![]() |
#2141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cret'cik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 77
Skille: 94/82
Poziom mag.: 18
|
![]() Obys tak dalej z tym lvl lecial a moze kiedys bede znal high-lvla
![]() ![]() Bylem tam i zobaczylem jak sie trudzi zeby wbic lvl i zarazem zrobic dosc dobrego ss wiec GZ dla tych co robia ss grupowe ![]() Mam nadzieje ze tez kiedys zobacze ten napisik co Sektorek ![]() Pozdro dla niego(best blokera ![]() ![]() ![]() 03:03 Sektorek [100]: 39h staminy ;s ~~~~> a oto jak sie chlopak podniecal ze wbije 100 lvl, ze nie spal dniami i nocami <<<JoKe>>> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Imię: Vainne Of Luminera
Profesja: Elder Druid
Gildia: Team of Darkness
Świat: Luminera
Poziom: 200
Poziom mag.: 82
|
![]() Oj nie tylko on nie spał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Guest
|
![]() Gram na Luminera od 3 lat
![]() Z chęcią pomagam graczom słabszym. Zrobilem nowa postac i mam dosyc dobre skile. Wrazie pomocy MSG ME. |
![]() |
![]() |
#2144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() @up - po pierwsze pisze się "gram na Luminerze od 3 lat" a nie "Gram na Luminera od 3 lat" ... A po drugie Luminera nie ma 3 lat, server Luminery został stworzony w lipcu 2005r.
![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." Ostatnio edytowany przez Xarinav - 06-04-2007 o 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorka, za double posta..
![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." Ostatnio edytowany przez Xarinav - 06-04-2007 o 08:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Mefi Knightt
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polsih Warriros
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Zbanowany
|
![]() Gz Serventix tych SUXorzowych skilli
![]() @Sektorek 100 razy GRATZ xDD ale szkoda ze tam nie mogłem być z wami ;< caly dzien prawie mnie nie było w domu a jak byłem to goście sie zwalili ![]() @Desp Wczoraj gadałem z tym Despem i mówił, że kupił tego chara (?) mam nadzieje, ze tak szybko jak odszedłeś tak szybko wrócisz do nas ![]() ja dzisiaj chyba 72 ;< EDIT: A Kyrgax ma krzywe stopy ;< Ostatnio edytowany przez Even - 06-04-2007 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A więc dzięki uprzejmości Mefiego mogłem z nim się zabrać po staffa do Beggar Outfita
![]() ![]() ![]() W drodze powrotnej jeszcze M Lvl wpadł ![]() ![]() I na zakończenie... ![]() Mefi zapomniał pogadać najpierw z Żulem na Fibuli więc się wracał, żeby szybko go zbutować i zapierdzielał po Staffa ![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Mefi Knightt
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polsih Warriros
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Imię: Cret'cik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 77
Skille: 94/82
Poziom mag.: 18
|
![]() Taa sprzedalem chara ale na nastepny dzien oddalem all chajs...
Sektorek mi przemowil do rozumu(jak zwykle);P Sprzedalem ek na valorii i fhooj chajsu jest wiec narazie nie selne Despa ![]() Narazie... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Fire Smerfek
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 13
Skille: 17/20
![]() |
![]() @up
Po co komu tutaj bot. Sam sobie go sciagnij i uzywaj @do wszystkich Bylem retired, bylem i bylem, ale powrocilem. Qmpel prosil mnie zebym mu pomogl zrobic qussta wzielo sie jeszcze 2 i done ![]() Pozdro dla : Mefi Knightt, Wisio, Gumcajs Nozownik, Enqill The Druid, Damian Elite Ziom, Jomal Alorssy, Zolnierz Fortuny ![]() PS. Dobrej kielbaski i chleba. No i zebyscie duzo jajek znieśli !!!! kthxbye
Tibia jest Bogiem, expienie Nałogiem, skille Podstawa, pkowanie Zabawa ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Joulaion - 06-04-2007 o 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fire Knight Miki
Profesja: Knight
Gildia: Undead Family
Poziom: 70
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
|
![]() nice nice
![]() I żeby nie było, że bez ss daje coś z toba mag ![]() ![]()
![]() |
#2156 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Dobra daje już ostatni adv. w skilu bo to nudne
![]() ![]() P.S. Skiluję do 70/70 ale pewnie i tak club fight. przerośnie shielda ![]() ![]() P.P.S. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Zbanowany
|
![]() @up
Gratz -.- chociaż byś nie mówił, że używasz tibiaauto @Miki Hahahaha pamietam to xD zbieraliśmy wszystkich z carlin do fri itans xD HAhahahaha a zobacz kto jest na samym dole po lewej stronie xD Czyżby to Khor ? XD dołączył się do grona nubkuf proszących o itens ? xDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Drymciu - No gz, piękny bocik na pasku zadań -.-'' byś mógł to w paincie wyciąć a nie tak na forum dawać
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Guest
|
![]() Witam.
Wkoncu i ja na forum ^^. tutaj na screenie zalagly adv z przed deda -.-. Prosze sie nie smiac ze z boltami bo wpadlem tylko 1% zrobic tam ^^. a tutaj taka smieszna sytuacja z dosc dawna co widac po EQ ![]() Ostatnio edytowany przez Kayou - 07-04-2007 o 11:59. |
![]() |