![]() |
#2141 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 22-09-2007 o 21:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() No i jest w 10 xD. Btw dal bys rade podobny podpis czy juz niebardzo ?? btw mogl bym prosic o ta miniaturke ale bez napisu ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 22-09-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Kołbaś
![]() Chodziło ci o tę, czy o inną, bo zapomniałem co znaczy btw (beetween - pomiędzy z ang?). @edit Mógłby ktoś zrobić Naruto jako lisa o dziewięciu ogonach (czerwona chakra), ewentualnie Itachiego jak robi Sharingan Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 22-09-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki Oxy , bardzo ładny
![]() ![]()
![]() |
#2145 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() chodzilo o ta ktora zostala uzyta do mojego avka. W takim samym wymierze tylko bez napisu. Co do skrotu btw oznacza by the way czyli po drodze(chodzi o jakas gadane i ktos zuca btw czyli ze zmienia temat albo chce zapytac o cos niezwiazanego z tematem) mam nadzieje ze wytlumaczylem.
ps o co ci chodzi z ta czakra bo moge wykombinowac fajnego ss'a z odicnka zlamana pieczec kiedy to po raz pierwszy ujawnia sie ta jego lisia moc.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 23-09-2007 o 08:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Użytkownik Forum
|
![]() Złamana pieczęć będzie ok, co do obrazka, już usunąłem z dysku, ale mogę wyciąć znowu napisy z oryginału, bo to zajmuje mało czasu.
@edit btw, mógłby ktoś zrobić dla mnie jakieśfajne logo z napisem DPart, zdaję się na wasz gust. Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 23-09-2007 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok teraz ide na trening to zrobie ci avek i moze uda mi sie jakis fajny sign do tego.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 23-09-2007 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok juz mam podoba sie ??
![]()
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest ok ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a moze to ?? jeszzce ogladam odcinek klatka po klatce wiec mzoe jeszzce pare znajde.
![]() ok jeszcze tylko ten z prawie ostatniej klatki(trodno sie bylo wyrobic) No i trosze sie pomeczylem zeby odpowiednio zatuszowac napis jetix(i mysle ze nawet nie widac sladow) ![]() narazie wybiez to teraz poczekam az naladuje mi sie next odcinek z z nastepnego cos wytne.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 23-09-2007 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, jestem chętny na wszystko, potem wybiorę najlepszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne, ten pierwszy i trzeci jednak są najlepsze.
Ale THX. Ponawiam zamówienie na logo DPart Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 23-09-2007 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co to ten dPart ?? to moze znjade.
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Użytkownik Forum
|
![]() DP - moje inicjały
art - z ang. - sztuka Chcę ten napis na jakimś fajnym tle, zdaję się na wasze pomysły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A no to juz nie moja liga. co to art to iwem jednak brzmialo to jak tytul jakiegos anime =P
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda, ale jak będziesz się nudzić, to mógłbyś załatwić mi ładnego avatara z Larą Croft
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moze byc ciezko ale postaram sie. A lara z gry czy z filmu ?? bo to dosyc wazne. Aha a jak z gry to z ktorej czesci ??
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Lara z gry, może być z Angel of the darkness, albo nowszej.
2.Z filmu też mile widziana. 3.Spokojnie, avatar będę zmieniał za ok. miesiąc, więc masz czas. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok masz tutaj 5 avkow 4 z gier(aniol i legendy) 1 z filmu 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 23-09-2007 o 21:27. |
![]() |
![]() |