|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Kosior de'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 167
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() No kurwa dzieci www.debile.pl _/
@up Spoko ; d kto chce sie ze mna poklocic plx plx napiszcie do mnie powyzywamy sie ![]() EDIT : LApie cie rozumiem co czujesz ; d olej sprawe posmiej sie razem ze mna; ) , niestety sa juz ludzie i taborety ![]() Ostatnio edytowany przez KosiorQ91 - 18-06-2008 o 17:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#21442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
|
![]() Hej Mago czy ktoś tam up tak mi przykro ale angielskie słowa mają kilka znaczeń a Dream to jest sen a więc tak mi przykro jak nie wiesz to się nie wypowiadaj
Dobra super nie znam ruth i nie wiem jacy oni są ale z tego co widzę to raczej domyślam się jaki poziom mają I tak samo nie wiem co ty masz do tego ed że noob bo poszedł na poi zrobić ss z hergiem to było żałosne na Twoim miejscu bym tamten post z edytował jesteś zazdrosny że 36 ed na poi śmiga a Ciebie nikt nie chce wsiąść ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21443 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
|
![]() Odwalcie Sie Od Herga Przestancie Go Krytykowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heross Zmiazdze Ci Suty Ostatnio edytowany przez Fores - 18-06-2008 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21445 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21446 |
Użytkownik Forum
|
![]() SZCZYPAS Z ZAKRETASEM FTW <3 ;];]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21447 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ladnie Ci Cisne Co Nie Hero ??
Wkoncu Pociskam Jak Fuker |
![]() |
![]() |
![]() |
#21448 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak by roo padl na 200 lvl to zapewne kupilby blessy i polecial odrabiac XD
Czy ja chce byc legenda? Mi to zwisa czy wy tam macie swoje legendy w grze bo ja nie Ja sobie tylko spokojnie expie. ZOSTAWMY TE FORUM NA SSY ![]() ![]() @Fores ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Herossik - 18-06-2008 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21449 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Przykro mi Achon nie dodać Cię do ruth więc nie broń tak namiętnie herga Czemu nikt nie obroni roo albo 36 lvla ed na poi tylko każde pisze że ed to noob widać że się boicie ruth |
![]() |
![]() |
![]() |
#21450 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja legend brainless juzek brainless oki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21451 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21452 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hero ma większy lvl od herga i herg może zrobić dobrze na kolankach herossowi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21453 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
![]() A juz tak skupiajac sie na samej grze a nie kto kim jest. Bym sie pochlastal jakby moja gra miala polegac na tym czy zabije dzis 1000 dli czy 1200 czy moze jak rodzice nie pzreszkodza 2000. Zreszta umiejetnosci od bicia takiego shitu to pewnie mu nie przybywa. Tak btw. Juz spokojnie mozna expic na calym dl poi na levelu o 100 nizszym niz ma Heros. Czyli z tego wnioskuje ze level to moze on i ma pro ale umiejetnosci dalej w granicach 100+ lvla bo ich nie rozwijal. @down Nie za bardzo skumalem twoj wywod ale co tam postaram sie skumac ![]() 1. Skad wiesz ze Herg jest smieciem , powiedz mi jakie masz prawo kogos wyzywac nie znajac go? Latwo jest wyzywac nie? To tylko swiadczy o tobie. 2. Nie kazdy sie go boi - ja nie? ![]() 3. A expi w kopalniach Heros mowisz? Tam tez na nizszym levelu mozna expic. Ja chcialem tylko powiedziec jedno ze samym expem nie zdobywa sie umiejetnosci a raczej sie zatrzymuje a raczej cofa z umiejetnosciami - umiejetnosci zdobywasz expiac w kopalniach 120 lvlem? Ale tym co Heros? To juuz jest cofka. Umiejetnosci sie zdobywa podejmujac sie ciezkich wyzwan jak mi dasz jakiegos screena z naprawde ciezkich solowek Herosa to ok przyznam racje a tak to dla mnie jest on 120 lvlem tylko z wieksza iloscia hp mp i capa. Ostatnio edytowany przez mago - 18-06-2008 o 18:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21454 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak nie lvl ale teraz w tej grze tylko lvl się liczy
Tak jak herg jest śmieciem ma duży lvl więc każdy się go boi tak jak heross może w domq z rodzicami mówi jaki heross to uj i płacze ale w kopalniach nikt mu tego nie powie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @do all z tematem GEJLOGGERA , for example :Ulrichs,Chrystal etc,
Używacie Mozilli i macie czyste procesy+ skany to nie macie keya tak btw. ja już byłem w tibii i pewny jestem ze keya nie mam... Nie przeżywajcie tak tego ja wyjebane mam na to czy stracę te sovy i i inne gówna ale te pixele dla kogoś innego mogą być całym życiem. ![]() ![]() ![]() ![]() Skończmy ten temat ok? bo pełno tu tego shitu z resztą Shass już się sporo o tym napisał... Pozdro. Ostatnio edytowany przez Arharis - 18-06-2008 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21456 |
Guest
|
![]() @up
BRAWO GEYLOGGER !! Ostatnio edytowany przez Taxman - 18-06-2008 o 19:08. |
![]() |
![]() |
#21457 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() aff photobucket nawala ;x
Ostatnio edytowany przez eisscheriann - 18-06-2008 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21458 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Oświęcim
Imię: Hainlie
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
To mnie teraz rozwaliłeś człowieku ![]() Nie wiem kto by sie go miał bać ![]() Swoim poprzednim charem mialem z nimi wojne która rozpetala Atimka I nie opłacila sie na nic .. do tego żałuje .. że w ogóle miala miejsce .. I nie bałem sie ich .. jechalem duzo osob .. Sorca .. Terro i co ? Szkoda jedynie czasu na to bylo .. i żaluje ze mialo miejsce .. Staracie sie bronić i i tak każdy was jedzie ^^ Dzieci UPDATE ! 0 Doświadczenia gry .. (ub inaczej .. Dzieci Hotkeyów ) Sproboj zainstalowac sobie jakiegos otsa z starą tibią i ubij DLa z (najcmocniejszej wtedy broni) GS .. I otwieraj plecak z uchami + likaj na uha a potem na siebie .. ![]() Ja swojego 1 dla zsolowalem na 40 lvl jakos wywalilem na niego kilka bp uh .. i to bylo w czasach starej TIBI.. ss ![]() Ostatnio edytowany przez Hainlie - 18-06-2008 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
|
![]() @up
Gejloger =\ Only harmonia - dno przez takie szmaty . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#21460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Płock
Imię: Elder Poskramiacz Katany
Profesja: Rookstayer
Gildia: a bo ja wiem ?! zapomnialem :/
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 21/27
Poziom mag.: :<
![]() |
![]() jak zobaczylem twoje posty to poprostu zal dupe sciska wez wymysl bardziej ambitne texty
![]() @up dokladnie chociaz przez kłótnie tez :l @down co ja ci zrobilem?!
Limity sygnatury zostały przekroczone Ostatnio edytowany przez Elder-poskramiacz-katany - 19-06-2008 o 07:27. |
![]() |
![]() |