|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2141 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógłby ktoś wszystko streścić, co jest w tym topicu, bo dużo tego.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2142 |
Redaktor
|
![]() Poza spamem nic. Bo jak wiadomo procz znikania SS nic sie nie zmienilo ... tzn poza odkryciem jak znika SS.
![]() |
#2143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2007
Lokacja: Pod mostem xD
Imię: Shalan Telt
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 12
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Niestety moja teza obalona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
Imię: Orromiss
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
|
![]() Niech ktos podsumuje ten temat! Trzeba zebrać tą garstkę informacji jakie mamy tego nie będzie duzo tylko tyle ile stonoga napisal kilka linijek o znikaniu spike sworda i moze troche akapitow o tym do czego powoli doszlismy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2007
|
![]() Przez całe 215
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2146 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak tacy jesteście mądrzy to czemu nie podsumujecie sami tego tematu?
Myślicie, że ktoś podejmie sie takiej "brudnej roboty"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Redaktor
|
![]() Ale co tutaj tak prawde piszac jest do zsumowania ?? Chyba tylko ile jest postow ze spamem itp itd.
![]() |
#2148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie przesadzaj jest kilka ciekawych postów, trochę informacji. Coś by się zebrało. Ale jak patrzę na ten śmietnik, w którym trzeba by tego szukać to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 |
Redaktor
|
![]() Hmm no ja smiem napisac ze nie jednak nie ma tutaj nawet 1% informacji ktore mogly by nam pomoc np w rozwiazaniu "zagadki" MM, Ghula itp itd.
![]() |
#2150 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Dajcie linki do wszystkich większych tematów o legendach Rooka. Postaram się wszystko upchnąć jakoś, i założyć z tym nowy temat, a te niech wywalą. Cya.
![]() |
![]() |
#2152 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie chciało mi się czytać ponad 216 stron.. ale wiem tylko że dallheim BYŁ na mainie..
18:34 Finivax [2]: King 18:34 Dallheim: HAIL TO THE KING! co by wiązało się z tym że składał przysięgę królowi. 18:32 Finivax [2]: Dallheim 18:32 Billy: One of the kings best men, here to protect us. i co wy na to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 |
Użytkownik Forum
|
![]() Amber też była na Mainland'zie, i co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i po milionach stron spamu czegos sie dowiedzielismy
![]() Ostatnio edytowany przez Fpitolony w sprawe - 24-09-2007 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nikt nie powiedział tu nic o sytuacjiach z pacc arena, myślę że ktoś powinien też tam poszukać.
![]() |
#2157 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dzięki za uwagę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() ![]() Albo ja troche to wyolbrzymiam, albo to pomieszczenie, a właściwie rozmieszczenie filarów jest troche dziwne. Żółtym kolorem w sam raz wychodzi trojkąt równoboczny, to z tymi schodkami i 2-ma filarami (na czerwono) to moje juz wyolbrzymienie. Poprostu w dziwnym skosie nie ktore sa ulożone. Celowo? Specjalnie? Próba 1: Spróbowalem zniknąc SOF'a w sposób dość oryginalny... Postanowilem postawic na obu polach potworki... po czym obtoczylem je boxami etc. skutek? SOF nie zniknął. Próba 2: Dwóch kumpli weszlo w pola które rzekomo znikają SOF'a, po czym ja udalem sie do mino hell... oblookac. Efekt, nic nowego ![]()
![]() |
#2159 |
Redaktor
|
![]() Up.
Tez kiedys na to zwrocilem uwage ale to raczej nie ma zwiazku z SS ... taka jaskinia i takie rozmeiszczenie najrealniejsze i najbardziej poprawne ... Ale to Tibia w niej jest wszystko mozliwe ![]() Co do potworkow to tak samo jak z innymi questami gdzie to gracz musi wykonac dana czynnosc nie potworek ![]() ![]()
![]() |
#2160 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @darushu
Z całym szacunkiem, ale lepiej weź przyłóż linijke do monitra i sprawdź czy na pewno to jest trójkąt równoboczny (ma wszystkie boki równej długości). Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |