![]() |
#203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Dickes B
![]() |
![]() tylko, ze kombinuje juz od 2 dni nad ta 7, czytam te hinty i nadal mi cos nie wychodzi....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Ukryty tekst:
@up: zagadaj do mnie via gg. Ciezko jest bardziej dohintowac na forum, a indywidualnie przynajmniej nikt sie nie bedzie burzyl, ze za dokladnie naprowadzam na trop odpowiedzi. ; ( Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 18-12-2006 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() @kaz
a probowales wpisywac ten adres do przegladarki?bez tej kreski? a goolle jest tam po to zeby sie dowiedziec czegos o grzechach i ich przeciwienstwach ps: hintuje od 1-11 gg:2474780 xD
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
UWAGA! Jeśli nie znasz angielskiego conajmniej na ocenę 5, to nawet sie za to nie bierz, bo nie ma to sensu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: za rzeczką, opodal Rzeszowa...
![]() |
![]() Siódme jest zawaliste ; o
Strasznie trudne, robiłem z pomocą Thebilla ;p Siedze na 8 (OZ powraca -.-) i znalazłem tylko jakieś wyrazy. Mały hint plz ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() 8 Jest banalne.W nawiasie napisałeś już sens odpowiedzi ;]
@ DOWN Nie musisz nawet nic szukać,fakt 1 słówko jest do odpowiedzi,ale ono od razu rzuca się w oczy.Najprościej,jak odpowiesz na pytanie "czym jest ten riddl"... i tyle
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 19-12-2006 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: za rzeczką, opodal Rzeszowa...
![]() |
![]() Tzn?
Bo znalazłem tam jakieś wyrazy: brake hack pick up lucky ready (lub read) czy odpowiedz zawiera jakiś wyraz wymieniony wyżej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() poszukai innych a raczej calego zdania
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2003
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() A może coś do no19? Wiem, że trzeba coś skojarzyć z kratami... Ktos mi tak powiedział ale nie jestem za dobry w kojarzeniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() pozerajace...siedzi sie godzinami kombinujac w najdziwniejsze sposoby a odpowiedz ma sie przed nosem..ja tak z 5b mialem :/
6, 6(6) i 6(66) najprostsze :/ ale z 7 juz nie mam pojecia..oczywiscie przeszedlem do tego drugiego obrazka tylko nie sadze ze to jakis etap, lecz podpowiedz...tylko jaka? wiem juz, ze ma to jakis zwiazek z 7 grzechami glownymi...tylko co z tego?
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() W tibie grałeś? Uwzględnij znak dolara.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() pomoże mi ktoś w 3-cim zadaniu? znaczy się wiem, że chodzi o czarnoksiężnika z krainy oz, ale nie wiem jak powinna brzmieć odpowiedź
down: dzięki! Ostatnio edytowany przez Celoz - 19-12-2006 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() @UP: Mam nadzieje ze mysle o dobrej zagadce
Więc.. Odpowiedź znajduje sie bardzo blisko wyrazu OZ, nie trzeba nic dodawac zadnych literek po prostu w wężyku jest wyraz.. aa i patrz we wszyskie strony- od lewej do prawej z gory na dol, nie musisz sprawdzac po skosie bo to nic nie da. ;p Jak glosi jedna podpowiedz (na pewno sie na nia natknales przy rozwiazywaniu zagadki) "OZ is everything..." przyklad- czarny-bialy jak jestes chociaz troche inteligentny i kojarzysz to bedziesz wiedzial ;p Wiekszego spoila chyba sie nie da, jak cos to edytowac mi posta! pozdro ;p PS: wracam do zesta... na czym skonczylem? aa niezbyt daleko.. "my reflection" ... No.5 ;p jakas pomoc? xD (tylko nic w stylu ze masz na obrazku bo to juz wiem.. jakas gra w skojarzenia moze ;d) Ostatnio edytowany przez Gatho Gokhinin - 19-12-2006 o 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zbanowany
|
![]() do tego lvla nie trzeba podpowiedzi. imo to jest nawet jeden z najbardziej banalnych poziomów. 0 podpowiedzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2003
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Niestety kompletnie nie mam pomysłu co do no19... Razem męczyłem się z tym koło tygodnia i nic kompletnie. Potrzebna mi jakaś konkretna podpowiedź typu: co ze soba skojarzyć itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zbanowany
|
![]() popatrz na dolara. i zadaj sobie pytanie co sie robi z pieniedzmi(jak sie je daje do banku).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() @celoz
OZ is everything OZ don't need to be open skoro tak to...
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |