|
|
#2121 | |||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
|
Jak slysze co wy znajdujecie to i ja powiem co ja znalazlem! Ostatnio przechadzalem po sie po kazordoonie i.... znalazlem deda nie wiem kto to i nie wiem co go zabilo. Otworzylem i byl plecak taki niebieski z muszelkami. Otworzylem.... a tam..... byla kasa!!!!! al wiecie ile? 1 taki niebieski pieniazek to jest 10 k chyba :/:/ale co najlepsze to otworzylem jego worek ktory byl w srodku a tam bylyroyal spiry chyba ze 40 xDxDxD
![]() ![]() ![]() Ja to mam szczescie. A jak gralem jeszcze na Jamerze przed moim hackiem to znalazlem bohy w dedzie jakiegos wysokiego lvla. A moj Kumpel na roku znalazl bag otworzyl a tam:Chain Armor,2 Legion Helmety, Studded legi,Cooper shield i kase ale nie wziol bo uwazal ze ma lepszy sprzet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (tylko ze on pierwszy raz wtedy gral) ![]()
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Guest
|
Ja znalazłem loot baga z 2 dvarven shieldami
![]() |
|
|
|
#2123 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Stargrad Szczeciński
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
|
Ja znalazłem raz jak ziomek schował w Edron worek a tam cały bp rybek razem to 20 x 100 = 2000 rybek
![]() Ale gorzej ze dzisiaj jak skillowalem i sie zaczytałem na forum to mnie dedneli strraciłem meduse shield, moze ktos znalazł z was ![]() |
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Guest
|
Mi jakiś h-level stał w depo, i nagle wyrzucił: 51 burst arrows, 8 royal spears, time ring, 1 green dragon leather, 2 green dragon scales czy jakoś tak, 1 chicken feather, 3 honeycomby i ciągle all mam. jak coś to sell. on poprostu to wywalił i poszedł. ja wszedłem na jego kratkę i na szczeście nikogo wtedy nie było. ja do niego jak już uciekał: -pl? -ta
i ja yell: thx dobry czlowieku! xD Unitera |
|
|
|
#2125 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
|
Nie wiem co jest cenniejsze: pusty bag / pusty parcel / hatchet- sami osadźcie...
|
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Lord Piotr
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 18/24
Poziom mag.: 38
|
Ja znalazłem 10 zł na schodach przed szkołą
. A w Tibii to pod drzewkiem bag, a w bagu 3 bp manasów.
|
|
|
#2127 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Imię: Demonix of Dozamet
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: */30
Poziom mag.: 36
|
Kiedys w dedzie to :knight axe, G arm i blue legs
miales taka podjare ze po calym pokoju skakalem ![]() a pojedyncze to bylo k legs niedaleko PoH i WoI na zamku kolo Ab na wiez z Zerkiem ![]() |
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
Bodajże 2 dni temu był mass kick, spowodowany bugiem u Rashida, zalogowałem się, poleciałem odrazu do dp ... a tam patrze kostka, a potem nimi bohy
To chyba najcenniejszy item, który gdzieś leżal.Jeżeli chodzi o loot z dedów to dsm, 2bp uh i bp mf.
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
|
Cytuj:
@ co do tematu hmmm mozna sie zastanowic na rooku plate shielda, mase razy chain armor a na mainie nie wiem... chyba uha
||
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Giżycko
Imię: NIE moge wam powiedzieć
Świat: Dawniej Azura
|
a ja znalazłem słoik z korniszonami w piwnicy, ale mnie raty trapneły i musiałem im go oddać jako haracz, a teraz serio, 6x red dragon leather, light shovel, 800gp w jednym bagu który również był cudny bo piracki (nie że z przemytu, tylko pirte bag)
|
|
|
|
|
|
#2131 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
Świat: Refugia
|
ja znalazłem na mieście fiata z kluczykami w drzwiach(lol co?) a tak serio to najnowsza moja zdobycz to 1 crystal coin ( leżał se przed depo - nikt nie ruszał)
|
|
|
|
|
|
#2132 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
Imię: Salomen Knight
Świat: Vinera
Poziom: 46
Skille: 74/60
Poziom mag.: 13
|
Ja znalazlem pod drzewem backpack of bolts i wiele roznych rzeczy
![]() |
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Guest
|
wiekszosc ludzi z tego co przeczytalem znalazla maxymalnie itemy warte do 5k ja mialem wiecej szczscia
pewnego dnia gdy gralem jeszcze na serwerze ALDORA na depo lezal bag co prawda niechcacy go otworzylem ale okazalo sie ze w bagu bylo 27k co wy na to ![]() |
|
|
|
#2134 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2007
|
A ja w Kazz znalazlem deda a w nim: Fire Axe, 1,5 bp of UH(to jeszcze przed Update
), light shovel, 1k, axe ring, iron ore ) a potem kolesiowi co dednal fire axe opylilem za 9,5k![]() |
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Guest
|
Ja na tombie niedaleko ankrahmun w dedzie znalazłem royal helmet, 10k w kasie, 3bp mfow, 1bp sd
![]() |
|
|
|
#2136 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
ja kiedyś na mainie (nieopodal thais) znalazłem bag wypchany po brzegi two handed swordami ;P
@edit W fibula dungeon znalazłem kiedyś trupa, a w środku crown armor,bp z kasą i dark helmet ![]()
Ostatnio edytowany przez Spoilerek - 30-12-2007 o 22:37. |
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2007
|
Ja kiedyś znalazłem bp of uh
,a tak to nic.. lepszego ![]() |
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Włodawa
Stan: Niegrający
|
Jakiś koleś w dp carlin robił free items to zwinąłem fs, tower shield i knight axe
![]() W dedzie na dragach crown legs i woi ;D |
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
|
Bp ih tylko i 3 halbred na siebie nałożone.
@Fritz Podnieta longswordem... lol, mam wątpliwości co do twojego drugiego punktu w podpisie |
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
|
Najcenniejsze co kiedykolwiek znalazłem to w dedzie vampire shield, 1,5bp SD, 2 bp HMM, timerung i jakieś śmieci (wtedy wampirka kosztowała 50k). Innym razem znalazłem ciało przy goblinach i było w nim dragon hammer, knight axe i 5k gotówką. A tak ogólnie to co jestem na PoHu to znajduję jakiegoś deda z manaskami/ life potionami, ale zwykle tylko najmniejszymi i raczej nic wartościowego się nie zdarza.
|
|
|
|