|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Vision z jednej strony was rozumiem kasa na wojenke i dobicie do konca serwera gdzie graja koledzy taifuna albo koledzy kolegow ale moze byscie z laski swej tak zajeli sie jego przydupasami np: Offical Seller taifka ktory codzien podbno siedzi w depo albo pod depo venore w godzinach 21.00-21.30. Morneth sie on zwie i kozaczy co niemiara. Napewno wam zaplaci bo zal.pl byl jak 55 ek biega sobie po rotach pod liberty i wyzywa 12 druidow "Leave or die! Taifun Devilry protected me!" Wiec stracic tyle expa wbitego tak zmudnie na rotach to bylo by dla niego katastrofa. A tak ogolnie to pozdro. Do playerow Furory. Radze teraz sobie spokojnie skilowac w zaciszu niz expic albo robic runki pod domkiem. Vision nedd money co widac i bedzie biegac i wymuszac na kazdym. A ze wiekszosc sie ugnie to fragow nie nabija sobie. Wiec nie liczcie na bany membersow vison za PKing. Tyle moze dostana bana za destruktywne zachowanie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2122 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. nie wiem czy ktos juz to pisal bo nie czytalem poprzednich stron... Vision wczoraj wpadlo po Van Lidena na poi, ubili go ale byla tam jeszcze Argaxx, Vision obiecalo ze nie bedzie jej zabijac, ale sama zaczela ich atakowac kiedy juz padl Van Liden... Tak wiec: Van Liden Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh and by Katrila Argaxx Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste and by Niraet |
|
![]() |
![]() |
#2124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Nie PoI lecz Dragi edron =p , reszta sie zgadza...
|
![]() |
![]() |
#2125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() @Narrow
Idz pocwicz. Powiem ci tylko tyle ze Rodrigez pomogl nam juz nie jeden raz na karaniu BOT'ow i nie musi sie podlizywac. Wiec poprostu wyjdz i nie wracaj najlepiej idz na necro / bk hunta moze spadna Ci bohy. A przy odrobinie szczescia je nam oddasz. Pozdro ![]()
![]() |
#2129 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#2130 |
Guest
|
![]() Czesc..
Posiadacze Neostrady od kad weszla tibia 7.92 mam lagi przyciecia paru sekundowe powtarzajace sie co jakas minute, macie rowniez takie? Cyzm to moze byc spwodowane jesli tak i jak naprawic o ile ktos wie? ;s Oczywsicie dodam ze owe przyciecia mam na Furorze, dlatego dalem posta tutaj bo np na Valorii normalnie wszystko bez najmniejszego przyciecia smiga... Ostatnio edytowany przez Nalufe - 11-01-2007 o 19:37. |
![]() |
#2131 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg
Imię: Hunted Horror
Profesja: Paladin
Gildia: Army of souls
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Też tak mam i to tylko na furorze -.-
#2133 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Oświęcim
Imię: Henry Cortez
Profesja: Paladin
Poziom: 62
|
![]() podpisuje sie
tez mam lagi i freezy TYLKO na furorze ;/ |
![]() |
![]() |
#2134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
![]() world trade ! my furora your berylia ! plxxx
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 |
Zbanowany
|
![]() Ciężko powiedziec bo nie mam 100+ tylko 46.
Jezeli jednak tak czy siak nie moglbym juz na servie swobodnie grac to po co kompletnie niszczyc postac? Wbijalbym pogadac sobie etc i tak nie mam za bardzo czasu na granie. Mi chodzilo w tym poscie o to, ze zabicie Taifuna bylo kulminacyjnym punktem tej wojny. Wtedy mozna bylo odejsc z honorem, w blasku chwaly ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @up
Czy nie uwazasz ze to ich sparawa i decyzja czy odejsc z serva czy zostac i utrudniac zycie Taifunowi? To sa ich chary wiec moga robic co chca i co im sie podoba a według mnie to lepej ze walcza bo wszyscy co prowadzili wojne z Dus~ nie odniesli znaczacych efektow(nie liczac Spox~ gdzie kilka osob nawet w opence osiagali lepsze efekty bo Taifun musiał uciekac bo zostal mu bp manasow <lol>) ![]() @down przydalo by sie spytac kogos kto ma innego dostawce internetu ![]() Ale skoro niektore osoby pisze ze tylko na furora tak jest to cos nie tak ![]() Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 11-01-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#2137 |
Guest
|
![]() Panowie co jak co ale kupilem dopiero co pacca i chce pograc a z tymi freezami i lagami niestety jestem pozbawiony calej przyjemnosci z gry :/ Jak myslicie to wina Neostrady czy czegos z serwerem furory?
Chce pograc i jesli to iwna neostrady to zadzownei do nich i zapytam co sie ku**a dzieje a jesli odpowiada za to Cip soft to trzeba im o tym napisac neich naprawia to czym predzej... ![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() ja tez mam Neostrade i niestety tez mam laaaagi i freezy ;/ nie wiem od czego ale z tego co slyszalem to w piatek ma to minac... OBY.. zobaczymy co bedzie dalej... ;/
|
![]() |
![]() |
#2140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+