![]() |
#202 |
Guest
|
![]() 1.
![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 4. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mattia - 25-04-2008 o 18:08. |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Praber
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pride and Dignity
Świat: Isara
Poziom: 119
Skille: 89/83
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]()
Practice makes perfect... Ostatnio edytowany przez Praber - 24-04-2008 o 16:39. |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Lolosko
Świat: Harmonia
Poziom: 39
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() You see a Polish amulet.It weights 9.00 oz.Necklace of our grandfather . Ozdoba : ![]() You see a Polish sabre. It weights 18.90 oz.Sword from battle under grunwald. ![]() You see a broom teściowej. It weights 45.00 oz.Mum uses its her when there is bad . ![]() You see aMickiewicz heart It weights 146.00 oz.Heart of polish poet. In cathedral bury Wawel. |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Imię: Neo Klarin
Gildia: Crank Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Pierwsza praca to takie coś
![]() ![]() Druga to przeróbka ![]() ![]() Trzecia taki o sobie medalik Polaka ![]() ![]() Oraz Czwarta praca moja ![]() ![]() ![]() Medal ten to krzyż zasługi ! W barwach Polski z napisem "Tibia". ~~~~~~~~~~~cd. Tu taka praca jakaś ![]() ![]() ![]() /\ Medalik ![]() /\ Czapaja z napisem "Tibia" ![]() ![]() /\ Jakaś tam flaga ![]() ![]() ![]() Kolejny obrazek a mianowicie takie coś Polskiego ![]() ![]() ![]() Tarcza na ścianę :S ![]() Ostatnio edytowany przez Sen'Sei - 30-04-2008 o 16:17. |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Angeerfire
Profesja: Paladin
Świat: Selena
|
![]() A więc na początek coś nawiązującego do serwisu Tibia.pl, czyli krzyż Tibii.pl
![]() You see an Fansite Cross of Tibia.pl. It weighs 5.00 oz. Wygląd w Tibii ![]() Medal Honoru każdego Polaka ![]() You see a Medal of Polish Honor. It weighs 3.20 oz. Wygląd w Tibii: ![]() Flaga Polaków ![]() You see an Polish Flag. It weighs 10.00 oz. Only Polish Master can carry that. Wygląd w Tibii: ![]() I oczywiście szarfa dla honorowego Polaka ![]() You see an Polish Sash. It weighs 2.00 oz. Its sash to a man of honour. Wygląd w Tibii: ![]() Polska statuetka ![]() You see an Polish Statuette. It weighs 20.00 oz. You can notice an eagle who is on emblem of Poland. Wygląd w Tibii: ![]() Polski banknot ![]() You see an Polish Banknote. It weights 0.30 oz. Wygląd w Tibii: ![]() Mam nadzieję że się Wam spodoba. Jeżeli będę miał jeszcze jeden pomysł na itema to zedytuje posta ![]() Ostatnio edytowany przez Angeerfire - 09-05-2008 o 22:33. |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik forum
|
![]() ... konkurs XD
Miało być kreatywnie.. i jest? ![]() Name: Trophy of the Polishmen. Weight: 8.00 oz. What it's made of: It's made of pure silver. (Jeżeli nie zauważyliście to są ręce.. tak, tak ręce!) ![]() Name: King of rings Weight: 0.40 oz. What it's made of: It's is made of White silver & it's fitted up with a giant rubin. ![]() Name: Flag of independence. Weight: 13.30 oz. What it's made of: The handle grip is made of unknown and very light material & the flag itself is made of cotton. ![]() Name: Polish Constitution Weight: 15.40 oz. (Pretty Massive euh?) ![]() Name: Legendary 'Szczerbiec' Weight: 7.00 oz. Description: This is the Legendary polish weapon that could be held only by Kings. ![]() Name: Tibian Necklace Weight: 8.00 oz. Description: Only people of honour can weld that. ![]() Prace wykonane w MS Paint Jestem pixelartystą i troche experymentowałem z kolorami. Myślę że docenicie moją prace bo mam 14 lat i to mój pierwszy taki projekt o takiej tematyce.. Ostatnio edytowany przez imapwnu - 26-04-2008 o 20:22. |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tu moje syfki ^.^ Ostatnio edytowany przez Gerber - 24-04-2008 o 17:19. |
![]() |
#209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Lokacja: W Domu (Siedzenie Przed PC)
Wpisy bloga: 1
Imię: Slifer Podniebny Smok
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: 91/83
Poziom mag.: 15
|
![]() Moje dzieła:
http://www.f4a.eu/uplGRA/1209051586521.bmp Królewski medal. You see a royal medal. It is weighs 10.00 oz. Only BIG king can have it. http://www.f4a.eu/uplGRA/12090516635235.bmp Specjalna szarfa. You see a special sash. It weighs 3.50 oz. Miss of Poland use it. http://www.f4a.eu/uplGRA/12090516979416.bmp Nagroda za pomoc. You see a reward for help. It is weighs 0.50 oz. All players can have it, but player must help in a lot important cases. http://www.f4a.eu/uplGRA/12090517266438.bmp Aureola informująca o dobroduszności Polaków. You see aoureole (Nie wiedziałem jak jest po angielsku) of Poland. It is weighs 0.10 oz. Only good, holy polishman can use it. ![]() Płonące Serce Polaka (informuje o zawziętości i nieustąpliwości Polaków). You see Polishman burning heart. It is weighs 100 oz. The big power is in it. To by było na tyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Przepraszam, że nie umieszczam zdjęć, ponieważ nie wiem czemu ale nie chcą się wyświetlać wysyłam Wam linki do tych obrazków przejżyjcie :0 TO NIE HACKERSKIE LINKI ![]() Ostatnio edytowany przez xxxsliferxxx - 24-04-2008 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
|
![]() A to moja praca
![]() ![]()
#211 |
Użytkownik forum
|
![]() Oto moja praca
![]() ![]() Medal z godłem Polski ![]() Naszyjnik w kształcie miecza ![]() Takie odznaczenie co w wojsku dają (nie wiem jak sie chyba baretka nazywa ale to mogą być np takie 3 gwiazdki albo co innego) Powodzenia all Ostatnio edytowany przez Radeki - 24-04-2008 o 18:12. |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Przedewszystkim życze WSZYSTKIM powodzenia i wygranych w konkursie... To tyle drogą wstępu
![]() Numer 1 ( Amulet ) ![]() Numer 2 ( Order Polski ) ![]() Numer 3 ( Statuetka ) ![]() Narazie tyle ![]() Ps. Prosze o wyrozumiałoś bo : a) Tworzyłem w Paincie b) Jestem "newbe" ( albo jeszcze gorzej xD ) w robieniu grafik komputerowych ![]()
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
Imię: Brisingra Druid
Profesja: Druid
Świat: Menera
![]() |
![]() Kod:
Połamany polski sztandar ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]() Moja pierwsza praca:
![]() The Medal of Honor Moja druga praca: ![]() Laur z flagą Polski Moja trzecia praca: ![]() Golden Duck (na poprawienie humoru) Moja czwarta praca: ![]() Order of Honor from Poland (element zielony został użyty w celu zdobniczym) Nie ściągajcie prac, proszę !!! ____________________________________ Jak znajdę czas to jeszcze może coś zrobię ![]() Ostatnio edytowany przez Qardis - 24-04-2008 o 22:24. |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]() Postanowiłem sam coś zrobić nie twierdze ze jest to najlepsza praca ale zrobiona od 0 i z każdym dniem coraz lepiej mi idzie robienie takich rzeczy...
![]() ![]() ![]() ![]() a tutaj ten sam item z czarna ramka bo nie rozumiem czy ramka ma być do tła czy do itemki. ![]() Ostatnio edytowany przez Wapek - 24-04-2008 o 18:17. |
![]() |
#218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Pixel Fighter
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 39
Skille: 66/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Praca na konkurs
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() A tu moje skromne "Shieldy", gdybym wygrał to te shield'y przyznawane byłyby Polakom, gdyby wzięli by jakiś udział w rozwoju gry, bądź w wyniku odnalezienia jakiegoś istotnego buga
![]() Husarian Shield ; ![]() Nazwa do wymyślenia XD : ![]() New Medalos, bądz amuletos xD : ![]() GL & HF ![]() btw. Robione od zera.. jakby ktoś się sapał xD, Zrobiłem Shieldy gdyż widze że prawie wszystkie posty to medale.. ;D
23:31 Anarhog [57]: stoi ci czasem bez powodu palaa xDD ? 23:32 Pron Akurus [101]: no XD 23:32 Pron Akurus [101]: w autobusie czasem 23:32 Pron Akurus [101]: a co? // 16:58 Golusator [17]: wiesz ze jestesmy lesbijkami? 16:58 Golusator [17]: bo sie nam dziewczyny podobaja <lol> Ostatnio edytowany przez Anarhog - 24-04-2008 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]() Witam zamieszczam tu moje arcydzieło xD godł Polski hawk of poland
![]() |