|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zolty-Sorcek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Celesta
Poziom: 19
Skille: 16/21
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() @ Muszufasa
Spox coś o tym wiem. 1.Jak jeszcze byłem ,,Newbie" to biłem do szczurów z Liny.Po tym jak padłem uświadomiłem sobie że lina nie zadaje obrażeń. 2.Jak miałem first SD chciałem iść na wild warriora.SD za 375 gp poszło na takie gówno. 3.Założyłem się z kolegą że zabije Scorpiona z ,,Fista". Jak widzisz każdy ma takie wpadki ![]() PZDR: Zolty-Sorcek |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Imię: Zhakowany ;(
Profesja: Knight
Gildia: Forsaken Ones
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 60/56
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja z Orkiem shamanem raz miałem problem.Waliłem w niego wand of dragonbreath zsummonował dużo węży.Zanim je zabijałem ten zjechał mnie do red hp( było ich dwóch :/) a ja piszę: exura vita...coś nie zadziałało i dedłem.Straciłem bp fb,bp IH bp LMM k-armor,warrior helmet i wand of plague...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Uiuu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 155
Skille: 98/71
Poziom mag.: 21
|
![]() ja kiedys zszedlem poid thais na raty bo mi brakowalo chyba 2 gp na wyczengowanie goldu f i co nie moglem w niego wejsc chyba z 20 beli mi polecialo za nim go pobiłem ;]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: ~
Imię: nvm retired
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~
Świat: Xerena
Poziom: 38
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() a ja solowalem gs'a i acient scaraba .... omfg... ^.-
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Non Moriar
Gildia: Dark Fraternity
Świat: Azura rlz!
Poziom: 27
Skille: n/c
Poziom mag.: 4
|
![]() z tydzień temu stwierdziłem słusznie, że moje skille są badziewne. postanowiłem ostro nadrabiać. i tak nadrabiałem i nadrabiałem aż tu przedwczoraj wpadłem na "genialny" pomysł aby zostawić mojego knighta na noc by skillował sam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dawno dawno temu... nightem na julerze (pod koniec gry an tym servie) postanowiłem popkować. Pierwsze 4 osoby padły bez oporu i bez dobrego lootu :<. Ide se na kopalnie i spotykal 3 osobową grupkę palkó 15-20 lev. Ich szef krzyczy KILL! I miota we mnie strzałe za 6 hp. Zadowolony, że on zrobił yellow skulla przechodze do ataku. 60,79,34. Loot crusader helmet. Jego koledzy nie popełnili tego samego błędu i pobiegli w różne strony świata.
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ladna bajka! po 15 minutach AFK cie wylogowywuje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Non Moriar
Gildia: Dark Fraternity
Świat: Azura rlz!
Poziom: 27
Skille: n/c
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja teZ miaŁam takei sytuacje...np. Kolega oddal mi postac na 14 lvlu;] ja swoja mialam chyba na 6 to jeszcz en rooku wiec to byl taki zaszczyt dla mnie miec postac na 14 xD no i bylam w Venore...i razem z siostra gralysmy , jak zobaczylam gromade wilkow idących na mnie to sie wystraszylam ale po kilku sekundach bylo po nich xD wiec ja cala happy poszlam niestety troszke zadaleko, nie znalam potworow oprocz tych na rooku
![]() ![]() ![]() ![]() no a drugi raz to juz na 15 lvlu...inna postac..mieszkalam w Ab i poszlam do zamku na mino ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Babiloon
Świat: Kyra
Skille: 0.6/1.5
|
![]() Ja wyskillowałem knighta na 10 lvlu i poszedłem poexpić na exo cyców na pohu... Wszystko szło jak po maśle i nagle stwierdziłem że naleje sobie piwka z beczki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: szczecin
Imię: Piotr Pogoniarz
Świat: refugia
Skille: skilluj
|
![]() 1. 18 knightem poszedlem z kolega na smoka (kolega 40 paladin) stanolem sobie z boku i patrzalem jak kolega ze smoczkiem walczy az tu nagle smok sie przezuca zaczelem s********c bo nie wziolem uh dostalem combo i ded.
![]() 2.Poszedlem na elfy (kolo AB w dziurze) bije sobie te elfy spokojnie az tu nagle przychodzi arcainst strzela we mnie z sd i odziwo nie trafia. Nie wiem jak to sie stalo ale uszedlem z zyciem. 3. Mojim 10 knightem postanowilem ze sie rozejze po okolicy (ehhh....) mieszkalem w venore i poszedlem na PoH zobaczylem cyca i mino maga zaczeloem s********c i tu nagle wpadam do ukrytej dziury ze smoczkiem. Dostalem hita za 130 i you are dead ![]() Ach te n00bowski czasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A tak do tematu... Ja to jednak jestem głupi. Chodzimy sobie z kolegą po Ghostlandzie. Włazimy, a tam komnata i sporo Poison Spiderów. Dobra, wyżeramy. Patrzymy - jakieś schody. Proponuję: 'Chodź, wejdziemy..!' No i wchodzę, kolega za mną... a nagle zasuwa się krata za schodami, a Giant Spider spokojnie wali mnie za 95% życia. Ale jakimś cudem przeżyłem sam atak i spyliłem do jakiejś dziury (kolega niestety zginął na miejscu, gdyż: primo - po prostu miał pecha i GS walnął go o 10 HP za dużo, secundo - nie odsunąłem dźwigni, otwierającej kratę na schody, chociaż kolega był tak daleko od schodów, że i tak zginąłby). Wszystko wyglądałoby normalnie, gdyby nie to, że zapomniałem kupić czaru na odtrucie i... zginąłem od trucizny. ![]() Ostatnio edytowany przez Watts - 13-02-2006 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Solec Kujawski
Imię: Przestałem Grać
Gildia: ...
Świat: RL
Poziom: .
Skille: -.-
Poziom mag.: ?
|
![]() To ja moim byłym magiem poszedlem sobie expic na guardy mialem przy sobie z5-8 bp hmm. Schodze na najniższe poziomy kopalń i patrze guard ... biegne, zapomnialem ze mam hmm'y i zaczolem go walic z fs, oczywiscie zgon bo nie zrobilem utamo vitki ani zadnego summona.....
![]() |
#214 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2005
Lokacja: Oleśnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Moja najśmieszniejsza walka odbyła się dzisiaj moim druidem (18 lvl). Poszedłem z kolega knightem ( 20 lvl) na beho , po czym mój kolega po 2 ciosach uciekł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Giżycko Mega-City
Imię: Brak
Skille: 10/10
|
![]() Ja prawdę mówiąc nie brałem udziału w walce ale przyjrzałem się małemu teamowi (9 - 14 lev), który wbił na Elvenbane. Niestety ten 9 levelek wbiegł pierwszy i orci wariory zaczęły go bić, gdzieś tak to yellow hp. Druid tego teamu próbował uhnąć przyjaciela, a reszta biła potwory. Niestety ofiara spanikowała i przesunęła się o 1 kratkę w górę, co zaowocowało że uhnięty został ork.
![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- I jeszcze coś ![]() To była tibia bodaj 7.3, czyli jeżeli coś leżało na rope spocie, to wtedy nie dało się ropnąć. Wtedy ja 12 sorc, moi qmple 17 knight i przewodnik qmpel 14 sorc (wszyscy z RL) udaliśmy się na nowy spawn elfów w ab. Byliśmy bardzo ucieszeni, ale nie na długo. Kiedy dotarliśmy na miejsce nasz przewodnik zapomniał dodać żebyśmy nie schodzili na dół. Oczywiście ktoś musiał tam zejść i pierwszy byłem ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tom'ash Hellmastah - 14-02-2006 o 08:37. Powód: Przypomnialem sobie coś jescze |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]() moja naj śmieszniejsza walka to: gdy na 16lvl chcialem palem za skilami 50 zazbic draga niedaleko thais i o dziwo udalo mi sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Dzisiaj rano poszedłem se na amazonki i valkirie by dobić do 18 poziomu. Jestem na tej górce ("górny" miniamazoncamp) i spokojnie biję se vakirię. Przyłazi jakiś noob, staje za mną i bije moją valkirię z vortexa, jakbym co najmniej jego blokerem był. Powiedziałem "MINE!" ale koles nic se z tego nie robił. No cóż, niektórych nie nauczysz kultury inaczej jak wbijając im młotkiem do głowy zasady dobrego wychowania. A że młotka przy sobie nie miałem
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 15-02-2006 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() moje najleprze osiagniecie to dead na poh 1 raz dziennie przez tydzien pod ząd ;]
loorujac 1 cyce wbijalem w caly resp + archery na 14 lvl bez tarczy (palek) ;] ale ze mnie kumple grzali.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Połowa z tych walk ściemniona, co poznaje po wieku ludzi piszących i ich błedach ortograficznych.
Ale newbie rozumiem. !: D |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ON@TOPIC@ dosc glupia i wkurzajaca sytuacja... ja juz zadko kiedy gram w tibie (jestem "na emeryturze") i kiedys wbilem knightem 20 lvl zeby tak "oblukac" cos sie dzieje na serverze i zajsc na draga solo... no i bije, bije... zszedlem do zoltego zycia ale musialem sie uhnac... bije dalej... zszedlem go do czerwonego... i nagle wszystko przestaje sie ruszac... >>co jest grane?<<-mysle... obawialem sie najgorszego... tak... mega lagg... po minucie pokazal sie napis You Are Dead... szkoda... bo wbilem tylko po to zeby popatrzec co jest grane i sie rozerwac na dragonie a tu kick i 3 bp uhów wypadly (nieduza strata) , c helmet wypadl (nieduza strata), 115 ryb (tez nieduza) i takie tam podstawowe badziewia typu lina, lopata, itp... nienawidzilem takich przygod... dlatego skonczylem z Tibia... ![]()
![]() |