![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() tak apropo : ludzie pisza ze Ng nigdy ich niewywalilo nie zrobilo pa itd ... ale sorry po co ktos z ng ma was wyrzucac z rotow na darashi czy soldkow ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wuja Kiroy Nowy spokesman ![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale niestety nie masz bana ;]
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Fing : szacunek za temat na forum
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Finer
Ale wtedy przewaga byla po stronie szwedow. Teraz jest po naszej i co z tego? Kazdy by pewnie chcial zeby sie udalo.... Coz kazdy homo sapiens ma w naturze dazenie do wladzy wiec nie ma sie czemu dziwic. No ale "nic nie moze wiecznie trwac". Slayah~ Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 24-05-2007 o 15:13. |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]() Wczoraj kupilem c legi za 16k od Xertizo (zeby sprzedac za wiecej
![]() a dzisiaj je sprzedalem za 16k Bozanoglu, wiec niewiem po co to zrobilem, ale mysle ze jakos pomoglem LS kupujac od nich itemki i im sprzedajac ;d Tylko dziwie sie ze Bozanoglu nie mogl kupic od xertiza tych legow odrazu ![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]() Ehh... gildia Thrill of the kill wydała mojej gildi Order of Warriors wojne. Mam nadzieje że ani LS ani Vanum nie będą im pomagać, gdyż są to starzy członkowie gildi Vanum.
Yours, Arha. |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Arha
Oni nie maja byle jakiego pvp, wiec radze exivowac czesto ![]() Mam kumpla z rl ktory jest w wojnie na beryli (98 rp) i wiem jakie tam sa akcje czasem ;] Anyway powodzenia. @Romas Kiepski z ciebie handlarz..... Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 24-05-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
#212 |
Guest
|
![]() @Up
Niom też zauważyłem że pvp mają niczego Sobie, po tym jak wczoraj mnie bili. Jak narazie w tej gildi są 3 osoby więc myśle że ktoś jeszcze do nich dołączy ale mam nadzieje że to nie będzie Vanum. Yours, Arha. |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vanum pomaga ls wiec narazie pewnie nie ma ochoty im pomagac. Ale jak poprosza to sie skusza pewnie;]
|
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Imię: Nestor Xav
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eclipse
Świat: Askara
Poziom: 38
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Arha jesli bedziesz miec jakis problem z kims z Vanum to pisz do mnie... rozwiazemy to bardzo szybko, bo nie lubie jak ktos jest w mojej gildi i sobie ze mnia kpi, wiec wyjebie na zbity pysk ;] |
|
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() hum moze mi ktos powiedziec czemu Benek chce huncic Lorda Ickus'a?
bo oboje malo co z tego rozumiemy... ![]() edit: jedno wielkie nieporozumienie lol ![]() Ostatnio edytowany przez Paul84 - 25-05-2007 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#217 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
n/c |
|
![]() |
#218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() Romas ja cię błagam, wyjdź i nie wracaj!
Koleś żal cię czytać, ile ty masz tak wogóle lat? 13? Naprawdę, współczuję ci ![]() Btw. nie wierzę za bardzo w dobroć Vanum, powód? Znam ludzi którzy padli od was za nic, jeszcze nawet przed rozpoczęciem wojny więc niby dlaczego po (ewentualnej?) wygranej miałoby być lepiej? ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Romas... dla mnie możesz być i Stevem z Cipsoftu w Tibii. Jak widzisz to jest forum, tu się pisze i gówno nas obchodzi Twój lvl, więc jeśli masz coś konstruktywnego do dodania to to zrób
![]()
![]() |
#220 |
Guest
|
![]() Ehh.. miales racje narazie 2 z Strong Mensow do nich doszło i nas rozgromili ;O zaje*iste pvp maja
|