![]() |
#2081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Viffarn hacked? ;S
|
![]() |
|
![]() |
#2083 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
hmm tibiacam ? wątpie w to , ponieważ jeśli ktoś by zbindował jakiś keylogger (albo inny shit) , z plikiem .rec , to nie ma huja we wsi ale filmik byłby wykrywalny. Chyba że trullis ściągnął tylko keyloggera (*****ka) i odpalił :Q Ciekawe to wszystko , pewnie to OwnTibia project :q |
|
![]() |
![]() |
#2084 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3 - Smarrig ?
sam nie wiem jak to dziala, wiem tylko ze mozna shackowac kogos jedynie przy pomocy pliku z tibicam w formacie .rec ;s btw trzeba jeszcze miec 'to cos' zeby filmik byl wykrywalny, na wech tego nie wezmiesz ;P |
![]() |
![]() |
#2085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]()
![]() |
#2086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Nie patrzylem na forum tibi com ani tu, a 3 next osoby hakniete :O
@Phoenix ide z Toba na new ! a co do ice rapiera to bardziej zalezy od szczescia niz od skilla, maxx walnal 136 na 30 czy tam 40 skillu a ja walnalem max 175 na 82 :S |
![]() |
![]() |
#2087 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2088 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw nie slyszales nigdy ludzi mowiacych 'aaa ten antyvir mi kompa zmula' 'ee tam, i tak mi sie nic z kompem nie stanie' 'szkoda mi czasu na wlaczanie antyvira' etc etc rox |
|
![]() |
![]() |
#2089 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jesli bawisz się w ściąganie trojanów via www.google.pl albo jakichs podrzednych stron typu hacker.com.pl to ja sie nie dziwie. Wystarczy podstawowa znajomość Delphi/C++/Visual C++ i mozesz napisac swojego trojana z podstawową opcją jaką jest keylogger, potem używasz bindera którego nazwy nie podam na łamach tego forum bo za dużo 10 latków by sie za to brało ![]() Roxando~ Jak czegos nie zrozumiałeś to wal na gg~~ |
|
![]() |
#2090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Tak dla testu napisz / sciagnij takiego gejloggera i przeskanuj NOD32.
Jestem ciekwy wyniku.
![]() |
#2091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() 1. Zawsze logował się będziesz przez klawiature wirtualną
2. Zarejestrujesz swoje konto 3. Nie będziesz używał botów 4. Ani żadnego innego nielegalnego syfu 5. Pamiętaj, aby komputer przynajmniej dwoma antywirusami raz w tygodniu skanować 6. Nie będziesz podawać informacji o Twoim koncie innym osobom 7. Wszystkie ściągnięte pliki skanował antywirusami będziesz 8. Nie będziesz grał w miejscach publicznych 9. Korzystał z programów ochronnych innych niż antywirusy będziesz 10. Nie będziesz ściągał plików/korzystał z adresów www poleconch przez innych graczy Ja np nigdy nie oglądam filmów na main kompie, ale akurat taka moja przewaga że mam 2 kompy w domu... ryzyko zawsze jest. A takie keylogerki może i są TRUDNE do wykrycia, ale wystarczy klawiatura wirtualna i możesz zapomnieć o ich zastosowaniu... |
![]() |
![]() |
#2092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() NIE BRAĆ MI SIĘ ZA GEJLOKERY!! Wstrętny syf!!
#2093 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() nod32 wcale nie spowalnia systemu ... (jedynie neta zmula , kiedy ściąga aktualizacje , a to jest raz na dzień czasem na dwa) Pozatym włącza się automatycznie xD Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 13-03-2007 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
#2095 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aktualizacja sciaga sie minute, wiec bez przpalu a mozesz ustawic na manualna ;p Mialem noda 32 a mimo to mnie hakneli w jakis sposob, wiec niewiem ;<
|
![]() |
![]() |
#2096 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to byly tylko takie stereotypowe cytaty.. |
|
![]() |
![]() |
#2099 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Sorry Ale gówno prawda ;P sam mam takiego gejlogera co można przez klawiaturke ekranowa ![]() ![]() CO DO POI TO MARNE SZANSE ;P zlokajcie sobie filmik jak Harmonia wykonywała to sie sie wam odechce ;p Very Hard na takich lvl ;p |
|
![]() |