![]() |
#2162 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wyprowadzenie ich zajmie ci tyle samo czasu, co stanie przed tą MFką i napieprzanie z miotacza, więc? W sumie nie, ja grając Xinem z runami pod arm pen i ASa wyciągam prawie 0,9 AS na 1 lvlu, więc harass z TTS będzie szybszy i efektywniejszy, na dodatek Xin ma ułatwione zadanie, bo ma świetny skill zmniejszający dystans i spowalniający.
Nerf?
![]() |
#2163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Oczywiście, że nie. Zwróc tylko uwagę, że ten miotacz jest aoe i ma jednak jakiś zasięg który pozwala bić bez bliższego kontaktu z targetem, w przeciwieństwie do xina. Ludzie zazwyczaj boją się do niego podejść na niskich lvlach. W sumie to zawsze boją się do niego podejść. Z resztą prędzej czy później i tak zapewne zostanie znerfiony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i jako AoE, nie ma ogromnego dmgu, podejrzewam, że wyciąga tyle samo, co W Morgany, więc o co ten płacz? Zobacz sobie, ile dmgu zadaje Kassadin z gównianego E bez AP, nerf?
![]() |
#2165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() z upg ,na upg... Caitlyn rośnie w siłę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Z tego Rumble'a będzie taki tanky-caster. Podoba mi się remake Alistara i buff Cait. Dziwi mnie zmiana Q Ezreala na dodatkowy scaling z AP - oni chyba chcą, by budować go na hybrydę. Mad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Poznań
Imię: Pepeszka
Świat: Refugia
|
![]() ![]() Heh epic win, Irelia feedowała (miała w 10 minucie ok 0/8/0), oni nas ostro na początku nafeedowani jechali ale jak już wszyscy pokupowali itemki to jakoś daliśmy rade, jak w tf rzucałem filar ognia i ulti to wszystkim połowe hp zabierało, prawie miałem pente ale yi zgarnął 2 fragi. ![]() Ostatnio edytowany przez Pepeszka. - 26-04-2011 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() Cytuj:
Masz -> ,,,,,,,,,,, A teraz przepisz bo zupełnie nie wiem o co ci chodzi >.> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mi tam brakuje jednego przecinka, zresztą to jest czytelne, ale k. Jak już kogoś poprawiać to Lukersa, który pisze po prostu TRAGICZNIE. Taki offtop :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Zdaje mi sie raczej ze chca zostawic obie mozliwosci otwarte, AP/dps. Cos jak sie staraja z Teemo i TF zrobic.
![]() |
#2172 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nikt nie będzie stał w w morgany przez cały czas jego trwania, poza swoim snare nie ma na to wpływu. Co do e kassadina - zanim się je użyje to trzeba je jeszcze nastackować.
Ostatnio edytowany przez Erverse - 26-04-2011 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Użytkownik Forum
|
![]() A żeby użyć miotacza tego robota, to trzeba blisko podejść, a MF ma wystarczająco dużo ofensywnych skilli dystansowych, żeby temu zapobiec. Zresztą nie tylko ona, ale i większość innych postaci, więc co płaczesz?
![]() |
#2174 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A czy ja płaczę? ; o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Désolé mon cher ami, afin d'écrire. Co do Chomika za kierownicą wielkiej maszyny zagłady to już znajomy chce zrobić mu bulid na tank... eh... Będę w czwartek w Polsce to zobaczę co z takiego akurat mam na niego kasę... I taka prośba do Riota ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @dyskusja 2up i dalej
Pieprzony theorycrafting, gtfo asap. @up Więcej chomików i smerfetek? Pussy. Jakieś fetysze masz, czy co? Im mniej tym lepiej, one tak psują klimat gry że szok. Więcej takich postaci jak Maokai, Brand i Nocturne pl0x. @down Lolz, nic nie mam do twojego wychodzenia z W Morgany, chodzi o to że teoretyzujecie, w praktyce wygląda wszystko zupełnie inaczej, więc wasze posty sensu nie mają. Mistrzu. Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 26-04-2011 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Theorycrafting? Okej. Nie każdy jest na tyle mądry żeby wyjść z 'w' morgany. Faktycznie, masz rację, a ten miotacz ognia nie jest aoe. Już przestaję theorycraftować mistrzu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2up.
Co ty masz do Yordlów (albo jakoś tak). Mnie bawi latanie istotami przypominającymi gnomy... Psują klimat? ![]() PS.A ty fetysze od razu... Ostatnio edytowany przez Luker's - 26-04-2011 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja uwielbiam postacie w stylu Xina, ale gdyby cała gra była nimi wypełniona, to jaki by to miało sens? Potrzebne jest urozmaicenie, mi tam jakieś Rumble nie przeszkadzają
![]() |
#2180 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przed premierą Rumble'a zakupiłem Jarvana, i okazuje się, że dobrze zrobiłem. Nie podoba mi się ten nowy czempion, nie widziałem jeszcze dobrego. Jarvanem grałem raz, jako tank, i jest awesome. On ma wszystko - blinka, throwup, sprawdzenie krzaków, redukcję armora, slowa, shielda, wallblocka. Randuin i Frozen Heart są na nim świetnym pomysłem, w połączeniu ze shieldem to naprawdę mocne cc, chociaż nie miałem okazji wypróbować - grałem nim na normalu tylko raz, przeciw samym magic dmg, na dodatek przeciw innemu Jarvanowi (zawsze, kur**, kiedy gram nowo zakupionym championem, musi być mirror w przeciwnym teamie, choćby nie wiem jak rzadko widziana i używana jest to postać) i to DPS. Ale zabić mnie nie mógł, pomimo tego że kupowałem sam magic resist, a on jako jedyny miał physical dmg. Skończyłem na około 2/1 i win. Już mam dwóch świetnych fun2play tanków (Maokai i Jarvan), pieprzyć te całe nudne Sheny, Rammusy i inne Malphite'y.
Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 27-04-2011 o 17:07. |
![]() |
![]() |