![]() |
#2081 | ||||||||||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2009
|
![]() Troche sie zebralo ;D
Cytuj:
Pozatym... WY*******AJ KURWO Cytuj:
baj baj a teraz pozwolisz ze powiem tak ladnie ![]() WY*******AJ Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
to zamknij wkoncu ta jebana morde Cytuj:
NG, ELF, Blackd I nigdy nie dostalem bana A banuja ich bo sa debilami tak samo z reszta jak ty Cytuj:
Pizdo nie znasz sie na botach to pls nie odzywaj sie... i tak huj wiesz Cytuj:
I na huj bylo ci wylaczanie bota na ssa jak i tak bana masz leszczu Cytuj:
Dla ciebie napewno sie konczy ;o |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2083 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() jak nie dzis to jutro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najfajniejsze ze na palla dostalem bana orajac 8h dziennie, co by mi staminy starczylo do konca ferii, moneymakerem PACC tez oralem ale po 6h, bo staminy brak, a a noobcharem oralem po 20h ktory jest FACC i bana nie mam
to mnie dziwi troche, czemu nie zbanowali mojego FACC'a ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2086 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo chceli raczej pokazac, ze nie warto botowac na PACC'u... Bo straci sie rl kase jednak
![]() A watpie, aby wszystkie 5k kont jakie zbanowali, to byly PACC'e by w/w mysl byla prawdziwa... ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich,
1. @KARO INC: Cytuj:
Jakby to powiedziec ? hm... Patrz uslyszalem od pewnego kumpla z nerany ,ze jego kumpel z guildi chycil bana ktory nie logal od 3 tygodni (dziwne,nie ?) Zainteresowalo mnie to,poniewaz dziwne by CipSoft zbanowalo playera ktory nie gra wogole. Nie mam zadnej teori dlaczego on zostal zbanowany tak jak i twoj noob char,ale mysle ze ja i Fuflis wiemy o co biega. Cytuj:
Znam na to odpowiedz pytanie. Ona sama sie ujawni jak wszyscy dostaniecie bana (kieruje sie do tych ktorzy jeszcze nie dostali). Cytuj:
Sluchaj,tu juz jest logika. Jezeli twoj noob char dostal bana,chodz botowales nim jakis rok temu to oznacza ze wiekszosc poniesie za to jakies konsekwencje. Mowiac prosciej wiemy kto jechal na bocie przykladem jest Sekbar,na ktorego sie kazdy skarzyl itp. Chodz przestal botowac to i tak dostal bana. 2. @ESPRIT: Cytuj:
Tutaj bym musial sie z toba chwile popsrzeczac. ;s 3. @BODZIO'SZAJS: Co ja ci moge powiedziec ? ;s Szkoda mi Twoich addonow. ^^ 4. @KARO INC x2: Cytuj:
I tu proponuje sobie te slowa zapamietac. ![]() Cytuj:
Zacytuje cos z tibia.com co CipSoft napisalo... look - We know about more cheaters, however, the proof we have gathered so far was not quite enough for a punishment this time. They remain on our list, though. ____________________________________ CipSoft mialo juz dowody albo inaczej powiem... CipSoft ma dowody,lecz potrzebuje byc jeszcze pewnym by kogos zbanowac. Chodz to nie ma sensu ja to widze inaczej... teraz jak to powiedziales "lepsi" gracze dostana bany/delete. DO WSZYSTKICH : Moi drodzy,zawiedzeni nie mozecie byc banami,Cipsoft planowalo to nie od dzisiaj. Lecz od okolo roku. A tu prosze jeszcze raz zacytuje cos z tibia.com We wish a good year 2009 to all fair and honest Tibia players out there. To the cheaters, we promise that we will make it an exceptionally bad year. @FUFLIS: Fufek,powinienem wykorzystac teraz ta sytuacje i zrobic to co ty robiles ? Mam na mysli robienie threadu na tibia.com (na forum) jak to szlo hm ... Marhanti punished (etc.) ? Z guildi Deadly Dragons : *Lincor,Yuffe,Yotox Lecz patrz sie,tym sie roznimy. Ja nie mam zamiaru wam myc dupy,bo to mi przyjemnosci nie zrobi. Moge myc dupe ludziom ktorzy sa slabo psychiczni a przykladem jest Olson Spartan (#thread : ) . Nie mam zamiaru robic zadnych postow,mysle ze to uszanujesz,a jezeli ty zrobisz jakis krok w strone obmywania komus dupy na forum,to pamietaj ze ja tez istnieje i umie zrobic zajebiste zamieszanie. ~~ Co do Aleppego postow: On jest kurwa zalosny moim zdaniem,robi thready ktore sa na innych "boardach" ... czytam to czasami po 3x dziennie a on na na "Nerana board" to ciagnie mysle ze cos ciekawego pisze a tu to samo gowno. Nie wiem bije sobie posty,chce pokazac ze jest obeznany w FAQ ? rotfl Takie raporty co on jebie to czasami sobie mysle ze Gungir jebalby podobne. @MIGHTY XASZKIL: Sluchaj,nie przejmuj sie,Aleppe tak pierdolil zawsze mi grozil rok temu ze mnie ujebie,jak mu o tym przypomnialem to mnie zaprosil do SPQR. Soreczka za dlugi poscik,ale lepiej nie spamic tylko napisac w jednym poscie. Pozdrawiam, |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
|
![]() @ twoja stara ma kutasa
a co ty taki niewyżyty jesteś ? w pizde dostałeś dziś czy jaki huj i chcesz tu byc koksem ? a może jesteś 12 letnim boterem który sie niezabil bo dostal bana ? jeszcze sa inne mozliwosci a nick tu rzeczywiscie masz zajebisty chyba zrobiles te konto w zlosci ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Elder_Peta - 30-01-2009 o 23:54. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Lokacja: Mikołów
Imię: Knight-Kazior
Profesja: Elite Knight
Gildia: Street Fighters
Świat: Nerana
Poziom: 203
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Karo może i masz racje ale jakoś nie będę tego przeżywać bo cały mój lvl to większość bot więc mi to wisi, co innego Bodzio bo już sam nie wiem czy bocił czy nie ale jeśli grał ręcznie to sam widać kto wychodzi na tym lepiej on tracił czas na lvl a ja się zabawiałem i jeszcze mnie nie trafiło xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Użytkownik Forum
|
![]() w sumie tu się z karo zgodzę nam tez cala gildie zbanowali oprócz jednej osoby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Szczerze mowiac konto zrobilem tylko po to by rozpierdolic ten temat.... 100 stron to za duzo jak na takie pizdy jakie tu sa... a niestety Speedy sie nie stara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Użytkownik forum
|
![]() Peta wy*******aj stad bo jestes idiota ;o
PRAGNE TYLKO PRZYPOMNIEC ZE TEMAT NEI SLUZY DO GADANIA O TYM KTO DOSTAL BANA... I O TYM DLACZEGO... TEN TEMAT JEST TYLKO DO ZDJEC ALBO KLUTNI WIEC WYKURW(I)AC STAD Z TYMI ROZKMINKAMI |
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() by korni,tarnuf team czy inne lizodupy:
"ej lantheos sluchaj tam damy ci z 5 milionow i 3 czekolady ale wez kurwa recon pobanuj rozjebali nam z 10 huntow ciagle nam sie wbijaja na miejscowy gdzie botujemy luruja na nas a my grac nie potrafimy cale zycie tylko bot albo lizanie dupy pod dp a oni lepsi od nas i w ogole boli nas to w chuj wez pobanuj tam dorzucimy z 3 miliony no dajesz ziomus" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Kox... ![]() Prawie jak Goratel! E> Karo~ Pragne ci przypomniec, ze w Grudniu (a moze wczesniej?) mowiles, ze mam pograne juz i mam zmienic server ![]() Ani razu mnie nieodwiedzales jak botowalem, czy expilem manualnie... ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok Antoniuk-Klosin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Keosser/Suu Benio
Profesja: Rookstayer
Świat: Only Nerana
Poziom: 150
Skille: Rox
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 327
Poziom mag.: 95
|
![]()
16:07 Aleethya [147]: mi sie snilo ze mialem nightmare shielda w chipsach <--OwnEd Dla tych co uwazaja sie za wszystko wiedzacych ![]() 14:54 Jomy Xoth [204]: WENTA PADL 14:54 Xanzoi [100]: kto to http://www.my-fantasy.net/?ref_id=323851 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez masterkajt - 31-01-2009 o 00:12. |
![]() |
![]() |