|
|
#2122 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniak Bleble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 22/28
Poziom mag.: 76
|
ble ble ble ja jak zwykle advance ale mysle ze takie to juz moga byc
sa to zdaje sie moje ostatnie bo zrobilem juz wszystko co chcialem ta postacia moze jeszcze dam screeny z demon helmet questa no ale prosze oto one :magic level ![]() no i level o ktory sie staralem ponad rok ![]() ![]() Dziekuje bardzo see you all ![]() |
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dekoz
Profesja: Knight
Gildia: Poszukuje !
Poziom: 61
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
Lvl advenced
![]() ![]()
"Teraz tez w gorzkosci jest mowa moja i reka karania mego ociezala nad wzdychanie moje. Kto by mi dal abych poznal i znalazl go i przyszedl az do stolicy jego! Przeloze przed nim sad, a usta moje napelnie lajaniem. Abych sie dowiedzial slow, ktore by mi odpowiedzial i wyrozumial co mi bedzie mowil" |
|
|
|
|
|
#2125 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
|
)) Czas na mojego knajciora :>@Maniak No i znowu ci gratuluje )) Jedzesz teraz 200tylko =7@Dekoz Fajna zabawke nosisz =7 chetnie ja adoptuje i Gratz Lvlka ![]() No i moje ;> ![]() EDIT 21:08 You advanced in shielding. ) 64 juz wbilem . . .
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=91 Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie. Lastfm Ostatnio edytowany przez Rafayen - 20-10-2005 o 21:16. |
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
@ MANIAK
EVUL !!! GRATZ i nie gadaj ze konczysz , tak nie moze byc ![]() @ DEKOZ Skad te SCA jak mzoesz powiedziec , gratz lvla. @ RAF Twoj knighcik jedziew gore i bardzo dobrze Oby tak dalej...
|
|
|
#2127 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Imię: Sauronos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Chosen One
Poziom: 141
Poziom mag.: 74
|
all sie swietnie bawia itp a ja mialem trzydniowa awarie neta...
60 lvl mial byc dawno temu... no nic mam nadzieje ze moze tym razem organizacja teamu na banshee questa bedzie lepsza niz w wakacje... |
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: WrOcłaW
Poziom: 100
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
No maniak Wielkie Gratulacje... Dekoz fajne cudo masz... i tak pewnie pożyczone....
|
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Gildia: No Mercy
Poziom: 86
Skille: 90/89
|
Sobota-Niedziela...
A wiec banshiee quest, tym razem to nie cwiczenia xD Niedziela 23 Pażdziernika Team: Lord of Destarcktion Zul Uliczny Tosan The beast Szusteq Gauczo Tasiorstrasz Sauronos(jak wbije 60) Blach Knight Najprawdopodobniej pomagac bedzie Lefertyi moze Turek.. nie do konca wiadomo Wymagane Rzeczy! Biala i Czarna Perla, Vial z Krwia, Zrobiony Family Brooch i Niekaralnosc Na Knights isle~ To naprawde nie zarty, wiec szykujcie sie! PROPONUJE KAZDEMU Z WAS SPRAWDZIC CZY MOZECIE PLYNAC NA ISLE~ trzeba wiedziec bo jezeli ktos niemoze to pujdziemy od 2 strony i niebedziemy tracic czasu.. Gratz Maniak!!!!!!! 100 i 71 m lvla ))) ;]
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ Ostatnio edytowany przez Saviol007 - 21-10-2005 o 01:33. |
|
|
|
|
|
#2131 |
|
Użytkownik Forum
|
@Czarek
Jeszcze wiem ze idzeAndrzej mocny , Mareczek Mareczek i Nububawi . . . . . a z własnego doswiadczenia wiem wenscie 10 perel ;p i 5 viali . . .
|
|
|
#2132 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Mareczek Marek
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 111
|
chetni do pojscia to Marezcek Marek -ja
, Nububawi Andrzej Mocny i Sidh
16:45 Princess Zong [19]: 110lvl gz 16:46 Mareczek Marek [110]: ty 16:46 Princess Zong [19]: ? 16:46 Mareczek Marek [110]: no ty 16:46 Mareczek Marek [110]: ;p 16:46 Princess Zong [19]: co ja Ostatnio edytowany przez Mareczek Marek - 21-10-2005 o 07:38. |
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
|
|
|
|
#2134 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Świat: Nova
Poziom: 150
|
Cytuj:
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#2135 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Imię: Sauronos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Chosen One
Poziom: 141
Poziom mag.: 74
|
@ organizacji banshee questa
team jak team ale zauwazyliscie ze z magow/druidow ide tylko ja, nububawi i tosan, palki to to szusteq i blach, a najtow idzie fafnastu... ciekawe co bedziecie blokowac jak nie bedzie mial kto strzelac... |
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up
Looo .. kto szczelac nie bedze mial .. jak robilem Lionem to bylem Ja , Kori i Maniak xD . . . a was jest 5 ?;P
|
|
|
#2137 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Płock
Imię: Roj
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No Justice
Poziom: 106
Skille: 95/81
Poziom mag.: 21
|
No bomba magus znowu hacked.... -.- ktos go chyba nie lubi..
@Deko(z) taaa.....the fake maker dobra rzecz ![]() @Sol~ gratz ^^ |
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
|
Halloween
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu Filmik Made In Halloween Królik ![]() http://rapidshare.de/files/6661622/tibia.rec.html Piercik ![]() A tU Moja Glupota A GMa Jeszcze Wieksza.. -.- ![]() Banished?? 15 days !! -.-
Ostatnio edytowany przez Knight Wasek :> - 24-10-2005 o 19:00. |
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Mielec
Imię: Dekoz
Profesja: Knight
Gildia: Poszukuje !
Poziom: 61
Skille: 77/75
|
@ Dekoz
Niebawie sie w fake zreszta nie ten dzial pare osób z forum go widziało a niektórzy mierzyli ![]() Lvl Advenced ![]() ![]() Gski ![]() ![]() Exp za pajaczka ![]() ![]() Hehe ![]() ![]() Tutaj dwa GSki nierobilem ss z walki bo byl hardcore ![]() ![]() Zawal serca Deverzie i hity od 2 Gs solo ![]() ![]() I Axe na koniec ![]() ![]()
"Teraz tez w gorzkosci jest mowa moja i reka karania mego ociezala nad wzdychanie moje. Kto by mi dal abych poznal i znalazl go i przyszedl az do stolicy jego! Przeloze przed nim sad, a usta moje napelnie lajaniem. Abych sie dowiedzial slow, ktore by mi odpowiedzial i wyrozumial co mi bedzie mowil" |
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Spellcaster Qri
Profesja: Sorcerer
Gildia: No Mercy
Poziom: 54
Skille: 21/27
Poziom mag.: 54
|
no co tu gadac
( pisac*)pisze krotko ![]() dzieki sol ze wkleiles hudra hunta 20 stron tematu na nie czekalem :*no i zycze powodzenia na bansziaczu sauron ROXisz ze hej ![]() Yo magus sciagaj sofixa i liz me stopy ciniasie ![]() ![]() |
|
|
|