Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-01-2007, 22:46   #2121
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Domyślny Vision....

Vision z jednej strony was rozumiem kasa na wojenke i dobicie do konca serwera gdzie graja koledzy taifuna albo koledzy kolegow ale moze byscie z laski swej tak zajeli sie jego przydupasami np: Offical Seller taifka ktory codzien podbno siedzi w depo albo pod depo venore w godzinach 21.00-21.30. Morneth sie on zwie i kozaczy co niemiara. Napewno wam zaplaci bo zal.pl byl jak 55 ek biega sobie po rotach pod liberty i wyzywa 12 druidow "Leave or die! Taifun Devilry protected me!" Wiec stracic tyle expa wbitego tak zmudnie na rotach to bylo by dla niego katastrofa. A tak ogolnie to pozdro. Do playerow Furory. Radze teraz sobie spokojnie skilowac w zaciszu niz expic albo robic runki pod domkiem. Vision nedd money co widac i bedzie biegac i wymuszac na kazdym. A ze wiekszosc sie ugnie to fragow nie nabija sobie. Wiec nie liczcie na bany membersow vison za PKing. Tyle moze dostana bana za destruktywne zachowanie A i zwidek wiesz zmien ten podpis bo ty mozesz miec raczej: "Wiesz co sie liczy? Potrójny Wieśmak z McDonalds!" Pozatym i tak by cie nikt nie szanowal na ulicy bo jak bys sie tam zachowywal tak jak tu to poprostu skonczylo by sie to wizyta w kostnicy...

Pomóż głodnym dzieciom!
Alora jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-01-2007, 00:08   #2122
Bongozzpl
Użytkownik Forum

Bongozzpl's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: :O

Imię: ~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NarroweQ Pokaż post
Nom dokladnie. Taki blad popelnil swojego czasu Michalczewski, który chciał wygrać jeszcze jedna rekordowa walke i ja przegral. Zdarza sie. Ale po tej walce mial jeszcze kolejna, rowniez przegrana, i jeszcze. Nie wiedzial kiedy odejsc. Widze tu dosc sporą analogie do Vision. Najlepszym wyjściem było kompletne opuszczenie servera po zabiciu Taifuna, kiedy udowodniliscie swoje racje i to ze nie ma nikogo niesmiertelnego. Sprowadziliscie go na ziemie i wtedy trzeba bylo skonczyc. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia i w pewnym momencie cieżko jest się od michy oderwać. Żebyście tylko nie pękli w pewnym momencie z przejedzenia...
ty to na filozofa idz bo dzieciaku marnujesz sie

` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania `

DGE.
Bongozzpl jest offline  
stary 11-01-2007, 08:13   #2123
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Nom dokladnie. Taki blad popelnil swojego czasu Michalczewski, który chciał wygrać jeszcze jedna rekordowa walke i ja przegral. Zdarza sie. Ale po tej walce mial jeszcze kolejna, rowniez przegrana, i jeszcze. Nie wiedzial kiedy odejsc. Widze tu dosc sporą analogie do Vision. Najlepszym wyjściem było kompletne opuszczenie servera po zabiciu Taifuna, kiedy udowodniliscie swoje racje i to ze nie ma nikogo niesmiertelnego. Sprowadziliscie go na ziemie i wtedy trzeba bylo skonczyc. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia i w pewnym momencie cieżko jest się od michy oderwać. Żebyście tylko nie pękli w pewnym momencie z przejedzenia...
Omg... Vision nie chce narazie odejsc z servera, Oni chca jak najbardziej uprzykrzac zycie Taifunowi i reszcie duskiness Wiec nie dziw sie ze nie odeszli, bo wtedy cala ta wojna okazalabysie bezcelowa. Taifun dobilby 300 a Duski by sie cieszyly ze wywalili Vision z servera. Nie ma tak dobrze...

Btw. nie wiem czy ktos juz to pisal bo nie czytalem poprzednich stron...
Vision wczoraj wpadlo po Van Lidena na poi, ubili go ale byla tam jeszcze Argaxx, Vision obiecalo ze nie bedzie jej zabijac, ale sama zaczela ich atakowac kiedy juz padl Van Liden... Tak wiec:

Van Liden
Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh and by Katrila

Argaxx
Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste and by Niraet
Rodri jest offline  
stary 11-01-2007, 09:06   #2124
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Cool =[

Nie PoI lecz Dragi edron =p , reszta sie zgadza...
Veltaxio jest offline  
stary 11-01-2007, 15:25   #2125
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio Pokaż post
Nie PoI lecz Dragi edron =p , reszta sie zgadza...
Sorry Imciu racja
Rodri jest offline  
stary 11-01-2007, 16:08   #2126
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Imię: Narrow
Profesja: Knight
Gildia: Avis
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodri Pokaż post
Sorry Imciu racja

Asslickin' ?

Na takie chwile jest jeden tekst: "Wyjmij język z mojej dupy" :s
NarroweQ jest offline  
stary 11-01-2007, 16:39   #2127
alz'q
Użytkownik Forum

alz'q's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell

Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Jezeli mialbys chara +100 odszedlbys ?
alz'q jest offline  
stary 11-01-2007, 16:42   #2128
Tarinek
Użytkownik Forum

Tarinek's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny

@Narrow

Idz pocwicz. Powiem ci tylko tyle ze Rodrigez pomogl nam juz nie jeden raz na karaniu BOT'ow i nie musi sie podlizywac. Wiec poprostu wyjdz i nie wracaj najlepiej idz na necro / bk hunta moze spadna Ci bohy. A przy odrobinie szczescia je nam oddasz. Pozdro
Tarinek jest offline  
stary 11-01-2007, 18:17   #2129
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

http://img153.imageshack.us/my.php?image=uo0305eq0.jpg
stary 11-01-2007, 19:08   #2130
Nalufe
Guest

Domyślny !@#%# lagz!

Czesc..
Posiadacze Neostrady od kad weszla tibia 7.92 mam lagi przyciecia paru sekundowe powtarzajace sie co jakas minute, macie rowniez takie? Cyzm to moze byc spwodowane jesli tak i jak naprawic o ile ktos wie? ;s Oczywsicie dodam ze owe przyciecia mam na Furorze, dlatego dalem posta tutaj bo np na Valorii normalnie wszystko bez najmniejszego przyciecia smiga...

Ostatnio edytowany przez Nalufe - 11-01-2007 o 19:37.

stary 11-01-2007, 19:47   #2131
Kumulus
Zbanowany

Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Kumulus ma numer GG 3105321
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalufe Pokaż post
Czesc..
Posiadacze Neostrady od kad weszla tibia 7.92 mam lagi przyciecia paru sekundowe powtarzajace sie co jakas minute, macie rowniez takie? Cyzm to moze byc spwodowane jesli tak i jak naprawic o ile ktos wie? ;s Oczywsicie dodam ze owe przyciecia mam na Furorze, dlatego dalem posta tutaj bo np na Valorii normalnie wszystko bez najmniejszego przyciecia smiga...
ja i moi kumple mamy to samo, ale jak lognąłem się na mythere (amerykański serwer) to nie było lagów
Kumulus jest offline  
stary 11-01-2007, 20:20   #2132
yz0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg

Profesja: Paladin
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
Domyślny

Też tak mam i to tylko na furorze -.-
stary 11-01-2007, 21:27   #2133
olimpijski
Zbanowany

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Oświęcim

Profesja: Paladin
Poziom: 62
Domyślny

podpisuje sie

tez mam lagi i freezy TYLKO na furorze ;/
olimpijski jest offline  
stary 11-01-2007, 21:37   #2134
SyLeXi
Użytkownik forum

Świat: Berylia
Domyślny

world trade ! my furora your berylia ! plxxx
SyLeXi jest offline  
stary 11-01-2007, 21:38   #2135
NarroweQ
Zbanowany

Lokacja: 71

Imię: Narrow
Gildia: Avis
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez alz'q Pokaż post
Jezeli mialbys chara +100 odszedlbys ?
Ciężko powiedziec bo nie mam 100+ tylko 46.
Jezeli jednak tak czy siak nie moglbym juz na servie swobodnie grac to po co kompletnie niszczyc postac? Wbijalbym pogadac sobie etc i tak nie mam za bardzo czasu na granie.

Mi chodzilo w tym poscie o to, ze zabicie Taifuna bylo kulminacyjnym punktem tej wojny. Wtedy mozna bylo odejsc z honorem, w blasku chwaly A teraz Vision coraz bardziej sie pograza i chcac nie chcac predzej czy pozniej zacznie przegrywac wojne. I powoli przestana istniec. Mogli byc legendą ale zmarnowali swoja szanse. Tyle
NarroweQ jest offline  
stary 11-01-2007, 21:51   #2136
Pall_Mall
Użytkownik Forum

Pall_Mall's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006

Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
Domyślny

@up
Czy nie uwazasz ze to ich sparawa i decyzja czy odejsc z serva czy zostac i utrudniac zycie Taifunowi? To sa ich chary wiec moga robic co chca i co im sie podoba a według mnie to lepej ze walcza bo wszyscy co prowadzili wojne z Dus~
nie odniesli znaczacych efektow(nie liczac Spox~ gdzie kilka osob nawet w opence osiagali lepsze efekty bo Taifun musiał uciekac bo zostal mu bp manasow <lol>)

@down przydalo by sie spytac kogos kto ma innego dostawce internetu tak wiec piszcie co i jak

Ale skoro niektore osoby pisze ze tylko na furora tak jest to cos nie tak

Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 11-01-2007 o 21:55.
Pall_Mall jest offline  
stary 11-01-2007, 21:52   #2137
Nalufe
Guest

Domyślny

Panowie co jak co ale kupilem dopiero co pacca i chce pograc a z tymi freezami i lagami niestety jestem pozbawiony calej przyjemnosci z gry :/ Jak myslicie to wina Neostrady czy czegos z serwerem furory?
Chce pograc i jesli to iwna neostrady to zadzownei do nich i zapytam co sie ku**a dzieje a jesli odpowiada za to Cip soft to trzeba im o tym napisac neich naprawia to czym predzej... Ktos kto sie troche na tym zna niech mowi co i jak! sasasa

stary 11-01-2007, 22:05   #2138
Szefik
Użytkownik Forum

Szefik's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007

Domyślny

ja tez mam Neostrade i niestety tez mam laaaagi i freezy ;/ nie wiem od czego ale z tego co slyszalem to w piatek ma to minac... OBY.. zobaczymy co bedzie dalej... ;/
Szefik jest offline  
stary 11-01-2007, 22:23   #2139
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Gildia: Vision
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

To jednak wina Neostrady, u mnie Chello działa bez zarzutów :!
stary 11-01-2007, 22:52   #2140
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Mi chodzilo w tym poscie o to, ze zabicie Taifuna bylo kulminacyjnym punktem tej wojny. Wtedy mozna bylo odejsc z honorem, w blasku chwaly A teraz Vision coraz bardziej sie pograza i chcac nie chcac predzej czy pozniej zacznie przegrywac wojne. I powoli przestana istniec. Mogli byc legendą ale zmarnowali swoja szanse. Tyle
mysle dokladnie tak samo i moge jedynie podpisac sie pod tym postem;]
Bartholomew jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania