|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Troszke lipne i noodne. Wszyscy padli co było ciut bez sensu. Powiedz jakie miało być zakończenie??
@2xUp Epilog?? Jak skoro już wszyscy nie żyją?? @Edit Pominąłem że większość spraw nie została wyjaśniona. @Down No dobra wiem że epilog to jakby zbiór wszystkich wydarzeń i wyjaśnienie niektórych spraw, ale jak tu go zrobić skoro wszyscy padli?? Co może się stać?? Czyżby nowa era i nowa rasa (tzn. wprowadzenie do next fake'a wogóle nie powiązanego z tym)?? Sam już nie wiem czy wogóle będzie ten epilog. Poczekajmy na ruch DracoR'a. Ostatnio edytowany przez Shuki - 18-03-2007 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
Ekyhymy... Był ostatni odcinek? Był! Tym razem DracoR nie popełni tego idiotycznego błędu... Epilog a ostatni odcinek to zupełnie co innego... Ostatni odcinek przedstawia zakończenie historii, a epilog przedstawia dzieje po jej zakończeniu... Niestety DracoR był głupi i robią drugą część Shreka~ pomylił te dwa pojęcia... Ale widze że niektórzy jeszcze mądrzejsi...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Niegrający
|
![]() Hmm... takie jakieś nudne
3/10
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
![]() ten ostatni odcinek całkiem całkiem nawet mi się spodobał myślę że zacznies robić nowy fake ale żeby był ciekawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Stan: Początkujący
Imię: Amman-polanium
Profesja: Paladin
Gildia: szukam
Świat: Refugia
Poziom: 12
Skille: 39/21
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Fajne fajne tylko szkoda że to koniec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Fortera
Poziom: 31
![]() |
![]() U Mnie 9/10 ;] Przyznam ze konie troche złe ,ale shrek orginalny xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sword Fighter
Świat: Danera
![]() |
![]() Dla mnie 10/10 syty ten fake ale czemu smoczyca nie przyleciala im pomoc??
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Poland /,,/
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Dras123
Pacz na Date ostatniego posta!!!!!!! Ehh ci cholerni archeolodzy @down Nie... wkażdym razie nie po takim czasie-.-
![]() "I byle drab, i byle szczeniak w odwieczne kłamstwo ich uwierzy, że trzeba iść i z armat walić, mordować, grabić, truć i palić." Ostatnio edytowany przez Vanth - 08-06-2007 o 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Mnie osobiście sie koniec nie podobał...
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Sieradz
Imię: John of Dragons
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia