Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-07-2007, 18:23   #201
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Xaemuku- chcialbys mieszkac na wsi to po 1 albo w jakims ladnym miasteczku jak moje... ale to nietakie hop na dzialke by cie buraku niebylo stac pewnie... wiec siedzisz w tych betonowych klatkach w miescie i zgrywasz cwaniaka smiejac sie z kogos kto mieszka w rejonie o kturym ty mozesz pomazyc-ciekawe czemu wokol mnie ludzie z miast jak warszawa-krakow itd wykupuja dzialki i stawiaja chaty i sie przeprowadzaja- wiesz czemu ? bo im tak jak tobie zal bylo a tak naprawde niemasz pewnie wogole pojecia o zadnje pracy jak klikaniu na klawie, tak sie skalda ze ludzie z malych miasteczek/wsi wiedza duzo wiecej o zyciu/zaradnosci i pracy niz spoleczenstwo z miast ... pewnie bys barana od owcy nieodroznil a wiesz czemu ? bo cie matka kozim mlekiem karmila i glupis jak cap hehe
Podroznik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-07-2007, 19:37   #202
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podroznik Pokaż post
Xaemuku- chcialbys mieszkac na wsi to po 1 albo w jakims ladnym miasteczku jak moje... ale to nietakie hop na dzialke by cie buraku niebylo stac pewnie... wiec siedzisz w tych betonowych klatkach w miescie i zgrywasz cwaniaka smiejac sie z kogos kto mieszka w rejonie o kturym ty mozesz pomazyc-ciekawe czemu wokol mnie ludzie z miast jak warszawa-krakow itd wykupuja dzialki i stawiaja chaty i sie przeprowadzaja- wiesz czemu ? bo im tak jak tobie zal bylo a tak naprawde niemasz pewnie wogole pojecia o zadnje pracy jak klikaniu na klawie, tak sie skalda ze ludzie z malych miasteczek/wsi wiedza duzo wiecej o zyciu/zaradnosci i pracy niz spoleczenstwo z miast ... pewnie bys barana od owcy nieodroznil a wiesz czemu ? bo cie matka kozim mlekiem karmila i glupis jak cap hehe
Ocho nastepny inteligentny sie znalazl...
Efax jest offline  
stary 13-07-2007, 20:04   #203
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podroznik Pokaż post
No pozazdroscic,
napewno wiesz o wiele wiecej. Np rozklad jazdy PKS znasz na pamiec. I wiesz ze musisz wyjsc cztery godziny wczesniej, by pokonac z buta 7 km bo jestes umowiony do "pobliskiego" kina z Ezaqu 200km od rodzinnego domu pokrytego strzecha. Znasz sie na gazetach wiesz ktore sliskie ktore mniej, i jak przebiec z kurnika do sracza by nie zmoknac. Wies jest piekna a wiesniacy madrzy. Czemu jednak nie wszyscy? To, ze nie latam po 18h w polu nie znaczy, ze nie jestem pracowity. Nie latam bo mnie to nie kreci. Tobie moze podoba sie ogladanie dupy konia przez pol dnia mi srednio. A barana zawsze odroznie. Ty jestes baran.

stary 14-07-2007, 01:17   #204
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaemus Serigimox Pokaż post
No pozazdroscic,
napewno wiesz o wiele wiecej. Np rozklad jazdy PKS znasz na pamiec. I wiesz ze musisz wyjsc cztery godziny wczesniej, by pokonac z buta 7 km bo jestes umowiony do "pobliskiego" kina z Ezaqu 200km od rodzinnego domu pokrytego strzecha. Znasz sie na gazetach wiesz ktore sliskie ktore mniej, i jak przebiec z kurnika do sracza by nie zmoknac. Wies jest piekna a wiesniacy madrzy. Czemu jednak nie wszyscy? To, ze nie latam po 18h w polu nie znaczy, ze nie jestem pracowity. Nie latam bo mnie to nie kreci. Tobie moze podoba sie ogladanie dupy konia przez pol dnia mi srednio. A barana zawsze odroznie. Ty jestes baran.
2:1 dla Xaemus-a : :bez nutelli)
00:08 Magazyner'ox [20]: Kto chce zdjecie mojej nagiej siostry?! Szmata ukradla mi kase na paCCa.. ((
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline  
stary 14-07-2007, 12:46   #205
poldek_p
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 07 2006

Domyślny

Z tego co czytam wynika, że Xaemus nawet jeśli jest dorosły to jego mózg zatrzymał sie gdzieś koło 13 roku życia. Trudno są tacy ludzie i nie należy się z nich śmiać .Jeśli jesteś z miasta to napewno z jakiejś sasranej dzielnicy gdzie większość ludzi żyje poniżej minimum socjalnego i wszędzie czuć alkohol. Tam właśnie są ludzie którzy śa dumni , że żyją w wielkim mieście . Jakby co nie jestem z wioski tylko z wielotysiecznego miasta
poldek_p jest offline  
stary 14-07-2007, 16:32   #206
NiewiemJakiNickWymyslic
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 05 2007

Domyślny

Xaem ty byles kiedys na wsi?? Czy tylko o niej slyszales od twojej babci jak wygladala 50 lat temu
To ze ktos mieszka obecnie na wsi to nieoznacza ze zapier... 12h dziennie w polu no chyba ze jest rolnikiem, tylko to ze ma wlasny dom (a nie jakies 3 pokojowe mieszkanie w brudnym smierdzacym bloku) i swiety spokoj od miejskiego szumu (chodz roznie z tym bywa) i sasiadow z dolu z góry czy z naprzeciwka . Mieszkajac na wsi masz przewaznie wlasny kawalek dzialki odgrodzonej od innych a nie kawalek trawnika na ktory sraja psy wyprowadzane przez twoich sasiadow zalet jest wiele jedyna wada to taka ze przewaznie wszedzie jest daleko ale w tych czasach kazdy wiesniak ma samochod wiec to niejest zbyt wielki problem

Ostatnio edytowany przez NiewiemJakiNickWymyslic - 14-07-2007 o 16:38.
NiewiemJakiNickWymyslic jest offline  
stary 14-07-2007, 18:04   #207
Marian666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2007

Domyślny

Xaem, pozwól że zapytam, kto cie kurwa strugał? Powiedz, gdzie mieszkają twoi starzy to cie pomszcze. Urodzili takiego kiepa wspułczuje im. Masz 30lat a w rozwoju umysłowym niedorównujesz 15-latkowi. Tak sie zastanawiam mając 15 lat to ty pewnie sie uczyłeś dopiero pisać moze czytać. Czyli na to wychodzi ,że dojrzejesz mając około 50 lat ale to troche za póżno. Jesteś tak głupi czy to tak ta tibia ci mózg wyżarła. Twoja żona by sie *****ła za rogiem z pierwszym lepszym frajerem a dziecko by za*******al w dupe jakiś psi wytrysk spod sklepu a ty byś tego nie widzial bo tibia cie tak zaślepiła. Przemyśl to troche zamiast przedrzezniac sie z dziećmi z VU i pokazywać im jak to ty po nich umiesz zjechać. Za monitorem to jesteś kozak a w rl zapewne zwykłym leszczem.
Marian666 jest offline  
stary 15-07-2007, 00:59   #208
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

Zauwazylem ostatnio ze trwa tutaj nierowna walka miedzy Xaemusem a paroma osobami ktorzy nie lubia jego humoru.
Zaczne od tego iz nie rozumiem dlaczego tak nagle wszystkim nie podobaja sie zarty Xaemusa ? Jak pamietam podczas wojny Ordo vs. VU nikomu to nie przeszkadzalo i nikt na niego nie najezdzal z tego powodu a teraz kazdy najezdza na niego mniej lub bardziej wyszukanymi wyzwiskami ... (taki swiat...)

@Marian666
Pokazales naprawde wielki kawal polskiej kultury musze ci to przyznac ;p
Cytuj:
Za monitorem to jesteś kozak a w rl zapewne zwykłym leszczem.
Dlaczego tak uwazasz skoro nigdy go nie widziales ani nie wiesz jak wyglada i kim dokladnie jest ... To samo ja moge mowic o tobie
A twoich zalosnych wyzwisk nie bede komentowal ...

Co do reszty nie wiem dlaczego tak wszyscy pisza ze Xaem ma mozg nastolatka i mieszka w jakis zacytuje tutaj "sasranych dzielnicach" skoro zawsze ludziom sie nie podobaja zarty na ich temat ale jak zartuje sie juz z kogos to jest fajnie a co do tego ze Xaem ma mozg nastolatka to powiem tyle ze to ze jest juz osoba starsza to nie znaczy ze ma chodzi w garniturze byc ciagle powazny, nie grac w zadne gry i nie zachowywac sie na taki wiek jak sie czuje... ludzie dajcie spokoj ciekawe jacy wy bedziecie w tym wieku ?

Pozdro
Uszolotek jest offline  
stary 15-07-2007, 12:05   #209
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Skille: Anime
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszolotek Pokaż post
Zauwazylem ostatnio ze trwa tutaj nierowna walka miedzy Xaemusem a paroma osobami ktorzy nie lubia jego humoru.
Zaczne od tego iz nie rozumiem dlaczego tak nagle wszystkim nie podobaja sie zarty Xaemusa ? Jak pamietam podczas wojny Ordo vs. VU nikomu to nie przeszkadzalo i nikt na niego nie najezdzal z tego powodu a teraz kazdy najezdza na niego mniej lub bardziej wyszukanymi wyzwiskami ... (taki swiat...)

@Marian666
Pokazales naprawde wielki kawal polskiej kultury musze ci to przyznac ;p
Dlaczego tak uwazasz skoro nigdy go nie widziales ani nie wiesz jak wyglada i kim dokladnie jest ... To samo ja moge mowic o tobie
A twoich zalosnych wyzwisk nie bede komentowal ...

Co do reszty nie wiem dlaczego tak wszyscy pisza ze Xaem ma mozg nastolatka i mieszka w jakis zacytuje tutaj "sasranych dzielnicach" skoro zawsze ludziom sie nie podobaja zarty na ich temat ale jak zartuje sie juz z kogos to jest fajnie a co do tego ze Xaem ma mozg nastolatka to powiem tyle ze to ze jest juz osoba starsza to nie znaczy ze ma chodzi w garniturze byc ciagle powazny, nie grac w zadne gry i nie zachowywac sie na taki wiek jak sie czuje... ludzie dajcie spokoj ciekawe jacy wy bedziecie w tym wieku ?

Pozdro
Beda chodzic w garniturach , beda sie bac napic bo to nie wypada , nie beda zartowac bo zart moze okazac sie nie namiejscu , przy stole podczas jedzenia beda jesc malymi kesami i przeżuwać przez 10 minut tak jak to robia wielcy biznesmeni na filmach , rozmowy beda sie zapewne sprowadzac tylko do biznesow tacy wyrafinowani beda , oczywiscie moge takze wywnioskowac ze beda idealnymi bez wad ojcami i mezami .. xD

Co do zartow xaema , tez mnie to smieszy ze kazdy teraz po nim jezdzi , a jak byl w vu to dla niektorych byl "autorytetem" . Przecierz to bylo widac ze w vu kilka osob ladnie chcialo mu zapunktowac ;]

@ A co do wsi . Smiejecie ze wsi a ciekawe co byscie wpier***ali jakby nie bylo wsi i farm ;] Nawet Mleko ze sklepow nie jest robione w hurtowni :< a skads trzeba je wziasc , psa raczej nie wydoicie :<<<

Ostatnio edytowany przez Driger - 15-07-2007 o 12:10.
Driger jest offline  
stary 15-07-2007, 18:18   #210
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok

Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Domyślny

No,no czytam te forum i patrze ze Xaem nigdy sie nie zmieni i bardzo dobrze ma umysl 15 latka? Dziwne... jakoś nie bierze za bardzo do siebie tego co wy mowicie bo gadacie głupie texty uslyszane od waszych kolegow a on potrafi dogadac wam inteligentnie z własnej głowy i za to szacunek Xaem a i powodzenia w w wojnie

Agressiv!
Ola_Petrov jest offline  
stary 16-07-2007, 01:25   #211
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

Jakby ktos nie wiedzial to padli Gohoode
Jul 15 2007, 13:12:23 CEST Killed at Level 142 by Mevionek
and by Meleandra

i Kaytek Ziom
Jul 15 2007, 14:02:05 CEST Killed at Level 102 by Celandia
Lubimy zaulki tonace w mroku,
Pilka w grze !!!
Krzyczcie co sil !!!
Rozbijemy w proch faszystkowski syf !!!

Futbol to krew, to nasze zycie,
Ucieczka od codziennych trosk,
Futbol to gra nie polityka,
Na codzien juz mamy dosc,
Uszolotek jest offline  
stary 16-07-2007, 12:29   #212
Marian666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov Pokaż post
No,no czytam te forum i patrze ze Xaem nigdy sie nie zmieni i bardzo dobrze ma umysl 15 latka? Dziwne... jakoś nie bierze za bardzo do siebie tego co wy mowicie bo gadacie głupie texty uslyszane od waszych kolegow a on potrafi dogadac wam inteligentnie z własnej głowy i za to szacunek Xaem a i powodzenia w w wojnie
Wyliż mu rowa obsmarowanego nutellą. Xaem umie dogadać inteligentnie o.O pewnie świadczą o tym jego teksty z Martą i nutellą ...
Marian666 jest offline  
stary 16-07-2007, 12:58   #213
Rithien
Użytkownik Forum

Rithien's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2005
Lokacja: SłubicE

Stan: Na Emeryturze
Imię: Beer~
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax Pokaż post
Ehh gosciu czy widzisz moja postac w VU? Raz bylem i mi wystarczy, nigdy wiecej. Nie utożsamiaj mnie z nimi , to co oni wyprawiaja to juz inna bajka. Jest paru z nich co ich zachowanie bardzo odbiega od normy ale to juz inna sprawa. Ja poprostu pisze o gosciu ktory zachowoje sie jak gowniarz, ktoremu dwa swiaty sie złączyły (rl i tibia) i powinien wrzucic na luuz a nie wyzywac innych.
Nie utożsamiać Cię z VU ? Oczym Ty wogóle mówisz ? Na Forum Tibia.pl piszesz co innego a w Tibii zachowujesz się całkiem inaczej i pomimo, że nie jesteś w VU zachowujesz się tak jak większość z nich: wiesz chyba o czym mówie i do jakiej sytuacji nawiązuje ?

A co do Xaema i tego, że wytykacie mu, że zachowuje się jak 13sto 15sto latek.
Czy wasi rodzice nigdy nie mówią, że chcieliby być w waszym wieku ?
Xaem poprostu traktuje rzeczy związane z Tibią jako zabawa, wszystko obraca w żart mniej lub bardziej dla was obrazliwy a to, że jego żarty niektórych bardzo uraziły to już wasza sprawa jeżeli nauczycie się traktować te sprawy mniej poważnie.

Ostatnio edytowany przez Rithien - 16-07-2007 o 13:07.
Rithien jest offline  
stary 16-07-2007, 14:56   #214
Efax
Użytkownik Forum

Efax's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rithien Pokaż post
Nie utożsamiać Cię z VU ? Oczym Ty wogóle mówisz ? Na Forum Tibia.pl piszesz co innego a w Tibii zachowujesz się całkiem inaczej i pomimo, że nie jesteś w VU zachowujesz się tak jak większość z nich: wiesz chyba o czym mówie i do jakiej sytuacji nawiązuje ?

A co do Xaema i tego, że wytykacie mu, że zachowuje się jak 13sto 15sto latek.
Czy wasi rodzice nigdy nie mówią, że chcieliby być w waszym wieku ?
Xaem poprostu traktuje rzeczy związane z Tibią jako zabawa, wszystko obraca w żart mniej lub bardziej dla was obrazliwy a to, że jego żarty niektórych bardzo uraziły to już wasza sprawa jeżeli nauczycie się traktować te sprawy mniej poważnie.
Mnie obchodzi tylko jedna osoba z VU... I wiesz doskonale, ze to nie ja i chcialem Ci pomoc wiec nie wypisoj tu takich rzeczy.

Co do Xaema to hmm jesli zabawą jest wyzywanie innych i jechanie po ich rodzinie i pochodzeniu to podziękuje. To samo tyczy sie innych nie tylko Xaema na tym forum ale i na tibi oraz innych osob po obydwu stronach

Ostatnio edytowany przez Efax - 16-07-2007 o 14:57.
Efax jest offline  
stary 16-07-2007, 19:54   #215
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Marian z twoim grypsem na wsi u was w olecku owszem rzadzisz. I wlasnie to jest ta mala roznica miedzy wsia a miastem. U was rzadzisz, w miescie natomiast jakbym mial taki gryps jak ty to wolalbym byc niemowa. Nebula -Wieśbula z wieśmakami z olecka. Jak twoj pan z meetingu wroci to ci da snikersa powachac. Bedziesz wiedzial czym miasto pachnie. A tymczasem skocz do chlewa swiniaki oporzadzic.

stary 18-07-2007, 16:00   #216
Safe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin

Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
Domyślny

Powiem Tylko tyle..
Zolw, Noob Chary, Chello
polaczcie sobie
Safe jest offline  
stary 18-07-2007, 22:57   #217
poldek_p
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 07 2006

Domyślny

Gdzie jest moderator czytając te posty nie dowiaduje się praktycznie nic o wojnie a tylko kłótnia i pouczanie zrobcie cos z tym
poldek_p jest offline  
stary 19-07-2007, 10:09   #218
Karbid
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe Pokaż post
Powiem Tylko tyle..
Zolw, Noob Chary, Chello
polaczcie sobie
UHAUAHAUHAUHAUAHAUHAUHAUAHAHAUHAUHAUAH
utevo res "Tortoise

stary 21-07-2007, 00:09   #219
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Skille: Anime
Domyślny

Karbid , ty sie jak dziecko zachowujesz . Nie dali ci tsa to wyzywasz tane na forum i na otsach ;] .. "TANA TO TAKI NOOB Z NEBULI KTOREGO ZOLWIE ZABIJAJA" twoje darcie i bieganie na otsie Lunara War . Nie sadzisz ze to jest dziecinne zachowanie ? Ile jeszcze bedziesz sie jaral tym dedem tany ? Ty nigdy nie padles na potworku ? :> .. a nie sory , ty jestes karbid . Ty nigdy nie padasz . Robisz taka afere ze ci nie dali tsa , nie dali to trudno , mysle ze z tego otoz powodu nie popelnisz jakiejs gupoty .. ;o

PS: Gadasz tam o pvp , o umjejetnosci tany a sam masz zerowe pvp jak pokazywaliscie na otsie xD ..

"nie stawiaj tego sumona bo przeszkadza noobie" , "exevo gran mas vis" przy gosciu z green hp , a jak sie nie myle to ue BYL czarem na dobijanie. a i ue jeb i 6 sumonnow nie ma i gosc ucieka z trapa .. lal xd

*Byl - bo teraz tym nawet potworka nie dobijesz :<

Ostatnio edytowany przez Driger - 21-07-2007 o 00:11.
Driger jest offline  
stary 21-07-2007, 01:16   #220
Karbid
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Driger Pokaż post
Karbid , ty sie jak dziecko zachowujesz . Nie dali ci tsa to wyzywasz tane na forum i na otsach ;] .. "TANA TO TAKI NOOB Z NEBULI KTOREGO ZOLWIE ZABIJAJA" twoje darcie i bieganie na otsie Lunara War . Nie sadzisz ze to jest dziecinne zachowanie ? Ile jeszcze bedziesz sie jaral tym dedem tany ? Ty nigdy nie padles na potworku ? :> .. a nie sory , ty jestes karbid . Ty nigdy nie padasz . Robisz taka afere ze ci nie dali tsa , nie dali to trudno , mysle ze z tego otoz powodu nie popelnisz jakiejs gupoty .. ;o

PS: Gadasz tam o pvp , o umjejetnosci tany a sam masz zerowe pvp jak pokazywaliscie na otsie xD ..

"nie stawiaj tego sumona bo przeszkadza noobie" , "exevo gran mas vis" przy gosciu z green hp , a jak sie nie myle to ue BYL czarem na dobijanie. a i ue jeb i 6 sumonnow nie ma i gosc ucieka z trapa .. lal xd

*Byl - bo teraz tym nawet potworka nie dobijesz :<

HUAHAUHAUHAUH
do Tany nic nie mam bo to jest spoko ziomek
tylko sobie z niego wyje ^^
BTW
TANA WYBACZYSZ?
exiva "main char

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania