![]() |
#2161 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Kolejny raz Patryk Łowigus, i Katarzyna Filipiak (Czyt. Nowy Owner Leo Lenidasa i Kazuyoshik), wykazali sie hackerskim sprytem...
![]() P.S Czekam na itemy az mi je oddacie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2162 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... może i cie to zaskoczy ale tym razem nic nie zrobilam =] Ja tez nadal czekam na backpack uhow, ja hackuje i oddaje a ty ty kradniesz i spowrotem juz nie zwracasz... ja nic nie zrobilam, zeby Patryk cos robil tez nie wiem =]
![]() Ostatnio edytowany przez Kattinka - 05-09-2006 o 17:26. |
![]() |
![]() |
#2163 |
Guest
|
![]() czlowieku, czy jestes az tak tympy? po 1 ciesz sie ze odzyskales, bo nie jestes zlodziejem i bylismy kuplami... a po 2 to dostalem, moze nie wszytko ale to nie moja wina ze mi leo hackneli
![]() ![]() ps. masz swietny podpis... ![]() |
![]() |
#2164 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nie rozsmieszaj mnie.. Hacknelas mnie i odzyskalem 75% items ktore oddal patryk nie ty. I gdyby nie on nic bys nie oddala.. Jestes poprostu zakompleksialym dzieckiem z malymi cyckami.. ![]() Papa Nie wnikam kto ukradl, wszyscy ktorych pytalem mowia ze to kazuyoshik wiec trzeba poddac sie wiekszosci.. ;~ |
![]() |
![]() |
#2165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 6, gości: 2)
No no ladnie ![]() Co do waszych kłótni to n/c... Kolejne kłótnie Polaków jakoś przestały mnie dziwić ![]()
#2166 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja powiem tyle : ja sie nie kloce, mam go w dupie. o ile sie zmiesci
#2167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() 1.lowig znienawidzil Tibie...
2.Majkel owner kath shina gra w cafe... 3. Pisales ze o 12 byl hack?jak to mozliwe skoro byl ze mna na lekcji Fizyki (9.30-15.35lekcji) 4.To nie oni! 5.Nara -.- @Down: tego nie powiedzialem
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 05-09-2006 o 18:01. |
![]() |
![]() |
#2168 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rekin zapomnial napisac, ze cie nie lubi i, ze jestes glupim chu***.
![]() ![]() @up Kazdy wie swoje =]
![]() Ostatnio edytowany przez Kattinka - 05-09-2006 o 18:03. |
![]() |
![]() |
#2169 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do waszych klotni to tak gadacie ze ja nic nie kumam
![]() chcialbym powiedziec ze koncze z tibia, i powaznie zastanawiam sie nad roknieciem kuby do 6 lvl :/ powod: ta gra jest glupia i nie dla mnie. Wczoraj stracilem bohy jak najwiekszy noob (mozecie sie smiac) i to mnie przekonalo o tym ze to nie jest gra dla mnie Pozdrawiam wytrwalych. milej gry zycze
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2170 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Ej sory ludzie ja za przeproszeniem mam to w dupie ze chackneli jakiegos nooba(nie chodzi mi o poreda chociaz on tez swiety nie jest)
i ze ktos do kurwy nedzy byl z nim w szkole na lekcjach -.-' wezcie to sobie zalatwiajcie na priv up@ szkoda i tez nic nie zrozumialem Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 05-09-2006 o 18:45. |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Powiesz jak straciles? ![]()
![]() |
#2172 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie powiem bo to bylo tak noobowskie ze szkoda gadac. normalnie az mi sie nie chce. a postanowilem ze narkomana rookuje, aby nie wracac do gry
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#2173 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() Ty no nie sciemniaj ze chcesz kube rookowac!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19:56 You see Kuba Narkoman (Level 6). She is a paladin.
to co zostalo z mojej postaci
![]() |
![]() |
#2175 |
Zbanowany
|
![]() @Lowig
Jezeli to nei ty to sry. @Kaska W dupie to ty mozesz meic jedynie swoje cycki ![]() @Rekin Mozliwe ze gra w Cafe ale.. Jest to cafeja z antyvirami i przychoza do niej tylko 10-15 lv ktore sa za glupie zeby kogos zhakowac. A co najlepsze hacker nei zmienil hasla do postaci!! Postac zrookowana o 12 a haslo zmienil dopiero o godzinie 16.. |
![]() |
![]() |
#2176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() up Kattinka
Nie bluzgaj bo do Ciebie to nie pasuje (nie martw sie swoimi...... ![]() ![]() up Lowig A kto Ty wogole jestes? Jaki misles wczesniej nick na servie ? (sorry ale chyba jestem bardzo juz do tylu w graczach ![]() up Wild’side j.w. up Lodzianin Hej dlaczego tak cie hakuja? Neo, uzywasz jakis botow? Czy moze grywasz w kafejach? To bez sensu, ze tak ci wiatr w plecy ciagle wieje ![]() up Dawergo Trzym sie i graj, nie zrob mojego bledu.... up Rekin Go go go lvl ![]() up Holu skills, magia ![]() Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 05-09-2006 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#2177 |
Zbanowany
|
![]() @Leo
Gram postaciami kupionymi, lub zriobionymi na koncie kupionych... Cannidas zrobiony na acc Qwez ktory sam kupiles ![]() Neoxer jedyna postac na moim acc, kath shin kolejny kupiony char i na nim inna postac (Nicku nei zdradze). Nie hakneli mnie tylko rl kumpla i haker okradl domek.. |
![]() |
![]() |
#2178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Jak się kupuje konta z wyrobionymi Reckeyami itp. itd. to sie wyłapuje hacki
![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#2179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Narkoman@
Jesli straciles boohy to nie znaczy ze odrazu musisz konczyc z tibia i tak wrucisz do gry po pewnym czasie moze nie na silvere ale wrucisz. Ja jak chcialem odejsc bylem retired to rozdalem swoje itemy (glupie posuniecie) a jak wrucilem z wakacji to mnie paru ziomkow przekonalo abym gral dalej. Dobrze ze zostawilem sobie D-lance i w tej chwili jakos powoli odrabiam straty mam juz boohy ale ciagle biegam w knight armorze f axe z dragon shield i itd. Ale sie tym nie zalamuje bo to jest gra a nie zycie prawdziwe. Lodzianin@ Nie warto sobie szarpac nerwow na niektorych uzytkownikow. Ja przestalem sie przejmowac. Polecam ci abys tez ignorowal niektorych. Hackow sie nie dostaje jak sie nie kupuje postaci albo jak sie nie czituje tylko sie gra na swoim koncie zalozonym przez siebie i gra sie na spokojnie i uczciwie (chodzi mi o rozne czity) PS: Wbilem dzisaj 46lvl i 46fishing ^^ pozdro
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 06-09-2006 o 10:18. |
![]() |
![]() |
#2180 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie to jest gra a nie rl zycie, wiec tu mozna zmienic gre na inna
![]() ![]() Ale zem sie uparl akurat na ciebie ![]() PS nie gram w tibie tylko ragnaroka, wiec juz mnie to nie interesuje.
![]() |