![]() |
#2161 |
Użytkownik Forum
|
![]() a tam ja sie nie znam na tych waszych picu piu picu i innych dyrdymalach wiem tyle ze jak nie wchodzisz na niepozadane linki od idiotow na forum ktorzy zakladaja dziennie 2 nowe konta bo dostaja bana to jest spokoj
nie sciagasz filmikow z tibicam.com albo czegos takiego i to samo ja raz tylko sciagnolem filmik key loger i hack .... a tak wogule to f axe tanszy od bsa raczej ale ja tam wole miecze ;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() Kolejne SS z advenced
![]() 34 MLVL ![]() 40 LVL ![]() 35 MLVL ![]() 41 LVL ![]() 36 M LVL ![]() 42 lvl ![]() Hmm to narazie wszystko ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez milibi - 17-05-2007 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja zas Advance ;]
Archangel maxis wbil lev jakos 3 sec po mnie doslownie xD ![]() Elo ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Użytkownik Forum
|
![]() No daje ostatnei advy z dzisiajszego PG
![]() ![]() 43 LVL ![]() 37 MLVL ![]() jutro nastepne ![]()
![]() |
#2165 |
Guest
|
![]() Gratulacje tylko tak dalej panowie
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Guest
|
![]() jest ktos chetny do zrobienia blue djin questa?
jak cos to pisac do kyniek mag przy okazji mozna zrobic of questa ![]() Ostatnio edytowany przez elefant_milek - 17-05-2007 o 23:54. |
![]() |
![]() |
#2167 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;] msg in game powiem tylko tak bo nie wiem co mozna sellowac u tego djina a chce sie dowiedziec wiec jakby co mSg !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Askarian Osvetnik
Gildia: Rexis
Poziom: 121
Poziom mag.: 67
|
![]() ![]() w rogu looknijcie co krapek powiedzial ![]() ![]() Yours. Askarian Osvetnik
19:34 Vajuka: u are a cokky boy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
|
![]() 10 postow.. gz all lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Ask~ daj linka do cama k?
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() ![]()
![]() |
#2172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Bralin
Poziom: 56
Poziom mag.: 49
|
![]() @askarian
new war bendzie?? Arymen vs. new hope
19:20 Vertus palladyn [11]: chce konto 100 lvl za 1 dragon hama - kto mu da?? 10:35 Bartasiwo [28]: ja raz mialem takie zatwardzenie ze sie musialem uhnac na klopie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Użytkownik Forum
|
![]() May 18 2007, 18:19:44 CEST Died at Level 44 by a vampire
z tego powodu tylko 1 screen ![]() ![]()
![]() |
#2175 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Poziom: 188
|
![]() Gz uriel :> wkoncu masz SWOJEGO Arbalesta
![]() ![]() edit Ile dales ? ![]() Ostatnio edytowany przez Oris Palladyn - 19-05-2007 o 10:30. Powód: nvm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
gdzie ty widzisz wogole jakies buty w bp ? ![]()
![]() |
#2178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2179 |
Guest
|
![]() TO pewnie zuzyte soft booty
|
![]() |
![]() |
#2180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Defender di'vinci
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() "Sie porobiło, praca, szkoła, zamułka z dziewczyną
Życia proza, niewielu w naszym wieku jest poza Dla jednych zgroza, dla innych odwilż po mrozach Trochę chłodno na ulicy, wśród nocnej ciszy " Dzięki wszystkim za wszelką pomoc , za całą karierę. "Tym razem przyszła kolej na mnie. Tyle celnych strzałów, tyle błędnych ocen Tylu skurwysynów stanęło na mojej drodze " Tak to już było. Wiele spotkałem na swej drodze , przyjaciół , znajomych , wrogów , fałszywych przyjaciół ,ale niczego nie żałuje. "Dobry Boże, wierzę, że im pomożesz " Może niektórzy przemyślą swoje błędy. Ja już to zrobiłem. "Idąc myślę o tym, że pechowe jest to miasto Nie chcę mówić, że przeklęte Znicze i tablice pamiątkowe za każdym zakrętem " Tak to już bywa.Miałem szczęśliwe jak i pechowe chwile. Ale nie mówię ,że tego żałuje. "Prawdziwi ZiP dzielili się ostatnim groszem" Dzięki tym którzy mnie wspierali w ciężkich chwilach nie tylko słowem ,ale także nieraz groszem. "Kto nie widzi ten nie umie dobrze spojrzeć Tyle rzeczy nocą można tutaj dostrzec " Ja już spojrzałem na to tym dobrym spojrzeniem. "Nie o tym tekst, to noc daje pretekst bym do domu wrócił później Po chuj tam będę szedł jak i tak nie usnę" Nie będę nawijał bez sensu. Kończę swoje prawdopodobnie ostatnie przesłanie. "Nasze życie, nasz świat, nasze podłoże Nasze błędy, rozlane browce na podłodze " Jak wyżej. "Ludzkie opętanie, choć nie jestem historykiem Widzę, brudne ulice, prawie puste Boże, chyba dziś nie usnę" Wielu chorych ludzi spotkałem na swojej drodze. I to wcale nie jest jakieś moje zwyzywanie. Ci na których mi naprawdę zależało dawno odeszli ,chociaż niektórzy dalej w tym tkwią , ale to ich sprawa. "Ja myślę, że bym poszedł gdzieś " I tymi słowami kończę to co dawno zacząłem. "Już nie te czasy...." "A ja sam otoczony ciszą niczym Robinson Crusoe" "No i elegancko - Elo!" Mam nadzieję ,że nie odchodzę otoczony w wielkiej niesławie...
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala Ostatnio edytowany przez Kas - 19-05-2007 o 12:59. Powód: Musiałem coś dodać... |
![]() |
![]() |