![]() |
#2121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() bo ng=zło | asmity, xuso oraz ziomy z depo etc=pro
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2122 |
Guest
|
![]() A dlamnie huje to sa ci z nizszej polki jak soltrion,madeverkus i inni co mysla ze sa wazni albo fajni a sa zwyklymi skurwysynami i dzialaja na wlasna reke bez wiedzy szefow
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grooke the second
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Loyal Assassins
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: Głowaczów
Imię: Pall of Peace
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Obecnie botuje na Securze xD
Poziom: 70
Skille: 83/65
Poziom mag.: 16
|
![]() Upragniony lvl!!
![]() Captain co do Madaverkusa to się mylisz. Nie jest jak ty to określasz "skurwysynem" trochę z nim pogadałem okazał się spoko kolesiem. Teraz mnie protektuje za free. Wiem, że masz powód, aby nienawidzić finów, ale musisz zrozumieć, że randomy się zdarzają i jest to jeden z uroków gry na PVP ![]()
![]() |
#2125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Thais
Imię: Aweephyron
Profesja: Knight
Gildia: ? .
Świat: Harmonia
Poziom: 39
Skille: 63/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Gz Advancow panowie ; ]]
Historia zaczeta ;p ![]() Ojj Dziwna sytuacja ?! ![]() ![]() Narazie ssow niebedzie bo skiluje ![]()
![]() |
#2127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Thais
Imię: Aweephyron
Profesja: Knight
Gildia: ? .
Świat: Harmonia
Poziom: 39
Skille: 63/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Double post sory !
Best solo ... [MONSTER]Cyclops Smith[/MONSTER] Best Team ... [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Ostatnio edytowany przez Aweephyron - 23-02-2008 o 21:22. Powód: Prosze usunąć double post :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Użytkownik Forum
|
![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Guest
|
![]() Wpadl dzisiaj 78 lvl ale nie tylko....
![]() SIZE="5"]Kolegi nuub hara zabilem i oto efekt........[/size] ![]() [img) ![]() Ostatnio edytowany przez maqizz - 27-02-2008 o 09:30. Powód: brak |
![]() |
![]() |
#2131 |
Użytkownik Forum
|
![]() z cama zielaka
bylo blisko ![]() jeszcze blizej, jak juz wychodzilismy ![]() polska szwecja 2008! ![]() .cam http://www.speedygonzalez.com/880432517.html
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Użytkownik Forum
|
![]() szczerze? zalosny sfighting :c
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Guest
|
![]() Mati bezemnie na frostach to nie to samo
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() ile mam bulić paymenta
![]() skąd wy macie takie eq .... 70 lv z soft bootsy a ja (już) w k secie musze biegać Ostatnio edytowany przez Shea - 25-02-2008 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Guest
|
![]() Kasy to ja nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Użytkownik Forum
|
![]() 70 lvl i softy i co to jest?
Znam ludzi a szczegulnie Ek co maja na 70 lvl Full seta i anni nagrode to tylko zalezy gdzie expisz i jak wydajesz Kase ![]() a tutaj jak co noc troszke zabawy ![]() ![]() tak For FUn
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Vylkano fajne eq masz, dopasowane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Użytkownik Forum
|
![]() dlatego nie uzywam g legow;D
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak cos chetnie Ci demon arma opchne, bedziesz mial tyle samo arma jak zalozysz g legi, a to dopiero jest ladne eq
![]()
![]() |
![]() |