Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-02-2007, 19:23   #2121
Shadowless
Użytkownik forum

Shadowless's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2007

Domyślny

Witam.
Chce przedstawić oto jacy są członkowie NF czyli Hunt za "taksobie".

To jest po 1. nie do zniesieniaa po 2.Żałosne
Nie dość że hunt za free to jeszce chce żebym ubił kolege Avoriana i będę wtedy free.

Nie patrzcie na TA ;p tam poporstu Knight brata trenil na monku

Ostatnio edytowany przez Shadowless - 28-02-2007 o 19:27.
Shadowless jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-02-2007, 19:26   #2122
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 70+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
Hmmm. Selena??

Ayl cos mowil zeby zebrac wszystkich i wbic na jednego serva.. ale czemu Selena ??

Keonek hmm.. narazie dopiero wtajemniczam sie w sytuacje jaka panuje na krzye w ta wojne itd.. i chociaz .. spotkalam sie z ta nie mila sytuacja od strony zerio.. to i tak zawsze bede za Polakami.. tylko ze znajac zycie nawet jak Polacy wygraja to mozliwosc "wladzy" na servie zryje im psyche.. i niektorzy stana sie nie do poznania ...
Uzu jest offline  
stary 28-02-2007, 19:35   #2123
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

hehe bo ten ashnicostam to jest char zeria (a jak nie jego to kogos innego z wiw) i pamietam ze grala (pkowala) sobie nim ostatnio twoja kolezanka z galany, madzia
Gedd jest offline  
stary 28-02-2007, 20:07   #2124
Azeris
Użytkownik Forum

Azeris's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Toressie czy Reklamo jak wolisz. Jak ci zabrałem Eq też byłeś taki kozak jak tu miałeś mnie .... schakowac haha. A Toressa skąd masz? Od kogo znów dostałeś tego chara.

tak apropo Toress to chłop który wbił max 11 lvl~ reszte charów kupował lub dołanczał do kogoś przykłady: Mershal , Valerino , Gotrunk teraz Toress coś jeszcze było bo niepamietam?
Azeris jest offline  
stary 28-02-2007, 20:25   #2125
Miltiades
Użytkownik Forum

Miltiades's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Raszyn

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Miltiades
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 112
Poziom mag.: 7
Miltiades ma numer GG 9118314
Domyślny

Na Xerenie też tak jest ... Szwedzi huncą za nic. Strasnzi chciwi są zbliża się POI na Xerenie i payment wynosi 250k ciekawe jak to będzie. Ale wracając do huntów za nic bardzo dużo Polaków wyniosło się stąd z tego powodu.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Miltiades - 28-02-2007 o 20:28.
Miltiades jest offline  
stary 28-02-2007, 21:05   #2126
Skibo
Użytkownik Forum

Skibo's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
Domyślny

Koleś 3 MC i chyba to są 2 Caveboty xDD

elo elo : ))

Każdy kto ma władze będzie ją wykorzystywał. Zawsze tak było, jest i będzie.

Te mc/cb mnie rozwałiły
stary 28-02-2007, 21:06   #2127
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzu Pokaż post
Keonek hmm.. narazie dopiero wtajemniczam sie w sytuacje jaka panuje na krzye w ta wojne itd.. i chociaz .. spotkalam sie z ta nie mila sytuacja od strony zerio.. to i tak zawsze bede za Polakami.. tylko ze znajac zycie nawet jak Polacy wygraja to mozliwosc "wladzy" na servie zryje im psyche.. i niektorzy stana sie nie do poznania ...
widzisz nie zupelnie, bo to wlasnie wiekszosc ludzi z wiw rzadzila serverem przed tymi dwoma wojnami, wiec znaja smak wladzy i watpie zeby po wojnie stali sie "gorsi"... Cieszy mnie to ze mowisz ze i tak bedziesz za polakami mimo ze ten A~ to najprawdopobniej noob od chyba Zeria... Nie wiem jak jest na galanie ale domyslam sie ze tam wlasnie rzadza swe i moglabys opowiedziec tym zafascynowanym w tym narodzie jacy potrafia byc zlosliwi a szczegolnie dla polakow ktory im zagrazaja

hehe rzeczywiscie teraz zauwazylem te mc i bociki haha troche zalosne W kazdym razie.... to jeden z przykladow co bedzie jesli wojne wygraja swe
pozdro ;*

Ostatnio edytowany przez Keonek - 28-02-2007 o 21:09.
Keonek jest offline  
stary 28-02-2007, 21:48   #2128
Toressik
Guest

Domyślny

Heh... Azeris czy jak tam wolisz pedale. Powiem ci tyle ze i tak jestes s********m i wali mnie to co sobie o mnie myslisz ;p jestes z typem w gildi co masz jego itemki czyli Valerino xD nie upomina ci sie czasem o nie ? czy lizesz mu dupe zeby zapomnial? btw i tak gowno robisz tylko biegasz po mapce i bijesz z explo po 80 a pozniej kozak ze wygral wojne xD gz

stary 28-02-2007, 21:51   #2129
Toressik
Guest

Król

ooooo i teraz post do wszystkich polakow na servie xDDDD nie dochodzcie dalej do wojny to sobie tak pogracie ze wam wspolczuje. Myliscie ze teraz sobie poexpiccie bo jest wojna hahahaha. Zobaczycie po wojnie co bedzie dalej myslicie ze to jest wojna o wrl? LOL zycze miłej zabawy na expie... TERAZ..

stary 28-02-2007, 21:53   #2130
Toressik
Guest

Król

Btw Azeris powiedz mi jak to jest z twoim ownerem jesli ty jestes na Azerisie to on na Nephtisie tak? bo nie wiem jak to robicie personalizacji nie zmieniliscie chyba jeszzce ale gz ownera...

stary 28-02-2007, 22:03   #2131
Foriuss.
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 02 2007

Imię: Foriuss
Poziom: 102
Poziom mag.: 66
Domyślny

Przecież wiadomo to po co pytasz tylko chłopak sie stresuje
Foriuss. jest offline  
stary 28-02-2007, 22:08   #2132
Kileros fire'son
Użytkownik Forum

Kileros fire'son's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.

Profesja: Elder Druid
Domyślny bez tytułu ;)

A wy myslisice ze Swe umia expic ? podam przyklady z kyry wiekszosc z nich jedzie poprostu na cave bocie i tyle.

Mozecie mnie jechac ile wlezie nic z tego sobie nie robie ;P
Kileros fire'son jest offline  
stary 28-02-2007, 23:17   #2133
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keonek Pokaż post
widzisz nie zupelnie, bo to wlasnie wiekszosc ludzi z wiw rzadzila serverem przed tymi dwoma wojnami, wiec znaja smak wladzy i watpie zeby po wojnie stali sie "gorsi"... Cieszy mnie to ze mowisz ze i tak bedziesz za polakami mimo ze ten A~ to najprawdopobniej noob od chyba Zeria... Nie wiem jak jest na galanie ale domyslam sie ze tam wlasnie rzadza swe i moglabys opowiedziec tym zafascynowanym w tym narodzie jacy potrafia byc zlosliwi a szczegolnie dla polakow ktory im zagrazaja

hehe rzeczywiscie teraz zauwazylem te mc i bociki haha troche zalosne W kazdym razie.... to jeden z przykladow co bedzie jesli wojne wygraja swe
pozdro ;*
Galana jest zniszczona przez Szwedow , bedac Polakiem na tamtym serverze masz 2 mozliwosci 1) Byc ich asslickerem i szpiegiem w zamian za to ze Cie nie beda huntowac oczywiscie tylko przez czas jak jestes im potrzebny 2) byc z nimi w wojnie ktora nie ma za bardzo szans na wygrana od strony Polakow czyli Hail PZ.. Ogolnie to spolecznosc Swe nie ukrywa swojego rasistowskiego podejscia do Polakow typu "Szkoda ze Hitler nie spalil Polakow z Zydami" itp.
Guild rzadzaca narzuca na innych swoje chore pomysly np. price list w ktorej ceny sa conajmiej zabawne np. bohy - 50k.. A najsmiejsniesi sa Polacy ktorym Szwedzi zryli tak czache ze potrafia powiedziec do drugiego Polaka "fuc** polaks" czy " Zamknij ryj polska szmato " ( hail Rumcio )

Ps. Na kyrze robi chara taki jeden Swe z Galany i z tego co sie dowiedzialam jego Rl jest wsrod Szwedow walczacych tu .. wiec nie dopuscie do tego by oni doszli tu tez do wladzy..

Ostatnio edytowany przez Uzu - 28-02-2007 o 23:22.
Uzu jest offline  
stary 28-02-2007, 23:32   #2134
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Galana jest zniszczona przez Szwedow , bedac Polakiem na tamtym serverze masz 2 mozliwosci 1) Byc ich asslickerem i szpiegiem w zamian za to ze Cie nie beda huntowac oczywiscie tylko przez czas jak jestes im potrzebny 2) byc z nimi w wojnie ktora nie ma za bardzo szans na wygrana od strony Polakow czyli Hail PZ.. Ogolnie to spolecznosc Swe nie ukrywa swojego rasistowskiego podejscia do Polakow typu "Szkoda ze Hitler nie spalil Polakow z Zydami" itp.
Guild rzadzaca narzuca na innych swoje chore pomysly np. price list w ktorej ceny sa conajmiej zabawne np. bohy - 50k.. A najsmiejsniesi sa Polacy ktorym Szwedzi zryli tak czache ze potrafia powiedziec do drugiego Polaka "fuc** polaks" czy " Zamknij ryj polska szmato " ( hail Rumcio )

Ps. Na kyrze robi chara taki jeden Swe z Galany i z tego co sie dowiedzialam jego Rl jest wsrod Szwedow walczacych tu .. wiec nie dopuscie do tego by oni doszli tu tez do wladzy..
Nom wlasnie i to samo bedzie tutaj jesli swe wygraja wojne jestem tego pewny.. Dlatego nie moge zrozumiec czemu nie ktorzy polacy uwazaja ze swe to cudowny narod i wogole... Do dzisiaj mam pewne wmv na ktorym jeden ze swe pisze burn poland i w tym czasie jest grany hymn polski w moim odczuciu jest to troche klujace i nie przyjemne ale coz... Nic na to nie poradzisz trzeba wygrac wojne i tyle nic dodac nic ujac... mowie z gory ze jezeli swe wygraja wojne to my (mam na mysli polakow) nie mamy czego szukac na kyrze

Ostatnio edytowany przez Keonek - 28-02-2007 o 23:35.
Keonek jest offline  
stary 28-02-2007, 23:35   #2135
Vlachyslav
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 11 2006

Imię: Potempik
Profesja: Rookstayer
Gildia: ~
Poziom: 81
Skille: 88
Domyślny

Dokladnie na Galanie nie ma raczej szans na zwyciestwo ze szwedami bo po prostu maja oni wieksza sile niz my. Mozna im jednak troszke uprzykrzyc zycie robiąc sneaki... Wiem, ze Kyra to zupelnie inny swiat ale widze juz po tym co szwedzi wczoraj zrobili z kilkoma membersami Furions, ze jezeli oni wygraja wojne moze byc zupelnie tak samo jak na Galanie. Na miejscu polskich h-lvli polaczylbym sily i nie dal szwedom zadych mozliwosci (paymentow) bycia free.

ps. To co ktos na forum tibia.com napisal ze Polacy w NF nic nie znacza chyba nie jest prawda ale moze sie to zmienic kiedy nie beda juz im tak bardzo potrzebni. Po prostu uwazam drodzy koledzy z NF ze bez was teraz ta gildia nie ma szans w wojnie ;p
Vlachyslav jest offline  
stary 28-02-2007, 23:50   #2136
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keonek Pokaż post
Nom wlasnie i to samo bedzie tutaj jesli swe wygraja wojne jestem tego pewny.. Dlatego nie moge zrozumiec czemu nie ktorzy polacy uwazaja ze swe to cudowny narod i wogole... Do dzisiaj mam pewne wmv na ktorym jeden ze swe pisze burn poland i w tym czasie jest grany hymn polski w moim odczuciu jest to troche klujace i nie przyjemne ale coz... Nic na to nie poradzisz trzeba wygrac wojne i tyle nic dodac nic ujac... mowie z gory ze jezeli swe wygraja wojne to my (mam na mysli polakow) nie mamy czego szukac na kyrze
Jesli Szwedzi wygraja Gwarant ze bedzie tu tak jak na Galanie.. Mam nadzieje ze Polacy ktorzy staja po ich stronie opamiataja sie w miare szybko..Bo bardzo Latwo jest przewidziec co ich bedzie czekac jak Swe wygraja.. Mianowicie zostawia sobie kilku najbardziej potrzebnych .. reszte wyrzuca .. poczaktkowa beda miec spokoj ale po czasie jak sie Szwedom zacznie nudzic znajda byle powod i zaczna huntowac rowniez tych co byli po ich stronie..
Szwedzi nigdy nie beda miec szacunku do Polakow bo ( w sumie nie wiem czemu ) uwazaja sie za lepszych i nie chodzi tu tylko o gre
Uzu jest offline  
stary 28-02-2007, 23:56   #2137
Tetrowy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2007

Domyślny

Trza tych szwedów wytępić bo hujnia będzie...

Ostatnio edytowany przez Tetrowy - 01-03-2007 o 17:45.
Tetrowy jest offline  
stary 28-02-2007, 23:57   #2138
Miszczoslav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 02 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris Pokaż post
Toressie czy Reklamo jak wolisz. Jak ci zabrałem Eq też byłeś taki kozak jak tu miałeś mnie .... schakowac haha. A Toressa skąd masz? Od kogo znów dostałeś tego chara.

tak apropo Toress to chłop który wbił max 11 lvl~ reszte charów kupował lub dołanczał do kogoś przykłady: Mershal , Valerino , Gotrunk teraz Toress coś jeszcze było bo niepamietam?
jeszcze dementiev ceowalo itd.. mial okolo 15? jak nie wiecej ;p ale jebac to chlopak se radzi ; ) i powiedz co Ci do tego... niech se ma ;]
stary 01-03-2007, 01:02   #2139
Tetrowy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2007

Domyślny

Co to za zjebana gilida powstaje?Teeh Hard Way?Szwedzkie pordróbka Snox?
Tetrowy jest offline  
stary 01-03-2007, 09:21   #2140
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jesli Szwedzi wygraja Gwarant ze bedzie tu tak jak na Galanie.. Mam nadzieje ze Polacy ktorzy staja po ich stronie opamiataja sie w miare szybko..Bo bardzo Latwo jest przewidziec co ich bedzie czekac jak Swe wygraja.. Mianowicie zostawia sobie kilku najbardziej potrzebnych .. reszte wyrzuca .. poczaktkowa beda miec spokoj ale po czasie jak sie Szwedom zacznie nudzic znajda byle powod i zaczna huntowac rowniez tych co byli po ich stronie..
Szwedzi nigdy nie beda miec szacunku do Polakow bo ( w sumie nie wiem czemu ) uwazaja sie za lepszych i nie chodzi tu tylko o gre
Zgadzam sie w 100% z reszta pisalem juz to gdzies wczesniej, jesli nf wygra taki pablofon pograq moze z miesiac a pozniej gdy wejdzie swe w droge nie beda sie z nim bawic i nawet nie bedzie wiedziec kiedy poleci z serva
@Tetrowy
taa swe robi takie swoje snox... I tak dostana w dupe
Keonek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania