![]() |
#2142 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ptak wiem ze tak bedzie z Demon armor i jest to wedlug mnie najladniejszy armor ale ja poprostu nie nawidze g legow
![]() Xeper ja robie to tak. Sccreny w formacie JPG wrzucam na stronke http://imageshack.us/ i tam wyskakuje linki co chcesz z nim zrobic i jest taki link "forum link" wklejesz ten link tutaj i wyskakuje foto ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() a ja mam taki pomysl, robisz tak jak Vylkano, ale bierzesz ostatni link i umieszczasz miedzy tagami [img)[/img), cale w kwadratowych nawiasach. wtedy screen nie bedzie wyswietlal sie pomniejszony
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Loco9 - 27-02-2008 o 21:22. |
![]() |
![]() |
#2146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aweephyron
Profesja: Knight
Gildia: ? .
Świat: Harmonia
Poziom: 39
Skille: 63/60
Poziom mag.: 5
|
![]() OmG !
![]() ![]() wogole gz adv. jutro dodam swoje ssy ; ]
![]() |
#2147 |
Guest
|
![]() gz pephy ale cos Ci dziwnie ssa i m ringi za*******aly D:
|
![]() |
![]() |
#2148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() pephego ojciec nadal gra w slasku? kiedys sie tym interesowalem, ale juz stracilem orientacje ;|, on chyba dostal cos takiego, ze juz nikt nie moze miec koszulki z tym samym numerem, nie? ;]
A tak ogolnie chialbym sie spytac ludzi dodajacych tu screeny, czy na obsidii da sie normalnie grac? Jaka jest sytuacja z PA, ceny itp. Prosze o odpowiedz : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @Arha
blackd ![]() @Etan nie juz nie gra, tak jego numer jest zastrzezony @Obsidia pa jak wszedzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Poznan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: OoW
Świat: Obisdia
Poziom: 50~
Skille: n/c
Poziom mag.: 52
|
![]() Locis
Hi Bot Yes Bye mogles nie sprawdzac ile kasy masz przed screenem bo ty tez moze grasz na "full Screenie" ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Ribala - 28-02-2008 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jezeli mnie nie znasz to sie nie odzywaj jezeli masz jakis dowod ze gram na bocie to daj screena, a nie. Pozatym takie komentowanie mozesz sobie zostawic dla siebie bo chyba jest to temat specjalnie na screeny a nie na myslenie. |
|
![]() |
![]() |
#2153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() widac ze masz ng, bo normalnie napis o gold coinach/uzywanie itemow/run jest wyswietlany na zielono, a nie na bialo. ja mam to gdzies, ale nie mow, ze gosciu nie ma dowodow
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: LKR
Imię: Collel Tellederluksap
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next Generation
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
|
![]() @ Też mam to gdzieś czy on używa bota ale jest drugi dowód. Normalnie w pasku tytułu backpacka pisze Backpack a nie BP tak jak u ciebie. Widocznie wyłaczyłes numerowanie bp ale nie do końca.
Pzdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maqizz Zadales mi pytanie czy Hota jest trudny. Tu masz odpowiedz
![]() ![]() ALe mnie to nie zatrzyma. Chce lootnac cos z tych faraonow i to zrobie ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Imię: Grooke the second
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Loyal Assassins
|
![]() Vylkano, szkoda ze padles;/ swoja droga to ile +/- leczy ghp?
mi to tam zwisa czy ktos uzywa bota ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Użytkownik Forum
|
![]() 600+- wolalem juz Uhy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Haha Vylkano zebys tylko sie nie zrokowal przez tego loota
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ribala - 28-02-2008 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Użytkownik Forum
|
![]() spokojna twoja rozczochrana
![]()
![]() |
![]() |