![]() |
#201 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Qwert Stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @Elvisek
Chodzi o to ze wtedy byly fajne czasy.W wojnach tez bylo fajnie duzo kumpli itp..Nie wazne kogo zabijalem.Wiem akurat o polakach na chimerze najlepszego mniemania nie mam.Poprostu sie pytalem Vennia...Dla mnie nie wazne sa narodowosci , liczy sie czlowiek.Nie jestem taki jak duzo osob co pisza ,,br fe,br ble" itp...W kazdym kraju sa zli ludzie ,nie tylko w Brazylii czy w Polsce... @Szelka Po pierwsze wtedy 4 osoby widzialy jak brales lota wiec...To juz i tak dawno wyjasnione.Pozatym ten ,,br" to jeden z moich najlepszych kumpli,byl ze mna w 3 gildiach,zsolowal dla mnie za darmo djinn questa i jeszcze w wielu innych rzeczach mi pomogl ,a ja mu. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Szelkas
Profesja: Druid
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() W jakim jezyku z nim gadales?? Bo jak ja probowalem to z angielskiego rozumial tylko hi... Ja Ci zaplacilem 10k,potem mialem retired przez cale wakacje i wrzesien. Jak wrocilem Ciebie juz nikt nie lubial. 10k stracilem i teraz jakos je chce odzyskac ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zbanowany
![]() |
![]() Po portugalsku,troche po ang.Zaplaciles ,bo zwinales loota.Nie ,,lubial" tylko lubil.Jak nawet po polsku dobrze nie mowisz,to co dopiero po ang..Chciec to se mozesz.
@Vennio i Nesepi Macie fuksa z lootem :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba kazdy sie moze pomylic?? Ty za to moze Geniusz jestes?? Nasza "przygoda" nie zmienia faktu, ze klamiesz. Wskaz mi jeden przyklad kiedy ja kogos okradlem -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Bartss
Tym charem ![]() ![]() ![]() @Do innych Jak sie chcecie klocic to pw albo gg.Nie zasmiecajcie topica. Ostatnio edytowany przez qwert_stary - 26-11-2006 o 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
|
![]() Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoscz Wiek: 18 Gdzie lezy Bydgoscz? Elvisek Ostatnio edytowany przez Elvisek - 26-11-2006 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nooo
Fajna fotka , widac jak "walczysz" przeciwko brom ;p Masz skula, jestes w party, ubrany jak inny .... Wygladasz mi tylka na gapia. Elvisek Ostatnio edytowany przez Elvisek - 26-11-2006 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Elvisek
Bydgoszcz lezy w Polsce ![]() Gemagic gadal kiedys z kolega moim i mowil cos takiego "tu Qwert", byl na darashii na rotach, screena nie mam bo nie wiedzialem ze kiedys taka sprawa wyniknie z Wami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Elvisek
Ehh troche nieuwaznie wypelnialem profil i bylo kilka bledow.Z pospiechu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dajcie wiecej screenow.
Bartss nie obijaj sie tylko pstrykaj fotki. Cytuj:
Gemagic powiadasz? A to Ciekawe, prawda Qwert? Co ty o tym sadzisz? Mozesz sie wypowiedziec na ten temat? Ty chyba wiesz cos wiecej na ten temat. A moze opowiesz tez o Askika? Dugor tez jest interesujacy. Elvisek Ostatnio edytowany przez Elvisek - 26-11-2006 o 13:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Zlod
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Z moim acc juz wszystko wporządku
![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Szelka o której byłeś na mino? Bo mi je ciągle ktoś wybijał jak skórki zbierałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz moja kolej ;
Bs quest, fart do loota 2 gs = 2 k arm ![]() ![]() I z hyderek bo nie mam co dac wiecej: ![]() @ Bartss Mowilem 5 dni i bedzie 5 dni. A wy sie sprzeczaliscie ![]() Elvisek Ostatnio edytowany przez Elvisek - 26-11-2006 o 16:55. |
![]() |
![]() |