![]() |
#2141 |
Zbanowany
|
![]() Gram od tibi 7.1 i nigdy nic nie znalazlem . No coz takie zycie . Dodam ze raz z 3 kolegami poszlismy pk zabilismy 8 osob i nic nie spadlo z itemow , a jak do mnie wpadl 130 ek +60 rp to ofc musialy spac knight legs + platinum amulet+ hat of the mad. Mam pecha w tibi ; ]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2142 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Niestety nim jestes ;/ , ludzie jak macie pisac takie gowna "JA W RACIE ZNALAZLEM MACE" to po co to w ogole pisac?
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() Ja znalazlem loota na pohu 3 x k arm i p arm ale do pojedynczych itemow niemam szczescia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() Po Mass Kickach "Rashidowych" Theif Rollowal bohy i mial kicka
![]() Dziekuje mu Bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() Na roku to znalazlem bag a w nim 8 bagów wypchanych chain armorami carlin swordami brass plate shieldami . zas na main ide se w depo na pienterko whodze a w tej samej chwili ktos wyrzucil 1CC na shody tak ze spadlo na moje pientro
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm kiedyś na Foldzie znalazłam loota na jakieś 14k
Innym razem musiałam wyjść na chwile i kuzyn chodził moim charem i jak zwykle otwierał bagi, i znalazł w jednym 9k heh.... ![]()
"Idź dokąd poszli tamci do ciemnego kresu po złote runo nicości twoją ostatnią nagrodę powtarzaj stare zaklęcia ludzkości bajki i legendy bo tak zdobędziesz dobro którego nie zdobędziesz powtarzaj wielkie słowa powtarzaj je z uporem jak ci co szli przez pustynię i ginęli w piasku a nagrodzą cię za to tym co mają pod ręką chłostą śmiechu zabójstwem na śmietniku (...)" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Jasło
Imię: bobsko'knight
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 39
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja znalazłem kiedyś Demon shielda w parcelu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() w umrzniętym czlowieku na vdl były bohy + demonka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja wbiłem się kiedyś na Tomba. Patrzę...zajęty.ZNOWU !
Patrzę na letter. Osoba, którą znam, nie lubię jej, kilka razy mnie atakowała. Obok leży Backpack. Otwieram, a tam kilka innych backpacków. "Pewnie puste viale" - Myślę. Otwieram jeden. CAŁY BACKPACK MANAFLUID ! Otwieram drugi trzeci i czwarty. Same Manasy ! Otwieram ostatni. Piąty backpack. Vampire Shield i kilkaset Gp. W tym momencie szybka exiva na właściciela. Jest daleko. Biorę wszystko utani gran hur i uciekam. Zostawiam kilka(naście) potworków z połową hp(jakby mnie gonił to bym wiedział. Dostawałbym expa. Szkoda mi było many na Exive bo Strong haste w tym przypadku ważniejsze : D). Po 30 sekundach widziałem tylko cyferki nad moją postacią. Zauważył, że stracił 26K. Nie wchodziłem do dp w Ankh~. Pobiegłem od razu do Venore. Taka mała historia : ]. Proszę, aby nie mówić "Co to za problem wziąć manasy i uciec". Zastrzegam, że gram na serverze PvP. Gdyby tamten pan mnie zauważył, byłoby ze mną nieciekawie...
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
|
![]() Ja znalazłem w dead humanach: Guardian Shield, Plate Armor, Dwarven Shield i BP Heal Potionów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Imię: Czesio Heros Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Army of Astera
Świat: Astera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() Na Rooku znalazlem 3 Chain armory lezaly na Mino Hellu.
Na Main znalzlem Knight Legi i Knight Armor lezaly na Piramidze w ANK. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() rook - copper shield
main - Hmmmmmm lootbag z beholderów około 3 two handed swordów 2 beho shield , q rod , i 12 morning starów
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Guest
|
![]() Ja w dedzie znalazlem Bright Sworda i BoH
![]() A co do pojedynczych rzeczy to Tower Shield, Knight Axe, Broad Sword. To juz chyba wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Lokacja: Mysłowice
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 76
|
![]() Ja miałem farta.
było to niedawno szłem se moim charem przez Port Hope parze parcel. Coś mnie wzieło zeby do niego zajrzeć... I okazało się że w parcelu leżało od tak sobie około 450k. Gdy to ujrzałem spadłem z fotela. Lecz szybko się pozbierałem i zabrałem tą okazałą sumkę. To był mój "The Best Day Of Tibia""!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Radzyń Podlaski
Stan: Początkujący
Imię: E'p
Profesja: Elite Knight
|
![]() Bierze mnie cos jak widze kiedy ludzie piszą że znajduja soldier helmet i dwarvern shielda... -.- Piszcie normalne looty ,a a nie syfy co sie wchodzi do kopy dwarfow i tona tego leży
@Topic Koles powiedzial ze kupil chara i itemy. Zapytalem sie jaki ma shield. Pokazal demonke, zabralem mu ją. Nawet się tą stratą nie przejął xD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Lokacja: Andrychow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Monkey
Świat: Valoria
Poziom: 71
|
![]() Mialem farta i znalazlem dragon sheield w zabitym przez kogos draga i w ded humanie znalzlem knight armorke i bp pelne manasow i duzo kasy
![]()
![]() |
#2159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() kiedys jakis gostek polozyl dsm na depo i odchodzil 1 sqm dalej i masa noobow sie zebrala a ja akurat sie przedtym depo zalogowalem jak stal 1sqm dalej
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Guest
|
![]() na roku znalazlem coper shield katane rope mace fishing rod
na meinie 6 mace za 2 lot bagi k armor plate legs i 1 platynke ![]() Ostatnio edytowany przez prawie_demon - 18-01-2008 o 17:31. |
![]() |