![]() |
#2122 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Kenow
Nie chciałem się chwalić że mam 6 mc, chciałem tylko pokazać że pomimo tego że najgorsze szuje an tym servie są free Eneris don't give up. Elvanes To jak bedziesz w Lublinie daj znać , są tylko dwie osoby które bym chciał "zabić" w rl za to jakie są w Tibii ![]() Gonzo Więc ramu mam 1GB i Procka 2,0 więc żadna rewelacja, pociągnąłbym wiecej ale nie mam już charów i neo 512 musi pójśc do wymiany. OldWerladyn pl?
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 12-11-2008 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Imię: Werladyn
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() Ja w kompa nie wbijałem nic od lat i na 512ram(mało w chuj) i 2.2GHz, 1mb neo śmigają mi 4 mc , w tym 3 oczywiście na 10klatkach a jeden main na reszcie
![]() eneris mogę liczyć na odpowiedź z pw?
![]() |
#2126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Nie mialem nigdy blackD. Ale ng uwielbiam. Tam jest język skryptów identyczny jak w Borland Delphi. mozna takie cudowne rzeczy zaprogramowac ze lepiej dziala niz hipotetyczna 3 cia ręka ktorej mi brakuje do grania w tibie. Moze kiedys urosnie
A ta twoja sentencja jest bardzo mądra
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 12-11-2008 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 | |
Guest
|
![]() Hmm chcesz kogos zabic za to co w grze Ci zrobil/robi~ czy tam jaki jest... No nie wiem czy u psychologa by to przeszlo ^^
edit: a jest cudzyslow, nvm Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kenow - 13-11-2008 o 00:05. |
|
![]() |
![]() |
#2129 |
Użytkownik Forum
|
![]() decade opracuj sprawny golddepositer ^^
![]() |
#2131 | |||
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Dobranoc. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 13-11-2008 o 01:27. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Cytuj:
no kurwa zaprzeczas sam sobie lol. niby nie mowisz ze przegramy, a pozwolisz ze zacytuje t oco napisales: Cytuj:
W ogole masz tak pojebane zdanie ze to sei w glowie nie miesci. Kupujesz postac mowisz ze chcesz grac normalnie zaraz po tym dochodzisz do wojny nie wiedzac za wiele o tym kto z kim walczyc znajac 2-3 ludzi nie majac czasu na gre jak to napisales... Prosze Cie nie pisz juz nic bo ta gra jednak chyba nie jest dla Ciebie ;p Edit: Jak juz ktos napisal na forum .com Nie masz mozliwosci wyplacenia sie wlasnie za to Twoje durne gadanie i Twoja durna "polityke" i zero obeznania sie w otoczeniu. BB Ostatnio edytowany przez rekinek - 13-11-2008 o 08:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobilem na dworce razem z rozwalaniem tych patykow ale to bylo jeszcze jak gralem na nopvp. A teraz to nawet nie wiem czy mam.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 | ||||
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mam jedno pytanie: Jak Wam się wczoraj biegało za tawariszem Gosuge po Thais? Ostatnio edytowany przez Gonzo - 13-11-2008 o 13:28. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Daj mi screen z ludzmi ktorzy na mainach badz na znanych wszystkim noobach tak napisali ( chodzi o tych z wisegus ranga siejnik) bo chyba znowu sobie jakies glupoty ubzdurales. Co do mojego posta to tak nie bede do Ciebie pisal bez przeklenstw bo na to nei zaslugujesz jestes jak narazie jedyna osoba ktora mnie tak naprawde wpienila tutaj swoimi durnymi postami i na poczatku Cie zlewalem i nie odpisywlaem na Twoje durne teksty ale jakos juz nie moglem sie powstrzymac teraz. Zreszta niektore te przeklenstwa dodawaly poprostu mocy slow ![]() Cytuj:
tutaj wkleje tekst enerisa "Gonzo.. umiesz liczyć licz na siebie. " i ponowie znow "Nie znasz swiata ani ludzi a pchasz sei tam gdzie nie potrzeba" iii tak mi sie wydaje ze wygladalo to tak ze wpisales na forum gildi division posta nastepnie napsiales na forum check guild boards i po jakies ja wiem 30 minutach odlaczyles od gildi wiec nie wiem czy tak aby wszyscy mieli dosjc chyba ze skontaktowales sie ze wszystkimi w tak krotkim czasie w inny sposob ^^ Cytuj:
Fajnie sie biegalo i gadalo tez sie spoko i nie tylko z nim biegalismy ale co za roznica jak narazie to nei my jesetmy na straconej pozyji gdzie musimy siedziec w pz. Edit: Udowodnij ze jestes kozak i tez tak pobiegaj z nami. ^^ Ostatnio edytowany przez rekinek - 13-11-2008 o 14:08. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Użytkownik Forum
|
![]() a i jeszcze jedno z tego co widze to TY masz 17 lat ... lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 | ||||
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Over n' out. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Użytkownik Forum
|
![]() @decade
weź poszukaj plax xD @topic nie czepiajcie się lat... może być 20latek który ma w bure time a 16latek który np zero, bo chodzi do good sql etc a 1lo w dobrych szkołach jest często ciężką sprawą... btw. sam mam 16lat ![]() btw2. od kogo jest necki/kentan/szantek?
![]() |
#2140 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam
![]() ![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |