|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
|
![]() I tak będą legendą...
Każdy zapamięta Vision jako gildię, która spowodowała, że Taifun nie zdobył jako pierwszy gracz 300lvla... : ) Hail Vision _/
![]() |
#2142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin
Imię: HIDDEN
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM!!!!
Poziom: 8+
Skille: 22/18
Poziom mag.: 2
|
![]() kto wie? lol jeszcze duzo innym brakuje do 300
|
![]() |
![]() |
#2143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Taifun nie wbije 300 jako pierwszy. Na pewno nie wyjdzie robic PG bo bedzie sie po prostu bal...
|
![]() |
![]() |
#2144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Użytkownik Forum
|
![]() A może te lagi w neo to taki firewall na dzieci neo?
Dokładnie, Chello roxando~!
#2146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
|
![]() jebac tpsa ;s
#2147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ja mam neta w Aster i tez mi dziala all normalnie bez lagow
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Ja lece na radiowce ktora pozniej dzierzawi lącza z Dialogu.Zero lagow kickow i freezow wiec raczej wina neostrady, moze jakies limity na ip or etc nie mam pojecia ale to TP wiec po nich wszystkiego mozna sie spodziewac.
Cytuj:
Ale popatrz sie jaka duma polakow bylyby taif jezeli wbilby ten 300 lvl.Ti nie br by sie liczyli nie swe tylko my...Ale polacy maja mentalnosc zawistnosci i zazdrosci wiec sry bardzo ale jestem ksenofobem w stosunku do wlasnego kraju...I niechce zyc wsrod takich przydupasow w przyszlosci!!! Ostatnio edytowany przez Fefin - 12-01-2007 o 09:40. |
|
![]() |
![]() |
#2149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() Afff ... Zwidek myslisz ze jestes fajny... Szkoda takich jak Ty moze jebac Ciebie? xD
|
![]() |
![]() |
#2150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
A co do tego kto by sie liczyl to czy Taifun wbije 300 czy nie to i tak pl liczy sie na Furorze, a na jakims serwerze gdzie dominuja swe/br niewiele to zmieni czy wbije ten lvl czy nie,bo liczy sie to co soba reprezentuje dana osoba a nie czy ktos z jego kraju wbil 300lvl. |
|
![]() |
![]() |
#2152 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2153 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Imię: Master Ozon
Gildia: Dark Signs
Poziom: 104
Skille: 88/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Macie przykład dziecinnej mentalności ludzi z Vision...
Aphydion [12]: Nie graj noca ![]() Master Ozon [103]: lol Master Ozon [103]: myslisz ze sie boje? Master Ozon [103]: ^^ Aphydion [12]: Lognij dzis o 3 >) Master Ozon [103]: ja spie o 3 Master Ozon [103]: taka pora Aphydion [12]: Zobaczmy ile jestes Wart ![]() Aphydion [12]: to na chuj pierdolisz "myslisz ze sie boje" ? Master Ozon [103]: to wpadnij teraz? Aphydion [12]: ;> Master Ozon [103]: a nie fakt ty sie boisz xD Aphydion [12]: Upierdole Cie i skończysz cwaniakowanie ;s Aphydion [12]: Heh.. Master Ozon [103]: Okej Aphydion [12]: Gdyby nie to ze teraz prawie kazdy ma laga to myslisz ze bysmy mass loga nie robili teraz? Aphydion [12]: 2 dni temu dojebalismy Van Lidena i? Master Ozon [103]: Ja tez mam lagi Master Ozon [103]: i co z tego? Aphydion [12]: jebie mnie to co ty masz? Aphydion [12]: a w dzień logamy po to tylko zeby ybic kogos z Dusk~~ Master Ozon [103]: nie placzz mi na privie dziecko Aphydion [12]: a nie naabzów Master Ozon [103]: ok? Aphydion [12]: naabzów noca klepiemy ;s Aphydion [12]: hehe Aphydion [12]: HAHAHAHAA Aphydion [12]: cos mi sie zdaje ze z tym Anni~~ bedzie Ci ciezko ;s Aphydion [12]: HAHAAHAHA Master Ozon [103]: po co mi anni? Aphydion [12]: HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAHA Master Ozon [103]: ja od dawna mam sov cioto Master Ozon [103]: ^^ Aphydion [12]: Tak Cie stara wola ? Aphydion [12]: Ciota ;s Aphydion [12]: o kurwa ;s Aphydion [12]: mozesz z gildia dolanczac do Dusk~~ =) Aphydion [12]: enjoy Aphydion [12]: . Master Ozon [103]: Wiesz, pierdoli mnie to. Padne - odrobie, jesli padne wpierw... zacznijmy od tego Aphydion [12]: mozesz juz zakladac ze padniesz ;s Master Ozon [103]: o jej i ? Master Ozon [103]: mi sie swiat nie zawali jak padne bo to tylko gra Master Ozon [103]: cya dzieciaku |
![]() |
![]() |
#2155 |
Użytkownik Forum
|
![]() jesli wciaz bedziecie "przeszkadzac" taifunowi to moim skromnym zdaniem 300lvl pierwszy wbije mateusz dragon wielki chyba ze mu sie znudzi expienie (zostalo mu jeszcze ~130kk expa do 300lvl
![]() bo jakos nie wierze ze taifunowi uda sie wywalic vision na tyle zeby spokojnie expic (o ile wogole sie uda) ![]() |
![]() |
![]() |
#2156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() Tarrin... polak polakowi powinien pomagac a nie byc mu frajerem.... i nie dopuszczac do tego zeby Taif nie wbil 1st. 300. jesli Ty cale Vision jestescie za tym zeby 1st. 300 lvl wbil Eternal... to jestes dla mnie frajer... bo wiesz ze Ty na tym servie nie masz zycia tam samo jak reszta Vision i robicie to specjalnie... moze poprostu chcialbys taki jak on nie bedziesz taki nigdy dla mnie jestes PSEM!
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Kozacka rozmowa nie ma co
![]() ![]() ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#2159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj: