![]() |
#2101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() memy chemics
Jan 19 2007, 00:37:30 CET Killed at Level 98 by Benek Plaxx Alith Takilbya (gorszego nicku nie widzialem) Jan 19 2007, 00:37:09 CET Killed at Level 115 by Benek Plaxx and by Ryba The Wolf |
![]() |
|
![]() |
#2102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Nie bylo mnie na akcji bo nei zrobumialem co benek mowi przez telefon do mnei haahha
![]() |
![]() |
![]() |
#2103 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro^^ Ostatnio edytowany przez Tristiiiii - 19-01-2007 o 10:33. |
|
![]() |
![]() |
#2104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Bluewikki dzisiaj miala haka
![]() Wroci ze szkoly to sie zalamie, dobrze ze mnie Moriro poinformowal o dziwnym zachowaniu jej chara. Zagadala do mnie i podala linka do rapid szare a jak nie dawalo to efektu to nmie zaatakowala. Dobrze ze znalem pasy do jej chara (sam jej pomagalem ta postac zalozyc ) i w miare szybko dostalem nowe pasy Strata jest tylko 3 lev w dol, caly moj domek i wszystko co ona posiadala. Ktos na tym dobrze wyszedl, mam nadzieje ze jaj nieszczescie i moja strata wroci do niego w trojnasob. |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
szkoda... :/ Wszystko jest do nadrobienia... Ja miałam 2 haki... I dlatego jzu nie garm.. Czsem tylko zaloguje sie na Tristy pogadac.. Btw Interesuje mnie za co Mannow ja zabił... Jak na nia patrze to mi az zal, 2 dedy od NG . Hunta ma czy co?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
mowiłaś ze sprzedałaś Tristy . . . a teraz twierdzisz że czasem na nią wbijasz żeby pogadać ; o |
![]() |
![]() |
#2107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @Dodi
Naprawde bardzo mi przykro z powodu tego hacka ![]() ![]() ![]() Teraz, wraz z Bluewikki powinniscie sie zastanowic co moglo byc tego przyczyna i nie mozecie dopuscic do podobnej sytuacji w przyszlosci. Naprawde... 'sad' ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Użytkownik Forum
|
![]() nono gratulowac. Panpen wyszedles juz z rooka ty naabie. Czy dalej drugi lvl?
Ostatnio edytowany przez Maqon - 19-01-2007 o 15:40. |
![]() |
![]() |
#2110 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Don
No wlasnie bo troche sie znam na kompach, przeskanowalem jej kompa Ad-Aware SE Pro to wykrywa keylogery, sprawdzilem tez na wirusy NODem i nic nie wykrylo!! Jakby cos bylo to bym sie ucieszyl ze jest jakas przyczyna a tu nic. Pasy miala tylko wiki i ja bo ja to konto sam zakladalem. na stronki nie wchodzi i nie wpisuje pasow po darmowe itemki przeciez, z kafejek nie korzysta. Powiem szczerze ze niewiem! Przeinstalowalem jej i swojego kompa i mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy. Za kasa nie placze to tylko itemki, ciesze sie ze nie stracila za duzo leveli. Haker zaczal ja rorkowac przymnie. Szkoda mi szurka bo go ubila, jak sie lognie to musze mu powiedziec cos sie stalo i jakos zrekompensowac strate levela. Jak ktos go zna to niech mu przekaze dlaczego dednal. Please I jeszcze jedna sprawa haker byl polakiem. |
![]() |
![]() |
#2111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Odkad gram na obsidii pamietam, ze bylo tutaj duzo 'hackow'. Byl taki okres, kiedy to w niewielkim odstepie czasu zostalo 'shakowanych' kilku h-lvli (Ludu Scorpion, Katmai, Muator - chyba dobrze pamietam
![]() ![]() @Dodi Jezeli nie wykryles zadnych trojanow, virusow, itp. to naprawde ciezko powiedziec co moglo byc tego przyczyna. Moze 'hacker' mial passy juz od jakiegos czasu i po prostu czekal na odpowiedni moment, aby uderzyc. Albo ktos z rl podejrzal kiedys przez pomylke passy i teraz zadzialal, a moze ktos jeszcze oprucz was zna reca do tego chara ![]() Ostatnio edytowany przez don~ - 19-01-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#2112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() 'Good is that I fast took her account back, she lost only 3 levels.
Hacker is from poland' Dodi szybko edytuj posta albo bana dostaniesz albo twoja kolezanka za acc sharing. |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2114 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() Cytuj:
problem nie tkwi w tym czy to jest dowod czy nie ... problem to czasami kretynska nadgorliwosc pewnych ludzi ... mam wiele przykladow, jak chociazby ktos kto na forum zartowal ze Mannow, Waldorio i wszystkie inne hlvl to tylko jego boty on ich stworzyl i nimi kieruje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2115 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Voltomix111
Dzieki za dobre checi ale ja nie szaruje z wiki, mam jej pasy bo sam jej to konto zalozylem jak juz wczesniej pisalem jestem jej starszym kuzynem. Mam swojego sorka ktoremu cwicze narazie jedynie ml a gram dodim bo chce zrobic anihilatora. Nigdy nie szarowalem z Wiki. nigdy nie szarowalem z kimkolwiek podobnie jak Wiki |
![]() |
![]() |
#2116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Lokacja: Ostroda/Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Dodi Brae Ad-Aware SE Pro jest lipny jeżeli chodzi o trojany on tylko wykrywa reklamy i różne inne świństwa które samoistnie się kopiują jak błąkasz się po sieci.
Proponuje Ad-aware, AVG i zoone alarm + własna inteligencja i nie ma opcji na haka. Gz next fragów ![]() Tak dla informacji senior tutorzy widzą jak są edytowane posty. Pozro Ostatnio edytowany przez Zakwas - 19-01-2007 o 17:40. |
![]() |
![]() |
#2117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet jeśli edytuje a jakiś tam powód jest to nic nie da, Cip soft może bez problemowo czytać posty przed edycją. Nie jestem pewny czy tutorzy też bo nigdy go nie miałem.
|
![]() |
![]() |
#2118 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() |