Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-11-2007, 23:17   #2121
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: +++
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pershing Pokaż post
@up
ty rzondzisz
napewno bardziej niz oni i ty
axio90 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-11-2007, 23:36   #2122
bencio
Guest

Domyślny

@yo axio
d..pa z nimi
mnom nie zondzom

a uzywam ironii w swoich postach przewaznie. . Im wiecej ironii na tym forum tym bardziej coolowo i odjazdowo

Ja moze nie jestem za bardzo rozgarniety, ale kurde rozumu troche mam i wiem o co comon w tym wszystkim. I jedno wam powiem co zaobserwowalem- wy kurde tylko zondzic byscie chcieli wszyscy , ale kurde wam to nie wychodzi

Ejj.. Ale filmik fajny nie ?? ^^

btw a co ten kiroy z suvem sie tak nie lubi juz. Ja pamietam ze ziomki sie kiedys lubili bardzo

stary 08-11-2007, 23:43   #2123
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Poziom: +++
Dumny

ta suv kocha kazdego kto jest jego pro
a jak kiroj wyszedl z ng i dostal hunta u manowa i dorpaza to juz niepotrzebuje go suv
teraz to kiroj gupek, dwudziestoparoletrni bezrobotny nalogowiec a nie friend

a kiedys suv byl :
powered by kiroy wind a teraz spadaj dziadu
muahahaha
axio90 jest offline  
stary 08-11-2007, 23:50   #2124
bencio
Guest

Domyślny

nom pamietam to !!!
bylem wtedy w Ojcach rydzykach u Suva i ze mna gadol, a pozniej jak sie z kiroyami zadal to juz kolegow straych olal

Pozdrawiam ekipe z Ojcow rydzykow, fajne czasy to byly

stary 09-11-2007, 00:08   #2125
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

ja pierdole jest i axio
koniec swiata
zielaq jest offline  
stary 09-11-2007, 00:12   #2126
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

wymiana zdan miedzy axiem i benciem,zawsze marzylem zeby moc byc tego swiadkiem

@suv
wyslij mi passy na Roxyego na privie bo potrzebny
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline  
stary 09-11-2007, 00:47   #2127
hugo'odyn
Użytkownik Forum

hugo'odyn's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
co sie na tej opbsidii dzieje ?? nie ma zmian ?? jak milo ze mowia to ludzie ktorzy walczyli w wojnie czynnie i spolecznie udzielaja sie na obsidii ?? naprawde macie takie prawo kogolwiek czy to suva czy ysona czy archina o*******ac jak nikt !! jak sie nie podoba to nie czytajcie forum zacznijcie grac na obsidii i zrobcie porzadek !! ja kwszyscy tacy madrzy !! albo zrobcie cos konkretnego !! a nie tylko narzekanie na polska mlodziec jak w radiu marii

Master : a ja wiem ze nic bys nie odjebal i wierze ci ze miales racje !! nigdy sie na tobie nie zawiodlem i nie spotkalem abys na kims zrobil PA !! zreszta jak z kefirkiem bylem u ciebei w gildii top tez naprawde swietnie sie mozna z toab dogaadc i dbasz o swoja gildie a ze zmieniles nagle front w tej wojnie zdarza sie szanuje twoja decyzje pozdrawiam
Ach.....Kiroy jak zreszta all myli Mastera z Gungnirem,ale taki moj los
no zreszta pozdro kiroy bo z toba zawsze zylismy good,no moze bylo pare stykow,ale poza tym jest oki.czemu obaj poszlismy do Ng ? odpowiedz prosta po tym jak rota i jego ziom zrobil pa na masterze na poi niebylo wyjscia,a gung poszedl w slady mastera bo podobno mialem pasc od ltk za to ze master w ng.Tak dla all co sie ineresuja Yama i mna zylismy sobie jak nikt na obsidi chyba ,ale potem wyszla 1 glupia sprawa i sie all powalilo ale tak bywa czasem,all juz jest oki,a czy znow bedziemy zyc jak dawniej to juz pokaze czas stracil moje zaufanie,i nic wiecej tez mu jest napewno przykro ze all tak sie potoczylo jak sie potoczylo czasem tak bywa, a ,co do Ng tak dlugo bedziemy na ile nas beda trzymac,oczywiscie odplacimy sie loyalnoscia.Ps Tak do wyjasnienia
Master to Adam,a Gungnir -Rafal,kazdy gra se osobno,oczywiscie pomagamy sobie na ile sie da bo my rly bro,i nie robimy scharingu jak by to kogos interesowalo bo wiele osob pyta nas czy sharujemy odpowiedz brzmi -Nie
hugo'odyn jest offline  
stary 09-11-2007, 01:11   #2128
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

Axio : witka zycze suvovi aby byl takim bezrobotnym i dwojke lapal na miesiac studiajac dziennie tak btw ja juz poprostu poznalem sie na suva gadaniu kim nie jest itd a ciezko z czynami jak co do czego przychodzi ... a nie sztuka przylaczyc sie do kogos jak sie nie ma innego wyjscia .... sztuka to dojsc do kogos jak sie ma wyjscie a dana ekipa dostaje w tylek !! szkoda mowic powtarza sie schemat kto ma plecy jest friend kto nie ma jest gupi i " belkocze na forum "

Thor i Master : spoko nic do was nie mam nie zawiodlem sie na was nigdy jak mialem okazje was poznac pozdrawiam serdecznie
Kiroy jest offline  
stary 09-11-2007, 15:15   #2129
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

rzeczywiscie, nie mialem wyjscia, jak dolaczalem do ltk czy co to tam wtedy bylo. ekipa nie dostawala w tylek, ale szykowala sie nowa wojna. powtarza sie stary schemat 'w dupie byles, gowno wiesz, a piszesz' ;o mowiac po twojemu tak zes sie poznal na moim gadaniu, ze nie pamietam, kiedy z toba ostatni raz gadalem, ale ty wiesz lepiej.

ja ci zycze dorosniecia.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 09-11-2007 o 15:20.
Ptak~ jest offline  
stary 09-11-2007, 17:40   #2130
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

ofc jasne gdybys suv nie musial to bys nie doszedl " a twoje schematy ala nie dojde bo nie bede najlepszym fragerem albo dojde ale musze byc ldierem to ja juz nie raz przezywalem !! jak za ciebie psowiadczalem ludziom a ty mnei w chuja robiles !! takze kozaka nie zgrywaj jaki ty nie jestes pro !!! i ty gosciu chcesz mnie zycia uczyc ?? do szkoly sredniej potem na studia a przy okazji pracuj tez w dzien i wtedy mozesz mnie pouczac !! bo jak narazie to twoim osiagnieciem moze byc trzepanie kucyka na kanapie !! ty mnie bedziesz doroslosci uczyl !! no zaraz jebne ze smiechu !! jak dostaniesz dowod to sie zglos !! nie wiem z jakiej dziedziny mnie pouczysz z doroslosci ?? bycia loyal ?? mowienia prawdy ?? mzoe imprezy praca studia kobiety ?? bo powaga czekam na te lekcje ale ofc podaj swoej doswiadczenie plx

no co za bezczelny typek az mi sie smiac chce z jego glupoty

btw nie bede cie juz jechal na forum bo to nic nie da !! swoim postem udowodniles jaki ejstes bezczelny i cyniczny !! i nie jestes osoba aserttywna !! co nie raz pokazales !!
Kiroy jest offline  
stary 09-11-2007, 21:11   #2131
Myllion
Guest

Domyślny

kurde kiroy, Ty to masz talent do dlugich zdan

stary 09-11-2007, 21:59   #2132
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

eee, Kiroy... wszystko fajnie ale co ma do tego asertywność?
Bo ja nie rozumiem.... Mi się akurat wydaje że co jak co, ale akurat odmawiać to Pan Kot potrafi...

no ale to tak btw, nie zamierzam się mieszać w wasze konflikty
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Nattii jest offline  
stary 09-11-2007, 22:23   #2133
Pershing
Użytkownik Forum

Pershing's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny

Stan: Niegrający
Pershing ma numer GG 5842093
Domyślny

ty suv sie lepiej zamknij jak nie masz dziewczyny modelki !!!!!111111
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ?
23:44 Thadev [53]: there is no
23:44 Azzel Atte [27]: ?
23:44 Azzel Atte [27]: lol ?
23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells +
23:44 Thadev [53]: why lol
23:44 Thadev [53]: u cant in kazo
23:44 Thadev [53]: lol
23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up

xD
Pershing jest offline  
stary 09-11-2007, 22:33   #2134
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

ooo nieeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

w takim razie ja też się już tutaj nie odzywam ;< też nie mam dziewczyny modelki a co gorsze, ja nie mam szans jej mieć (((((((((((((((((((((((((((((((

Au revoir mes amies :**********

xDD
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Nattii jest offline  
stary 09-11-2007, 23:57   #2135
Kiroy
Użytkownik Forum

Żarówka

Natti : bycie osoba asertywna to tez prawda !! prosto w oczy wypowiedzenie jej stanowczo ale spokojnie !! czyli np nie sciemnianie bo mnie boli dupa tylko sorry nie dojde bo nie chce walczyc i tyle i nic nie ma na to wplywu !! to jest asertywna wypowiedz a nie odmawianie i stawianie coraz to nowych zadan do gildii aby pan szanowny doszedl itd a wiesz gadanie jakis glupot aby byc wporzadku co do jednej gildii i do drugiej zarazem itd to mija sie z celem !! trzeba miec swoja jakas tam godnosc i tyle !! i asertywnosc to raczej forma odmawianie a nie same odnawianie pozdrawiam serdecznie :*

Pershing : zazdrosny ?? a mojej kobiety sie nie czepiaj i nawet sie nie waz bo za krotki jestes !! bo jej tematu ja tu nie poruszam !! a ty nie masz prawa bo ja o twojej matce sie tu nie rozpisuje !!

wiecie co macie racje suv nie jest niedojrzaly on juz ma wyksztalcony charakter poprostu moze ma takie usposobienie charakteru !! i tak bedzie w zyciu postepowal !! daj Bóg abym takich ludzi nigdy w zyciu nie spotkal !! i ja nie mam anwet mu za zle gdzie on walczyl !! dla mnie liczy sie prawda !! i powiedziana prosto w twarz !! tzn spokojnie napisac ze nie dziekuje itd a nie owijac kogos w bawelne !!

mozecie se tam bronic suva mi to nie przeszkadza ja wiem ze moje slowa do niego nie trafia choc kiedys go traktowalem jak tibijskiego przyjaciela ale zawiodlem sie i tak wyszlo !!

ale jesli ganicie mnie za propagowanie zasad lojalnosci i prawdy i ja jestem niedojrzaly to zastanowcie sie kogo wy mozecie nazywac przyjacielem, no wybaczcie od osob mi bliskich wymagam prawdy lojalnosci ale chyba to jest niedojrzale i musze dorosnac ! no sorry zerwe z dziewczyna bo jest modelka i napewno jest glupia jak zaznacza stereotyp !! i dobra prace miec studiowac to tez w sumie niedojrzale jest !!! naprawde mlodziezy i dorosli ofc zastanowcie sie !!! naprawde prosze napiszcie mi bo wiele przezyliscie w zyciu jak ja moge byc dojrzaly ?? bo napewno nie jestem odpowiedzialny jak wiekszosc starszych playerow w tibie :/ w koncu praca skonczyc studia zakladac rodzine to nie sztuka !! ale byc pro w tibii po waszemu napewno !!

pozdro Mylion
Kiroy jest offline  
stary 10-11-2007, 00:04   #2136
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

walnijcie sie wszyscy w te swoje male glowki i przeczytajcie ze zrozumieniem co pisze pan kiroyek to "byc moze" zaznaczam to byc moze zrozumiecie. no a jesli nie... hmm powodzenia w zyciu

kiroyek ma zawsze racje ! no prawie ale w tym momencie napewno xdd

@Nattii
widocznie jestes brzydki podziekuj rodzica
Trójmiasto do Lechii należy!!

Ostatnio edytowany przez majk - 10-11-2007 o 00:09.
majk jest offline  
stary 10-11-2007, 00:07   #2137
Kiroy
Użytkownik Forum

LOL

Karate do arbeitu naginaj a nie na forum
Kiroy jest offline  
stary 10-11-2007, 00:40   #2138
Pershing
Użytkownik Forum

Pershing's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny

Stan: Niegrający
Pershing ma numer GG 5842093
Domyślny

kiroy nie mam nic do twojej dziewczyny

tylko po twoich postach mozna odniesc wrazenie ,ze kazdy kto nie jest pelnoletni jest dzieciakiem
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ?
23:44 Thadev [53]: there is no
23:44 Azzel Atte [27]: ?
23:44 Azzel Atte [27]: lol ?
23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells +
23:44 Thadev [53]: why lol
23:44 Thadev [53]: u cant in kazo
23:44 Thadev [53]: lol
23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up

xD
Pershing jest offline  
stary 10-11-2007, 00:43   #2139
Kiroy
Użytkownik Forum

Żarówka

ok zmienie slowo dziecinny na niedojrzaly !! moze lepiej to trafi do kogos tam
Kiroy jest offline  
stary 10-11-2007, 01:30   #2140
Arha
Guest

Domyślny

i ch*j za mnie też Raw sie wzieło ;o

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania