|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luminellee
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() No to ja się zgłaszam ;d
Imię:Ewalia Profesja:Zabójczyni Historia:Ewalia została porzucona przez rodziców.Wychowała się wśród druidów,gdzie zafascynowały ją...pająki.Zaczęła czytać księgi o tych stworzeniach.Gdy dorosła,zaczęła koczować po lasach w towarzystwie pająków. Ewalia rozumie ,,język pająków" i potrafi je sprowadzać z bardzo daleka(czyli przywoływać). Out:http://img218.imageshack.us/my.php?i...utfita3xz9.png A wogóle te power rangers mnie rozwaliły xDDDD @down Pająki rox!!!oneonejedenjeden11111!1! Ostatnio edytowany przez Lova - 16-09-2008 o 21:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit @Up Oj, chyba Cię przyjmę bo dobrze, że lubi pająki... ^^' Aaa, nieważne. Zobaczysz. Ostatnio edytowany przez Avios - 16-09-2008 o 21:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Imie: AquAq
Rasa: Pajęczak Klasa: Poszukiwacz Outfit: ![]() Historia: Jak na pająka Aqu-Aq miał spokojne życie, polegało ono na chodzeniu po różnych skrajach lasu i szukania nowych gniazd dla królowej. Tyle że wszystko się kiedyś kończy, krwiożercze dwu nożne istoty - zwane poniekąd ludźmi - zniszczyły gniazdo królowej bez większego powodu. Po śmierci królowej roju, zaczęło wszystko się walić. Jaja zostały zniszczone, pająki i pajączki rozbiegły się do ... po prostu rozbiegły się. Aqu-Aq szuka cały czas nowego roju, gdzie będzie mógł pomóc tym co robi najlepiej. Ps. Czy to że, Lova lubi pająki było powiązane w jakiś sposób z tym że napisałeś do mnie na gg ? ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 19-09-2008 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobra dawaj dawaj xD chcem to zobaczyć.
A part fajny power rangers rox XD. Smokozord :< Ostatnio edytowany przez Marej71 - 17-09-2008 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Power ranger rox, tylko czerwony miał tyranozorda, a zielony smokozorda(zielonego), ale to szczegół. ;p
Tak ogólnie, to fajny fake humorystyczny, ale mam wrażenie, że chcesz wpleść jakiś "poważny" wątek(patrz obrazki 1-6). Na razie 7/10 It's morphing time! P.s. Daj mnie ![]() Ostatnio edytowany przez Szufi - 17-09-2008 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Guest
|
![]() Jeśli potrzebujesz rycerza Hyhju to mogę nim pokierować.A nick mógłbyś zmienić na Rizi ale jeśli nie będziesz chciał to nie
Ostatnio edytowany przez Rizi - 17-09-2008 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Szufi
Dobrze rozumujesz. @Rizi Przyjmuje ale nick musi niestety zostać ;/ @Lova Zaraz dam ci odp. na PW jak zaczynasz. @Shady <3 Prześlj mi swój ruch na PW. Pozostaje jeszcze kwestia Wojcia... Może ktoś go zastąpić? Zmienie nick, ale tylko u jego ;o @Kaspian W next parcie Cię umieszcze. @Topic KOMCIAĆ, TO SPRÓBUJE JESZCZE DZIŚ DAĆ NEXT PART!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2008
|
![]() 1. Smokozord był zielony...
2. Czerwony Ranger umiał przywołać Smokozorda, ale to w fake to widocznie TyranoZord. 3. Ma brzydka deske. 4. Power Ranger? Wtf?! 5. Dlaczego moją barierę przełamali jacyś nowicjusze? Zjem ich ;< 6. Desu! 7. Desu, Desu, DESU!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]() Super to nie mogę się doczekać next parta
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Najwidoczniej będzie dzisiaj sporo afałków ;/ (A, tak poza tym to mój pajęczak został przyjęty ?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2008
|
![]() hahaha own3d czerwony power rangers ma tyranozaura a nie smokozorda -.-.
Bardzo fajny fake ladnie zrobiony i smieszny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2008
Lokacja: My World
Imię: Dzony Kesz
Świat: Unitera
![]() |
![]() Ocena 7/10
![]() -1. Nie wiem czy ktoś zauważył ale "Power Ranger" Ma krzywa głowę ... -1. Krotko rozwinięta fabuła ... -1. Rozumiem cie ze nagle dochodzi mag który "All" umie i ich uczy ale powinno najpierw go jakoś przed tym opisać jak to "Świetny Nauczyciel" ![]() Fake'i w Porządku ... gdyż za krótka fabuła śmieszny Fake'i ale nie ma on rozwinięcia powinieneś to zauważyć "Są na pustyni dobre rozwiązanie" Radze rób dalej ale z ... pomysłem żeby było długie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
Lokacja: Cmentarz
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 14
|
![]() Super Fake/Parodia
![]()
![]() |
#218 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
wiesz co to npc??
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Osoba zaprogramowana < w przypadku tibijskich NPCow >. Npc w Sesjach RPG oznacza osobe, za ktora ruchy sprawuje Mistrz Gry (MG) cos pominalem?
![]()
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Spszedam takom maczóge co jak sie jom nacisinje to kolo pirze "móncz"!!!111 @Topic Biore się za nowego fejca, Foridie znowu porzucam, a parta dam za dwa lata :< Czyli, że parta dam za długie kilka miesięcy ;] |
![]() |
![]() |