![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() Knox twoja teoria jest zla bo ta liste nickow co wymieniles wszyscy albo praiwe wszyscy byli w CO ni ewiem o co tu biega
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisaj Nemtor zaproponowal EM bitwe w jaskini 20vs20 teraz bedziemy mogli sie dowiedziec ktora gildia jest lepsza
![]() P.S: Oczywiscie jak EM przyjmie ta oferte ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
![]() edit: Chodziło mi o "Makaveli Tha Don" ![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 03-01-2007 o 12:49. |
|
![]() |
![]() |
#204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Imię: unnamed
|
![]() Cytuj:
A co do tego battle 20 x 20 jak myslicie kto wygra ? UE Zecika na pewno daje przewage CO ale zobaczymy ( bo jakby Nemtor puscil combo wg Makaveli Tha Dona to juz EM nie ma szans ![]() |
|
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Moon Argo
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
|
![]() @up
wieceeej
#207 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Więc tak. O tym fragu wspomniał chyba już Zombiakus, ale nie jestem pewien. Ewa mag jest to chyba koleżanka z rl nemtora. Piechtolot jest to jeden z najszybciej bijących lvl ludzi na aldorze, członek CO. Eloh Arks jest to jeden z zawodników z Raciborza (do CO należą z tego miasta Gloomy Chooper , Erfelur i ktoś jeszcze, chyba Astra Emen, ale nie wiem czy Ona jest dokładnie z raciborza. Mamusia Marylka w CO była w miarę długo. Froneazin - Jego znam tylko z widzenia, a co do Deenlanda to On jest mi zupełnie anonimowy... Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
#209 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2007
Stan: Usunięty
Imię: Lord-Qerix
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Viributs Units
Świat: Nebula
Poziom: 130
Skille: 97/87
Poziom mag.: 21
|
![]() Dedy Masakrowca zebrane w jednym pliku
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Imię: Seraphim Loki
Gildia: Eternal March
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Oto kolejne 3 fragi wczorajsze: Avenarr Jan 03 2007, 21:33:45 CET Killed at Level 94 by Anubis Woman and by Redd Xedriand Ewa mag Jan 03 2007, 22:53:03 CET Killed at Level 93 by Ron Montegro Crafty Pall Jan 03 2007, 22:51:45 CET Killed at Level 135 by Penthelisea and by Ron Montegro Hail Eternal March! |
|
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Imię: Seraphim Loki
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I wogole jak by to bylo w jaskini to by kurwa nie walil ue bo tez by bił swoich ziomali omg ..... Jak se pomysle ile tutaj jest noobow to az mi sie zle robi.
![]() |
#215 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() Eternal sie pewnie niezgodzi znajac zycie
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() @ Roshar
Juz nie expicie (+-20 fragów w 2 tygodnie robi swoje). @Fani Nemtora Jak moze sam zsolowac pól EM. Nie jest wstanie zabic solo nawet mnie, poprostu ogranicza go exhousted (+- 2 sec) podczas gdy mnie (+- 0,9 sec). On moze walnac ue w porywach do 1k, podczas gdy ja sie uham 700 (?), a moge sie uhnac 2 razy w tym czasie. Wielokrotnie sprawdzal moj hotkey i napewno sam przyzna ze sam nie jest wstanie nic zrobic. @Ghetti 13:39 Ghetti [73]: eli nie walczy 13:39 Ghetti [73]: jak wruci dochodzi do CO podono Rotfl, Eli zna Nemtora bardzo dobrze, sa (wlasciwie lepiej pasowaloby byli) przyjaciólmi. Wiedzielismy ze Piechtolot, brollik i reszta sorow robi PG tylko po to zeby z nami walczyc. Chcielismy wiele razy ich zabic. Dlaczego tego nie zrobilismy? Eli zawsze mówil cos w stylu "oni sa z Nemtorem, on nigdy nie bedzie ze mna walczyl, jestesmy przyjaciolmi". Ostatecznie nigdy ich nie bilismy, jak tylko wbili ~150 lvle Nemtor (poslugujac sie Jowinna oczywiscie) zadeklarowal wojne, zabijajac 2 ludzi przed deklaracja. Mimo ze Eli zna Nemtora bardzo dobrze to zrobi wszystko dla EM i bylo oczywiste ze nigdy nas nie zostawi tak jak i my jego. Jest mi poprostu przykro ze to wlasnie Polak postepuje w ten sposob, nikt inny. @Rest Moze i Anima jest zgrana, ale jestem pewny ze nie tak jak EM. Kilka osob zaplacilo- ich sprawa, ale 95% zostalo. 2 lata na ventrilo robi swoje. Nie jestesmy tylko grupa ludzi ktora lubi grac w tibie, jestesmy zgrana gildia. W EM sa ludzie z Izraela, Polski, Szwecji, Niemiec, Holandi, Ukrainy, USA, Brazyli, Hiszpani. Kazdy jest w stanie poswiecic kilka swoich pixeli dla gildi. Nikt z nas nigdy nie zapyta o pokój, bedziemy walczyc mimo ze zadna ze stron nie jest w stanie wygrac. Nigdy nie zawrzemy tez rozejmu, ktory bylby niekorzystny dla kogos z nas. Albo wyjdziemy z tego wszyscy albo nikt. Wielu ludzi tez wini nas za to ze jestesmy w gildi ktorej liderem jest Zyd ale jest on 100000x lepszy niz Polacy w CO. Hail EM Ostatnio edytowany przez Hupe - 04-01-2007 o 17:19. |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() hupe z tym zydem chodzi o eliego?
|
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Wystarczy wejsc na guldie EM i zobaczyc kto jest liderem ![]() @ Knox Ja sie nie bulwersuje i wogole jak pisałem to nie chodziło mi o Ciebie. Miałem na mysli posty typu jakie wali Marvel~( czy jak mu tam ) Najpierw mowi ze CO jest naj~teraz jak EM prowadzi to ze EM ... ale juz to zauważyliście wiec nie będe sie wypowiadał. Osobisiscie nie wiem kto wygra. Mam nadzieje ze wojna bedzie ciekawa ![]()
#220 |
Użytkownik Forum
|
![]() Luzik, dobre podsumowanie Hupe, wszystko jest wyjasnione
![]() ![]() @ Lenrock Co do żyda to zapewniam Cie ze nie chodzi o Suchego ![]() |
![]() |