Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-06-2007, 19:57   #201
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master_Macavelli Pokaż post
Jakie to powody?

Nie będę powtarzać ich kolejny raz.

A co do innych ludzi: nie macie prawa teraz gadać mi, że dołączam do wojny tylko wtedy jak jest pewna wygrana. Do Cruoris dołączyłem w krytycznym momencie, kiedy Mortech złapał hacka, a do wojny doszło Fraternity i nie dawano Cruoris najmniejszych szans. W podobnych okolicznościach dołączyłem do wojny S8 vs. Redieret. Bluzgajcie mnie jako zdrajce, debila, szmate, szwedopolaka, ale przynajmniej respektujcie ten jeden fakt.
Btw. ta wojna stała się naprawdę bardzo hu*owa.

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-06-2007, 20:04   #202
Xyriela
Użytkownik Forum

Xyriela's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: 1337

Stan: Początkujący
Imię: Xyriela
Gildia: Cruroris
Poziom: 111
Skille: 0,1 pvp
Poziom mag.: 68
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krytyk44 Pokaż post
cuz za dziwne 3 zbiegi okolicznosci
po 1 Xyriela usuwa screen shota z tego z serviu gdzie widac jej knighta
po 2 Xyriela robi lvle na swoim knightcie(na Selenie)
po 3 Xyriela pisze ze gra na aldorze mimo ze caly czas jest zalogowana na Selenie i expi swoim knightem

Moze twoj poziom IQ nie jest zawysoki i nas zbytnio nie doceniasz gl on your evul kina
Ja nie usuwałam żadnych screen shotow, albo nie wiem o co Ci chodzi.
Knightówa nazywa sie Re'Cutie.
Nie jestem cały czas zalogowana na Selenie.
Xyriela to nie Re'Cutie. Zastanów sie nad znaczeniem terminu RPG.
Pozdro Sherlock :*

Xyriela

Re go go 50!

Acha.. MacaVELLi DEDNOL XD!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channel saved at Mon Sep 03 00:36:44 2007
00:12 Master Macavelli [108]: chcesz to mozesz zaplacic 300k
00:12 Master Macavelli [108]: i dolaczyc do nas
00:13 Master Macavelli [108]: z tym, ze dajesz nam passy

Dżaper rox

Ostatnio edytowany przez Xyriela - 05-06-2007 o 20:05. Powód: muszę dodac jeszcze...
Xyriela jest offline  
stary 05-06-2007, 20:06   #203
Darco
Użytkownik Forum

Darco's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006

Imię: Darconix
Poziom: 41
Domyślny

Ludzie, ja was nierozumiem. To jest wojna o to jaka gildia bedzie rzadzic serwerem tak? To kazdy uczestkich tej wojny sam wybiera po której stronie chce stac. Mowicie tylko o tym, ze to polacy przechodzą do Cruoris, a czy we Fraternity nie ma zadnego szweda? Czemu ich tak nie nazywacie?
(np.zdrajcy?) Moze dlatego, ze walcza po stronie na która Wy liczycie? Wynika z tego, ze nie jestescie obiektywni. Powinniscie patrzec na obie strony. Powiem wam szczerze, z czlonkami Cruoris latwiej sie dogadac. Wystarczy znacz przynajmniej podstawy jezyka obcego.

Domyslam sie, ze po tym poscie bedziecie mowic, ze jestem asslicker itp. Ale ja spojrzalem na sprawe obiektywnie i mam nadzieje, że po tym poscie zmienicie swoje postepowanie.

Pozdrawim Darco.
Darco jest offline  
stary 05-06-2007, 20:08   #204
$omgoku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Łapy / Białystok / Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Imię: Somgoku
Profesja: Knight
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
Domyślny

Ajjj robi się nie ciekawie..
Killed Zakai at Level 111 ok
Killed Peppo Azue at Level 97 ok
Killed Ravuse Molitoris at Level 93 unjustified
Killed Heradez at Level 78 unjustified
Killed Martin Nocturna at Level 81 ok

Retired trzeci raz ;]

Ostatnio edytowany przez $omgoku - 05-06-2007 o 20:09.
$omgoku jest offline  
stary 05-06-2007, 20:28   #205
Ushka
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/

Stan: Niegrający
Imię: Maciek
Świat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Migan Pokaż post
Jestem nowy na forum i prosiłbym o troche informacji o tej wojnie. Jestem też nowy na selenie i nie wiem kto z kim walczy. Zawsze jestem za Polakami tylko nie wiem którzy to Polacy.Z góry dzięki.
Polacy to ci co chodzą w biało czerwonych outfitach o.0!!
@Up;
Teraz to jest powoli wojna kto więcej zhakuje....
Ushka jest offline  
stary 05-06-2007, 20:47   #206
$omgoku
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie musisz mówić mi, że jest ciężko, co z tego?
Nic nie robisz, nie masz nic i nie zmieniasz niczego,
Eldo

Szacunek dla ludzi którzy chcą coś zmienić...ale co to da "Pa było, jest i będzie..." to tylko walka o "stołek". Więc nie wiem po co takie emocje są miedzy wami...

Retired trzeci raz ;]

Ostatnio edytowany przez $omgoku - 05-06-2007 o 21:15.
$omgoku jest offline  
stary 05-06-2007, 23:30   #207
Tevah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2007

Domyślny @Darco

Cruoris już rządziło Seleną przez 2 lata i chyba mi nie powiesz, że były to dobre czasy. Praktycznie każdy Polak był dla nich potencjalnym celem do abusowania. Wielu Szwedów (Vidfamne itd) też nie miało łatwo. To dlatego walczą razem przeciwko Cruoris.

Mam jedno pytanie dla Polaków z Cruoris. Czy wy macie jakiś honor i szacunek dla siebie? Nortec i Słoweńcy non stop obrażają nasz naród w dość niewybredny sposób, a wy albo tego nie widzicie, albo traktujecie to jako "żarty".
Tevah jest offline  
stary 05-06-2007, 23:37   #208
Migan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Wawa

Imię: Maxi Lopez
Gildia: brak gildii
Poziom: 18
Skille: 46/38
Poziom mag.: 3
Strzałka

Przeciętnemu graczowi seleny (ja, moi koledzy i inni) i tak nie zalerzy kto wygra tą wojne. Po prostu jest ciekawiej na serverze. A ja jestem za Polakami zawsze niezależnie kto to by byl.
Migan jest offline  
stary 05-06-2007, 23:40   #209
Ushka
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tevah Pokaż post
Mam jedno pytanie dla Polaków z Cruoris. Czy wy macie jakiś honor i szacunek dla siebie? Nortec i Słoweńcy non stop obrażają nasz naród w dość niewybredny sposób, a wy albo tego nie widzicie, albo traktujecie to jako "żarty".
Dobry polak to martwy polak!! To jest nic, a te polskie nabki w outfitach biało czerwonych? To oni przeginają, hi hi swe yes noob bitch fuck die hunted etc. bye :<, ale też jest w tym racja, gadałem na game-chacie z puge, nagle maron cos powiedzal, puge nagle przestał pisać :'<, i nici z lizania dupy :/
Btw:
<Maron>:Ushka roxz _/
Ushka jest offline  
stary 05-06-2007, 23:53   #210
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ushka Pokaż post
Dobry polak to martwy polak!! To jest nic, a te polskie nabki w outfitach biało czerwonych? To oni przeginają, hi hi swe yes noob bitch fuck die hunted etc. bye :<, ale też jest w tym racja, gadałem na game-chacie z puge, nagle maron cos powiedzal, puge nagle przestał pisać :'<, i nici z lizania dupy :/
Btw:
<Maron>:Ushka roxz _/
uuuuuuuheiheiheiehiehieheihei
Jackess jest offline  
stary 05-06-2007, 23:55   #211
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tevah
A powiedz mi co to da jak pójdą na tą czy na tą stronę o0? To jest gra, a jeśli ktoś np. (Jak to wymieniles) Nortec i Slowency wyzywają naród polski to już ich prywatna sprawa, że nie umieją odróżnić rl od głupiej gry, widać mają jakieś kompleksy o0

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi
Bluzgajcie mnie jako zdrajce, debila, szmate, szwedopolaka, ale przynajmniej respektujcie ten jeden fakt.
A ktoś w ogóle zamierza o0? Pisałem już wyżej, nadal do Was mam szacunek Ciebie kinda nie znałem, Dela tak i to była Wasza decyzja bo to Wasze chary nie o0? Co do Schnapi'ego mam żal o te posty o Sidarze,rozumiem można mieć o kimś swoje opinie, ale to już było takie kinda próba psychicznego znęcania się nad nim :x Schnapie zapewne tak to ma w dupie, więc:
POZDRAWIAM KRZYSIA.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi
Btw. ta wojna stała się naprawdę bardzo hu*owa.
Signed. Nie będę się na ten rozpisywać, bo pewnie i tak mnie ktoś zbluzga, a po co tu kolejny offtop ;o?
KubaGuzikkk jest offline  
stary 06-06-2007, 00:01   #212
$omgoku
Użytkownik Forum

Oczko

Cytuj:
Cruoris już rządziło Seleną przez 2 lata i chyba mi nie powiesz, że były to dobre czasy. Praktycznie każdy Polak był dla nich potencjalnym celem do abusowania. Wielu Szwedów (Vidfamne itd) też nie miało łatwo. To dlatego walczą razem przeciwko Cruoris.

Ehmmm myślisz, że jeśli "Polacy" wygrają wojnę to zakończy "abusowanie" ?
Popatrz co dzieje się w tej wojnie i potem ogarnij temat i udziel sie... Nie jesteś obiektywny... Jakbyś dopchał sie do władzy to byś zrobił z Seleny non-pvp.. już to widzę... Nie mówię, że za czasów "Sweleny" było dobrze.. grałem właśnie w tym okresie i sam padłem kilku krotnie ofiarą Pa ze strony Szwedzkich przyjacielów. Ale swoją drogą każdy mówi o wielkim źle ze strony Cruoris hmm a po której stronie jest największy kolega low lvl ?.... Alfis !! Polacy nie robili Pa nie dla tego, że mieli litość względem innych... po prostu nie mieli takiej możliwości. Pa to normalne zjawisko serwerów Pvp, jeżeli komuś to nie odpowiada zawsze zostają światy innego typu. To takie kilka gp z mojej skromniej osoby.

Retired trzeci raz ;]
$omgoku jest offline  
stary 06-06-2007, 00:08   #213
$omgoku
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Migan Pokaż post
Przeciętnemu graczowi seleny (ja, moi koledzy i inni) i tak nie zalerzy kto wygra tą wojne. Po prostu jest ciekawiej na serverze. A ja jestem za Polakami zawsze niezależnie kto to by byl.
Co masz na myśli mówiąc "za polakami" wiesz kto jest polakiem a kto innej narodowości ? Popatrz sobie ile w "polakach jest polaków" to nie jest już wojna krajów.. tylko 2 odrębnych ekip.

Retired trzeci raz ;]
$omgoku jest offline  
stary 06-06-2007, 01:01   #214
Tevah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2007

Domyślny

@Ushka

Te polskie nooby w narodowych outfitach są rzeczywiście żałosne, chyba żaden z naszych normalnych rodaków nie popiera takiego idiotycznego zachowania. Inna sprawa, że Nortec i Słoweńcy obrażają CAŁY nasz naród bez wyjątku, a nie tylko tych wyżej wspomnianych noobów.

@KubaGuzikk

W takim razie gdybyś ty miał dołączyć do Cruoris to nie przeszkadzałyby tobie te wyzwiska pod adresem Polaków ?

@$omgoku

Abusowanie zapewne się nigdy nie skończy. Wiadomo również, że Alfis robi największe PA na servie. No ale jeśli Nocturny się nie sprawdziły (wg mnie) w rządzeniu servem to może pora dać szansę innym ?
Tevah jest offline  
stary 06-06-2007, 09:05   #215
Ushka
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
@Ushka

Te polskie nooby w narodowych outfitach są rzeczywiście żałosne, chyba żaden z naszych normalnych rodaków nie popiera takiego idiotycznego zachowania. Inna sprawa, że Nortec i Słoweńcy obrażają CAŁY nasz naród bez wyjątku, a nie tylko tych wyżej wspomnianych noobów.
Ale robią to z ich powodu ich to w*****a i tyle, tak samo jak mnie :|
Kiedyś kazzo było bez noobów jeszcze na 7.6 a teraz? Noob na noobie popędza nooba dlatego moj uber pk char ma duzoooooo roboty
Ushka jest offline  
stary 06-06-2007, 13:58   #216
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Cytuj:

Ludzie są doprawdy głupi i skretyniali. Tak kurwa, nie spojrze w lustro na rlu, bo dołączyłem do szwedów. Jezu jak jesteś tak głupim człowiekiem to nie wchodź w ogóle na to forum. I TAK, zapewne jak wojne wygra Maca to z Seleny zrobi utopijny serwer, bez pa, bez pk, bez srania w banie.

A JA DOŁĄCZYŁEM DO CRUORIS PO TO ŻEBY WYGRAĆ TE WOJNE I MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE!!!
O!

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 06-06-2007, 14:06   #217
Ushka
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez behi Pokaż post

A JA DOŁĄCZYŁEM DO CRUORIS PO TO ŻEBY WYGRAĆ TE WOJNE I MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE!!!
O!
Ciemno tam :/
Ushka jest offline  
stary 06-06-2007, 14:53   #218
Suk Suk
Zbanowany

Data dołączenia: 18 04 2005

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
Domyślny

Witam.

Do Schnapiego za dołączenie nigdy nic nie miałem zresztą normalnie do teraz gadamy... Ale już nigdy nie pojme jak Alucard może z nimi siedziećw jednej guildi na ventilo... Każdy pamięta jak go ciągle bili bez powodu chcieli paymentów a on potulnie płacił. On przed wojną nic nie mógł był przez swe traktowany jak śmieć, ciekawe czy to się zmieni po wygraniu wojny? Mi się wydaje, że nie minie miesiąc a on dostanie exp-locka. W ogóle to ja uważam że nie wszystko jest przesądzone ponieważ mamy nadal dość dobry skład (jak Eze , Golle , Beneck itp). Tak więc wszytsko może się jeszcze odmienić ale tym razem nie popełnimy tego błędu gdy mieliśmy przewage że odpuściliśmy... Troche za wcześnie by mówić że cruois wygrało...

A co do nienawiści swe do polaków... Szwedzi mają złe zdanie o nas przez pewne stereotypy jak u nas o Rosji , Rumuni itp. Gdyby połowa seleny to byli by rumuni ciekawe co byście o nich wypisywali... Szwedzi przyjaźnią się z wybranymi polakami ale przez takich ludzi jak Koti którzy sami jadą po swoim narodzie nigdy tego nie zmienimy. Dlaczego nikt lub mało kto nie napisze tutaj "Jestem Polakiem i jestem z tego dumny". Ja moge wam powiedzieć że jestem dumny z tego że urodziłem się w Polsce! A to że pośród nas jest troche ludzi któych należy się wstydzić to jest normalne ale w każdym narodzie są tacy.

@Burniaty
Masz racje dolączyłeś do cuoris za schnapim twoim kumplem no to jeszcze zrozumiem chociaż też zmieniłeś strone ale w innych okolicznościach.

@Random Nooby
Myślicie że dla was bez różnicy kto robi pa ale w momęcie gdy MY wygramy wojne na selenie pojawią się dwie silne guildie Fratenity i Ultimation(pod pewnie inną nazwą) i gdy wyniknie sytuacja że Selena będzie rządzona przez 2 równie silne guildi PA praktycznie zniknie. Wynika to z tego że np Ezekiel to człowiek który wg mnie nigdy PA nie zrobił i będzie pilnował aby na selenie nie było pa. Dlatego uważam że po wygranej wojnie obie guildie by się nawzajem pilnowały aby nie było PA... A Cruoris już robi pa bo pan Healek w tej chwili wywala z żółwi więc nie dajdzie się zwieść pozorom cruoris nadal robi PA i będzie robić PA!
Na światach pvp pa jest normalną sprawą ale da się je zminimalizować do minimum.

Jeżeli to przeczytaliście to mam nadzieje że wyrazicie opinie o moim zdaniu na pewne poglądy. Krytyke bez wyzwisk chętnie przyjme...

Pozdrawiam Ethiellant/Voyant.
Suk Suk jest offline  
stary 06-06-2007, 15:06   #219
chosen_one
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

@ burniasty.. koles przyznaj sie wreszcie, dolaczyles do cruoris bo trzesiesz porami na sama mysl o postawieniu sie nocturnom - mieczak jestes, tak jak reszta tych "polish pride"... zal dupe sciska jak sie czyta te wasze "reasony" - czemu to wlasnie ja musialem dolaczyc do cruoris..
chosen_one jest offline  
stary 06-06-2007, 15:22   #220
Aldruhn of Aldora
Użytkownik Forum

Aldruhn of Aldora's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin

Świat: Aldora/Xerena
Domyślny

Hih ja moze nie gram na Selenie ale b.dobrze znam Nocturnow moge powiedziec ze sa moimi przyjaciolmi i nie sa to jacys straszni PA, gracze jak gracze. Po prostu zawsze jak ma sie wladze to troche sie z niej korzysta I sadze ze akurat ja moge im mowic co o nich mysle bez konsekwencji xD

~~Friends above all~~
Hail Anima!
Aldruhn of Aldora jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania