
Ach, żeby autorzy botów nie poprawili luk w programach, to może ta gra wróci do normalności.
jak ty z niej odejdziesz to wroci napewno

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior Pokaż post
tak.
kazdy bot byl do wykrycia :|

Na 3 mc gdzie 2 to najci bez staminy moj main char dostal bana.
haha

A top 20 w online na calej tibii (w 2008 byli nawet 6000h online) bana nie maja.
tylko leszcze dostaja bany

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avareeto Pokaż post
Siema
Ban do 1Marca:>
Retired wracam za pol roku o ile chara nie sprzedam
[IMG]i em gie[/IMG]

JEBAĆ KURWY Z CIPSOFTU:*
huauauhauhauha jestes naprawde debilem nie grac pol roku tylko dlatego ze ban ;o pierdol bana cioraj na bocie dalej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DaveWiedzmin Pokaż post
A ja im gratuluję. Ten wyścig cavebotów stał się żałosny.
Z kim sie scigales?

Cytuj:
A ja im gratuluje spadku dochodow ktory ich czeka od dnia dzisiejszego, bo z pewnoscia wiekszosc graczy zbanowanych i tych ktorzy beda sie bac bana odejda. Miedzy innymi wiekszosc z nas.
masz racje ... nie dostana twoich 90 pe el en uf

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior Pokaż post
bezpowodu to cie zrobili.

Zbierali acc zapewne juz jakis czas temu, bo na 2 acc z botem nonstop wlaczonym od 2 tygodni bana nie ma.

MikeRoyal,
6 mc ta? deserta robisz?
bo wykryli twojego main chara i stwierdzili ze taka kurwa bocic nie moze ;<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vipciu Pokaż post
Runed Sword, full adony poszły się j**** szkoda mi go ale jego scenery były czyste nierozumnien
Bo jestes debilem to nie rozumiesz

Cytuj:
@all

Może załóżcie new Temat " Bodzio i jego przygody " ?

I po co od razu takie teksty o rodzicach? -.-''
bo twoja stara ma penisa !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esprit Pokaż post
Jusz tam jestem xD
to zamknij wkoncu ta jebana morde

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk Pokaż post
wiecie co,tak myslac obiektywnie (prosze na chwile zapomniec o wszystkich sprzeczkach i pomyslec) to co teraz zrobil cipsoft jest bardzo...wygodne.
Wiadomo ze 80% lub nawet wiecej tibijczykow na*******a na botach.
Zalozmy,co tydzien cipsoft otrzymuje 20 reportow na danego gracza,jak iz bodzio jest na topie to wezme sobie bodzia na przyklad.
20 reportow tygodniowo na bodzia,pare wizyt gma,bodzio recznie na*******a potworki nie luruje full kultura.Ale reportow duzo,wczesniej banik za bota byl...
A w sumie czemu by se go nie pierdolnac razem z reszta nawet jesli teraz nie lamie zasad? mniej reportow bedzie,wiecej wolnego czasu.
complain? jaki complain? i co z tego ze ban za nic? chuj ci w dupe nygusie,napisalismy w newsach ze dowody mamy i mamy was w dupie.
nie mowie ze kazdy zbanowany byl uczciwym graczem ale iz jest to bardzo wygodne zeby pozbyc sie osob ktore zaklocaja spokojne zarobki cipsoftu.

Ten post nie ma w zamiarze chronic bodzia czy cos w tym stylu,nie obchodzi mnie klotnia na temat czy bodzio pije ze szklanki czy z kubka,ma on na celu uswiadomienie wam ze cipsoft bardzo wygodnie nagina zasady na swoja korzysc.
Dostalem bana na palku,wisi mi to,nie gralem z tydzien,okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu? to mi zupelnie nie pasuje,teoria Daniela (tworca ***********) o tym ze cipsoft lamie prawo zamieszczajac w kliencie tibii rodzaj kodu/programu (nie wiem,nei znam sie) ktory sprawdza liste zainstalowanych programow i po wykryciu NG/BD/czegokolwiek innego dodaje acc do blacklisty jest calkiem wiarygodna,ale ma pewne wady.
Dlaczego 70% zbanowanych to userzy blackd?
Blackd ingeruje w klienta,natomiast ng/elf jest dodatkiem do klienta,z pewnoscia jest to bardziej zaawansowane ale nie bede w to wnikac.
albo przypadek albo cipy stosuja inna metode i zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
/K~
Na kompie mam :
NG, ELF, Blackd
I nigdy nie dostalem bana

A banuja ich bo sa debilami tak samo z reszta jak ty

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esprit Pokaż post
Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota nie mam pojęcia za nowy ten bot. Ale nawet taka głupia rzecz jak chcesz wyłączyć NG to Ci się klient wyłącza a w BlackD jest wszystko osobno.
Ty kurwa gangsta jestes informatykow znasz ;o

Pizdo nie znasz sie na botach to pls nie odzywaj sie...

i tak huj wiesz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielenczanin Pokaż post
Napisze bo warto cos dodac na swoj temat wkoncu jakby nie było...

Nie wiem czemu, ale najwieksza afere z tego ze mam delete robicie Wy, I to Wy tworzycie sobie nie wiadomo jakie historie na moj temat. Stwierdzam teraz oficjalnie, ze nie oplaca sie byc uczciwym, bo i tak Cie udupia, a ten co powinien byc udupiony nadal chodzi wolny i sie smieje z tego co był uczciwy...

@Shicu & Bobak
Oto dwaj pro playerzy, ktorzy liża mi tyłek w RL żebym im gp sellnal, a jak co to sie ze mnie smieja... Pogratulowac inteligencji chłopaki...

I sadze ze w moim banie jest cos z tego co mowi Karo, ale ja nic na to nie poradze...

Pozdro ALL!
Jaki ty kurwa pokrzywdzony proste uzywales bota wjebales sie i cie jebli

I na huj bylo ci wylaczanie bota na ssa jak i tak bana masz leszczu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Djkwaku Pokaż post
Ludzie

Cipsoft wyraźnie napisał, że monitorowani byli ludzie z przed kilku tygodni. Tak więc bana mogą zarobić nawet ci co się nie logowali kilka tygodni.

Druga sprawa

Ludzie, którzy nie dostali bana a się cieszą bez sensu, że oni są pró. Cipsoft zapewne spisał w jakiejś bazie danych listę osób, które używają jakieś macro. Przecież nie dadzą bana wszystkim od razu. Będą tak dawać co jakiś czas drogą losowania.

Co do Bodzia.

Wg mnie musiałeś coś zrobić z tymi plikami. Wystarczy edytować tibia.spr czy coś i już możesz zostać dodany do osób podejrzanych. Chociaż no fakt. Cipsoft mógł się pozbyć graczy jeśli mieli wcześniej bana a teraz są uczciwi. Nikt tego nie wie.

Zobaczymy. Teraz po banie, jadę na Linuksie. 0 Cheatów. Jeśli zbiorę delete to CIPSOFT FAIL ?
Od 2 miesiecy mam PIC z blackd i jakos bana nie mam

Cytuj:
@up

Dosięgnie czy nie,na tibii nie kończy się świat... ^^.
Dla ciebie napewno sie konczy ;o
twoja_stara_ma_penisa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-01-2009, 23:36   #2082
Fanatico
Użytkownik Forum

Fanatico's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2008
Lokacja: Dupolandia

Stan: Na Emeryturze
Imię: MIESNIAK
Profesja: Master Sorcerer
Świat: xerena
Poziom: 69
Skille: 16/26
Poziom mag.: 57
Domyślny

Pixel zmienia ludzi haha ;d
Fanatico jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2009, 23:37   #2083
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

jak nie dzis to jutro.
szkapamujwruk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2009, 23:43   #2084
Nikaia
Użytkownik Forum

Nikaia's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Recon
Domyślny

Najfajniejsze ze na palla dostalem bana orajac 8h dziennie, co by mi staminy starczylo do konca ferii, moneymakerem PACC tez oralem ale po 6h, bo staminy brak, a a noobcharem oralem po 20h ktory jest FACC i bana nie mam

to mnie dziwi troche, czemu nie zbanowali mojego FACC'a ;s
stary 30-01-2009, 23:45   #2085
Kup.Se.Musk
Użytkownik Forum

Kup.Se.Musk's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8

Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder_Peta Pokaż post
Gdyby chcieli tak zrobić to wbudowaliby do klienta "anty-czita" coś takiego jak w CS'ie i po sprawie ale widocznie im się nie spieszy i wolą ludzi postraszyć niż działać

*anty-czit wiązałby się z duża stratą pieniędzy za pacc'e które kupują boty bot też człowiek nie ?
Chyba napisałem coś na ten temat?
Kup.Se.Musk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2009, 23:46   #2086
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Świat: Nerana
Domyślny

Bo chceli raczej pokazac, ze nie warto botowac na PACC'u... Bo straci sie rl kase jednak
A watpie, aby wszystkie 5k kont jakie zbanowali, to byly PACC'e by w/w mysl byla prawdziwa...

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2009, 23:46   #2087
Dabledoro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2009

Imię: Sold
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sold
Świat: Sold
Skille: Sold
Domyślny

Witam wszystkich,

1. @KARO INC:

Cytuj:
okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu?

Jakby to powiedziec ? hm...
Patrz uslyszalem od pewnego kumpla z nerany ,ze jego kumpel z guildi chycil bana ktory nie logal od 3 tygodni (dziwne,nie ?)
Zainteresowalo mnie to,poniewaz dziwne by CipSoft zbanowalo playera ktory nie gra wogole. Nie mam zadnej teori dlaczego on zostal zbanowany tak jak i twoj noob char,ale mysle ze ja i Fuflis wiemy o co biega.

Cytuj:
Dlaczego 70% zbanowanych to userzy blackd?

Znam na to odpowiedz pytanie. Ona sama sie ujawni jak wszyscy dostaniecie bana (kieruje sie do tych ktorzy jeszcze nie dostali).

Cytuj:
zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.

Sluchaj,tu juz jest logika. Jezeli twoj noob char dostal bana,chodz botowales nim jakis rok temu to oznacza ze wiekszosc poniesie za to jakies konsekwencje. Mowiac prosciej wiemy kto jechal na bocie
przykladem jest Sekbar,na ktorego sie kazdy skarzyl itp. Chodz przestal botowac to i tak dostal bana.

2. @ESPRIT:

Cytuj:
Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota

Tutaj bym musial sie z toba chwile popsrzeczac. ;s

3. @BODZIO'SZAJS:

Co ja ci moge powiedziec ? ;s
Szkoda mi Twoich addonow. ^^

4. @KARO INC x2:

Cytuj:
mialem na mysli ze blackd wnika bardziej w klienta niz ng czy elf,jest lepiej zabezpieczone przed wykrywalnoscia z tego powodu ale zaden z botow nie jest w 100% niewykrywalny

I tu proponuje sobie te slowa zapamietac.

Cytuj:
byly nagradzane tekstami typu 'nareszcie moge cie zbanowac,zegnam'

Zacytuje cos z tibia.com co CipSoft napisalo... look -

We know about more cheaters, however, the proof we have gathered so far was not quite enough for a punishment this time. They remain on our list, though.

DO WSZYSTKICH : Moi drodzy,zawiedzeni nie mozecie byc banami,Cipsoft planowalo to nie od dzisiaj. Lecz od okolo roku.

A tu prosze jeszcze raz zacytuje cos z tibia.com

We wish a good year 2009 to all fair and honest Tibia players out there. To the cheaters, we promise that we will make it an exceptionally bad year.

@FUFLIS:

Fufek,powinienem wykorzystac teraz ta sytuacje i zrobic to co ty robiles ?
Mam na mysli robienie threadu na tibia.com (na forum) jak to szlo hm ...
Marhanti punished (etc.) ?

Z guildi Deadly Dragons :

*Lincor,Yuffe,Yotox

Lecz patrz sie,tym sie roznimy. Ja nie mam zamiaru wam myc dupy,bo to mi przyjemnosci nie zrobi. Moge myc dupe ludziom ktorzy sa slabo psychiczni a przykladem jest Olson Spartan (#thread : ) .
Nie mam zamiaru robic zadnych postow,mysle ze to uszanujesz,a jezeli ty zrobisz jakis krok w strone obmywania komus dupy na forum,to pamietaj ze ja tez istnieje i umie zrobic zajebiste zamieszanie.

~~
Co do Aleppego postow: On jest kurwa zalosny moim zdaniem,robi thready ktore sa na innych "boardach" ... czytam to czasami po 3x dziennie a on na na "Nerana board" to ciagnie mysle ze cos ciekawego pisze a tu to samo gowno. Nie wiem bije sobie posty,chce pokazac ze jest obeznany w FAQ ? rotfl
Takie raporty co on jebie to czasami sobie mysle ze Gungir jebalby podobne.

@MIGHTY XASZKIL: Sluchaj,nie przejmuj sie,Aleppe tak pierdolil zawsze mi grozil rok temu ze mnie ujebie,jak mu o tym przypomnialem to mnie zaprosil do SPQR.

Soreczka za dlugi poscik,ale lepiej nie spamic tylko napisac w jednym poscie.

Pozdrawiam,
Dabledoro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2009, 23:47   #2088
masterkajt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009

Domyślny

@ twoja stara ma kutasa
a co ty taki niewyżyty jesteś ? w pizde dostałeś dziś czy jaki huj i chcesz tu byc koksem ? a może jesteś 12 letnim boterem który sie niezabil bo dostal bana ? jeszcze sa inne mozliwosci a nick tu rzeczywiscie masz zajebisty chyba zrobiles te konto w zlosci ?
masterkajt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2009, 23:47   #2089
Elder_Peta
Użytkownik Forum

Elder_Peta's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Najfajniejsze ze na palla dostalem bana orajac 8h dziennie, co by mi staminy starczylo do konca ferii, moneymakerem PACC tez oralem ale po 6h, bo staminy brak, a a noobcharem oralem po 20h ktory jest FACC i bana nie mam

to mnie dziwi troche, czemu nie zbanowali mojego FACC'a ;s
Przypuszczam że Wasza gildia "Recon" była "na celowniku" xD i GM'owie zbanowali z niej kogo się dało a być może na Twoją postać było dużo skarg (reportów) i GM który tak bardzo Was lubi postanowił to sprawdzić. Zastanawiam się dlaczego Was odwiedził osobiście ?

Cytuj:
Aleppe tak pierdolil zawsze mi grozil rok temu ze mnie ujebie
Mnie też chce zabić :/ przecież on jest mastach pvppowiec i ma w pizdu 200 lvli na pvp servach

Cytuj:
100 stron to za duzo jak na takie pizdy jakie tu sa...
109* myślę że jutro do 130 dojedziemy !

Ostatnio edytowany przez Elder_Peta - 30-01-2009 o 23:54.
Elder_Peta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2009, 23:51   #2090
69AruS69
Użytkownik Forum

69AruS69's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2008
Lokacja: Mikołów

Profesja: Elite Knight
Poziom: 203
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Karo może i masz racje ale jakoś nie będę tego przeżywać bo cały mój lvl to większość bot więc mi to wisi, co innego Bodzio bo już sam nie wiem czy bocił czy nie ale jeśli grał ręcznie to sam widać kto wychodzi na tym lepiej on tracił czas na lvl a ja się zabawiałem i jeszcze mnie nie trafiło xD
69AruS69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2009, 23:52   #2091
masterkajt
Użytkownik Forum

Domyślny

w sumie tu się z karo zgodzę nam tez cala gildie zbanowali oprócz jednej osoby
stary 30-01-2009, 23:52   #2092
twoja_stara_ma_penisa
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez masterkajt Pokaż post
@ twoja stara ma kutasa
a co ty taki niewyżyty jesteś ? w pizde dostałeś dziś czy jaki huj i chcesz tu byc koksem ? a może jesteś 12 letnim boterem który sie niezabil bo dostal bana ? jeszcze sa inne mozliwosci a nick tu rzeczywiscie masz zajebisty chyba zrobiles te konto w zlosci ?

Szczerze mowiac konto zrobilem tylko po to by rozpierdolic ten temat.... 100 stron to za duzo jak na takie pizdy jakie tu sa... a niestety Speedy sie nie stara
stary 30-01-2009, 23:54   #2093
twoja_stara_ma_penisa
Użytkownik forum

Domyślny

Peta wy*******aj stad bo jestes idiota ;o

PRAGNE TYLKO PRZYPOMNIEC ZE TEMAT NEI SLUZY DO GADANIA O TYM KTO DOSTAL BANA... I O TYM DLACZEGO...

TEN TEMAT JEST TYLKO DO ZDJEC ALBO KLUTNI WIEC WYKURW(I)AC STAD Z TYMI ROZKMINKAMI
stary 30-01-2009, 23:55   #2094
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

by korni,tarnuf team czy inne lizodupy:

"ej lantheos sluchaj tam damy ci z 5 milionow i 3 czekolady ale wez kurwa recon pobanuj rozjebali nam z 10 huntow ciagle nam sie wbijaja na miejscowy gdzie botujemy luruja na nas a my grac nie potrafimy cale zycie tylko bot albo lizanie dupy pod dp a oni lepsi od nas i w ogole boli nas to w chuj wez pobanuj tam dorzucimy z 3 miliony no dajesz ziomus"
szkapamujwruk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2009, 00:02   #2095
masterkajt
Użytkownik Forum

Domyślny

no to slyszalem otym karo ;p nas tez skurwysyny zbanowaly xd caly czas pisali raporty bo se niemogli z nami poradzic no i done ;d xd
stary 31-01-2009, 00:04   #2096
Elder_Peta
Użytkownik Forum

Elder_Peta's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice

Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez masterkajt Pokaż post
no to slyszalem otym karo ;p nas tez skurwysyny zbanowaly xd caly czas pisali raporty bo se niemogli z nami poradzic no i done ;d xd
A coś za jeden ?!

Cytuj:
Peta wy*******aj stad bo jestes idiota ;o
Obmuldaj mi wory plewie _/
Elder_Peta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2009, 00:05   #2097
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Domyślny

Kox...

Prawie jak Goratel! E>

Karo~
Pragne ci przypomniec, ze w Grudniu (a moze wczesniej?) mowiles, ze mam pograne juz i mam zmienic server
Ani razu mnie nieodwiedzales jak botowalem, czy expilem manualnie...

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2009, 00:06   #2098
Royal_Vreax
Użytkownik Forum

Royal_Vreax's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok Antoniuk-Klosin

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Only Nerana
Poziom: 150
Skille: Rox
Poziom mag.: 9
LOL

Ja narazie nie czytam postów bo widze że sie jarają wszyscy tymi banami jak jakieś nooby zajebane zal.pl
Royal_Vreax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2009, 00:08   #2099
Beniamin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 07 2007

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 327
Poziom mag.: 95
Domyślny Na zakonczenie tych bzdur,i na koniec dnia ;)

30 miutek :O
[IMG] [/IMG]
16:07 Aleethya [147]: mi sie snilo ze mialem nightmare shielda w chipsach <--OwnEd

Dla tych co uwazaja sie za wszystko wiedzacych http://iqpolska.pl/?mje2otky

14:54 Jomy Xoth [204]: WENTA PADL
14:54 Xanzoi [100]: kto to

http://www.my-fantasy.net/?ref_id=323851
Beniamin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-01-2009, 00:09   #2100
masterkajt
Użytkownik Forum

Domyślny

@ Elder Peta

oto kim jestem albo kim jestesmy :

http://www.youtube.com/watch?v=L96amO1ycPw

Ostatnio edytowany przez masterkajt - 31-01-2009 o 00:12.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 0, gości: 7)

Zasady postowania