![]() |
#2141 |
Zbanowany
|
![]() @up
pokaz mi gdzie sie tak podniecam tym teddym bearem? tylko mowie ze go mam i tyle, a ty nie szpanuj swoi domkiem powiem ze jest fajny bo jest ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
pff i nei wracaj ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() www.zal.pl napisz tam notke ze Cię na forum ludzie nie lubia za własną glupote ![]() ja sie chwalic domkniem nie bede ^^ jak ktos chce to na photobucie mam ;F |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 88/84
Poziom mag.: 6
|
![]() My tu mamy wiecej misiow
![]() ![]()
![]() |
#2146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
|
![]() Up@ plaga misi
![]()
![]() |
#2147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ladnie to wyglada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2005
|
![]() powiem tyle ***ie koles gównem ! a dziecik to twuj stary noobie -.- muwisz ze jestesmy dziecimi a o ile wiem to wlasnie dzieci chwala sie swoimi *******ami a szczególnie misiami !! e jak idziesz spac to wlnczasz se tibie zeby sie z miesiem pozegnac?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2150 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
_________________ Nie mam zadnych nowy zdjec, to moze jakies stare ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() No to zjechali scorpa. Podnieca się tym misiem i mówi, że "go zdobył" a kupno to nie to samo co zdobycie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() ![]()
![]() |
#2153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: SzCzEcIn
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir rycerz
Gildia: HaCk :>
Poziom: ;(
Skille: HaCk :>
Poziom mag.: ;(
|
![]() Gratz wszytkim advanców i plagi misów
![]()
![]() |
#2154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
![]() |
![]() sorry ze sie wtrace,
goku, i inni anty scorp'owce. nie czytalem all postow ostatnie 2 strony z affery misiowej. nauczcie sie akceptowac zachowania innych, i cieszyc szczesciem innych. ja mysle ze tez bym pokazywal w all znajomych threadach ze mam miska bo to cos, "kazdy"* moze miec demon helmeta demon armora sove itd annihilation teddy beara, ale teddy bear jest wiekszm rarem bo nie jest powiedziane ze jak cos zrobisz to go dostaniesz. kazdy*-pojecie wzgledne. btw pozdro h/f gl i nie przelozcie tibii nad inne obowiazki, tak jak ja to kiedys robilem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Poziom: 74
Skille: 88/84
|
![]() Wg mnie, to tu raczej nie chodzi o to co on robi, tylko jak on to robi... ;p
A zaczal od wrzucania na dom Knaaka, co uwazam za zbedne i nie na miejscu ![]()
![]() |
#2156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
![]() |
![]() @up:
jezeli scorp przegina, to i tak nadal uwazam ze to forum nie jest miejscem na tego typu uczucia;p. wasz temat nie ingeruje. ale prosze was, nie kluccie sie... powiedzcie szczerze po co?. wcale nikomu nie ulzy z tego powodu. @scorp: Big Gratz Miska. @ all klotnicy.: Piszcie Pw, Msg na Gg, msg in tibia. albo "jedzta" gumy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2158 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: DG Squad
Stan: Na emeryturze
Imię: Master of Seraph
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
![]() |
![]() Miś w czyimś posiadaniu to nie lada gratka. My jako mieszkańcy dość starego serwera też mamy misia(e). O dziwo kiedyś był nawet na sprzedaż.
Niestety twoje postowanie w tym temacie nie zaczęło się od zdjęcia z misiem. Zacząłeś obrzucać obelgami Gokuchana. Zrobiłeś złe wrażenie na początku, co spowodowało, że dalsze twoje wypowiedzi były krytykowane. Inteligentny człowiek powinien przeprosić za takie zachowanie. Ale ty wbrew przeciwnie, rozpocząłeś krucjatę przeciwko innym. Mam nadzieje, że będzie to dla Ciebie nauczka na przyszłość. Co prawda na forum można pisać co się chce, ale zawsze obowiązują jakieś zasady do których się trzeba zastosować. Jak nie ma uregulowań prawnych to zawsze pozostają zasady moralne, których każdy powinien się trzymać. ![]() Jak widać zdjęcie zrobione za czasów Herdiana "Niemiłego". Ten to nam dopiero krwi napsuł ![]() Edit: Wyżej napisałem coś, co tyczy się innej osoby, która również nie zachowywała się w tym temacie jak przystało na gościa. Nie mogę skierować tego do Ciebie, ponieważ w zasadzie jak się przyjrzałem, zacząłeś właśnie od zdjęcia. Co prawda z nieuzasadnionym komentarzem, ale przypuszczam, że był on w formie żartu. W takim przypadku muszę Cię przeprosić, za to oskarżenie. Jednakże część mojego postu możesz jednak przemyśleć. Mianowicie, mogłeś wyjaśnić, że to zdjęcie miało tylko wzbogacić ten temat, a nie zaczynać i tak niepotrzebną, (bo nieistotną) wojnę. Chyba, że miałeś inny zamiar. To jednak pozostawię twojemu sumieniu. Po prostu trafiłeś na niemiły moment. Ostatnio edytowany przez Seraph - 11-01-2006 o 14:44. Powód: Sprostowanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2159 |
Zbanowany
|
![]() hehe, no popieram twoja wypowiedz, nie jestes taki jak inni... poprostu mowisz co ci sie nie podoba, ale ze spokojem itd, a nie jakis goscio wyskakuje i mowi: spier...hu...zaje... z tym misiem bo ci go u***... itd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Ale mógłbyś nie zaśmiecać fotami swojego domku na GUARDII(czy gdzie ty tam grasz xD) w topicu o DANUBII... i nie kłam, że go zdobyłeś, bo po prostu go kupiłeś i to za śmiesznie małą cenę.
![]() ![]() Big gratz wszystki advensów, itp. ![]() -Diam~ |
![]() |
![]() |