--> | --> |
![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: karton
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Abo Tagteamz
Profesja: Elder Druid
Gildia: BB
Świat: Kyra
Poziom: 180
Skille: 99/99
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Noobie zafajdany byl wyplacil sie i nie uczestniczyl w obecnej ![]() bye smarku |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiec nie bede odpisywal na 100 kolejnych postow ktore zaraz sie posypią od ciebie, twoich other kont i jakis real white nigas |ze jestem nubem, niemam pojecia o wojnie itp TAK WY macie wieksze pojęcie o wojnie biegając noobcharami na openach,i campując takie Fora jak to. pzdr = D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]()
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Bolesławiec
Imię: Garlerdon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Way It Was
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehm, Jestem tu od nie dawna, ale dosyc duzo wiem, siedze na tym forum bo jestem na laptopie, i nie moge grac i w sumie nic innego robic poza obslugą przegladarki intr. (uroki iPlus GSM )
@amas Ta amas, ale jednak są ludzie ktorych trzeba zaliczać, niebede sie klucil co do Visha bo niemam 100% pewnosci, ale Gotrunk- ewidentnie pomagal a niema go i niebylo w gildi, Dark modoor tez jest z wami niema w gildi, mo0th tez, z byle jakiego powodu niechce wejsc do gildi to nie wejdzie... z strony bb tez są takie osoby oczywiscie, nie faworyzuje tutaj BB NF ze oni są najlepsi i "japa smieciu" hehe xd nie nie,Trzymam ich strone ale staram sie tez patrzeć na sytuacje tez z waszej strony. Aaa Zaraga~ powinien zmienic tytul na BB NF vs FF RB (Red bulls czy costakiego) tą gildie Zeria,szychy itp bo niedlugo wyjdzie na forum ze to inna gildia i niepowinna byc liczona xd nVm /jk poooozdraaawiaaam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Scotty Ritch
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Fear
Poziom: 100
|
![]() Daj mi kurwa jakis dowód na to ze Norf byl naszym szpiegiem.. tylko prosze nie pierdol mi jakis glupot ze ty masz swoich informatorów.. -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() Nie ma czegoś takiego jak "naszym szpiegiem". On mógł byc szpiegiem jednej osoby takiej jak Steiner czy Xolorian, reszta nie musi o tym wiedziec -.-
![]() |
#208 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Scotty Ritch
Gildia: No Fear
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
wlasnie mógl byc ale nie musial =] Ostatnio edytowany przez Pierek-Scotty - 25-07-2007 o 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe a pomyslec ze to wszystko zaczelo sie od smiesznej ironicznej rozmowy Zangiewa z syranusem...x D "hm...norf expi...." ... " no faktycznie, on jest szpiegiem?tak?ok dzieki!"czy jakos tak to szlo... xD
w kazdym bądz razie sami sobie dopowiedzieli reszte |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@edit poprawilem panie super poprawny ;D Ostatnio edytowany przez 0lik - 26-07-2007 o 19:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() Pisze sie "w ogóle" a nie "wogule"
![]() @down, nie przyczepiam sie tylko widze ,ze olik robi ten blad juz ktorys raz...
http://www.pajacyk.pl/ jak tu wejdziesz to masz po accu ;< Ostatnio edytowany przez Yoyoema - 26-07-2007 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hi new owner yes bye :| FF poprostu brakuje dobrego lidera, ktory poprowadzil by dobrze open battle. ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się. Chaos panuje nie tylko na openie ale pewnie i na vencie. Zauważyłem że umieją się ustawić do comba ale nigdy tego nie wykorzystują ;/
Btw. właśnie trwa Open na Ankh. You recognize Mesmeroo. He was killed by Lykontorna. You recognize Tetro Aurelius. He was killed by Burchest. You recognize Jinxz. He was killed by Jhonny el lento.
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 27-07-2007 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Brakuje im kogoś tak zajebistego jak ja, ty, exo~ czy w ostatecznosci ebernardyn ;>
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() A dlaczego ja dopiero w ostateczności
![]()
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak Zwykle dalismy wam w d*pe...
![]() od nas chyba tylko masmeroo padl a od was tetro ,jinxz,gibon,vanadus,szycha ^.-
http://www.pajacyk.pl/ jak tu wejdziesz to masz po accu ;< Ostatnio edytowany przez Yoyoema - 27-07-2007 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |